Столичната община с мобилно приложение за подаване на сигнали
Re: Столичната община с мобилно приложение за подаване на сигнали
Ето я:
Заповед рд-01-168 от 30.03.2020
Заповед рд-01-168 от 30.03.2020
Оп, не бях наясно, че е паднала - извинявам се за неточността.
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 15:29, променено общо 1 път.
-
Аз не го мисля, ама милиони също като мен млади и здрави са се зомбирали! Но нищо, като зацепят, че заемите след извъредното положение ще трябва да се плащат, с изгубените работи, ще пропеят друга песен на жълтите павета.
Колко са случаите на умрели от ковид, а не придружаващ един куп тежки болести, и забележете около осемдесетте...?! Казах по долу средната смъртност в София без ковид! Ама на който му е интересен гологлавият да си го гледа. Здрав и безработен, а тва кви болести ще донесе не се говори. Дефиницията за здрав човек не се отнася само до физиката! За съжаление масово тва се пропуска.
Колко са случаите на умрели от ковид, а не придружаващ един куп тежки болести, и забележете около осемдесетте...?! Казах по долу средната смъртност в София без ковид! Ама на който му е интересен гологлавият да си го гледа. Здрав и безработен, а тва кви болести ще донесе не се говори. Дефиницията за здрав човек не се отнася само до физиката! За съжаление масово тва се пропуска.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
От утре ще важи с пълна сила, споко.
Предполагам днес Ананиев ще я подпише с днешна дата и ще влезе в сила от полунощ.
И най-вече да кажа, че бях против първата заповед, издадена преди 12-13 дни, но тази я подкрепям с две ръце.
По-горе някой беше писал за стари хора и майки с деца, които били по разходки и че били хора и имали право.
Може и така да е, но вчера бях свидетел пред нас, под балкона на една група от 5-6 "майки" с тумба от 8-9 деца на по 4-6 години, които нямаха нито маски, нито спазваха каквато и да е дистанция между тях си и респективно дистанция от други хора.
Пълна помиярщина!
Викат, кряскат, хилят се като долни пачи и как човек да се размине с тях, след като те се движат на тумба без никакво разстояние между тях си, заемайки абсолютно целия тротоар?!?!
Само мачкане и бой по каската от редници и генерали заслужаваме и вече съм абсолютно убеден, че всичко сами си правим!!!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Искам само да ви кажа нещо. Колега на баща ми вчера му е споделил, че майка му е починала преди няколко дни от болест, която си я е имала отдавна, не е била с диагноза корона и в деня на смъртта, някакви лица се срещнали с него и му предложили 2000 лв, за да впишат в смъртния акт, че жената е починала от корона вирус! Това достатъчно добре говори за цялата работа с вируса.
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Не вярвай на всичко, което се казва ей тъй
Тва вече е прекалено. Най малкото ако е такава конспирацията могат да си пишат каквото искат и няма нужда от пари...
Абсолютно вярно.. ако е такава конспирация мислите ли, че ще обикалят и ще говорят такива неща на хората, та да могат да го споделят и да я подхранват още повече...