Съвет за избор на предплатен план
Съвет за избор на предплатен план
Здравейте, скоро ми изтича договора към А1 и ме качват много нагоре с месечната такса. Разгледах им сайтовете и вждам, че и трите оператора предлагат предплатени планове. Интересуваме тази предплатена услуга на Виваком:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... tena-karta
Ако добавям по 8 лв. всеки месец ще говоря 300 мин. към всички и ще ползвам 6000 МБ или има скрити клаузи?
Защото на мен ми трябва повече интернет, е и ако минутите са примерно 1000 ще е по-добре но аз съм делови и не говоря много. Ще съм благодарен на всякакви мнения.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... tena-karta
Ако добавям по 8 лв. всеки месец ще говоря 300 мин. към всички и ще ползвам 6000 МБ или има скрити клаузи?
Защото на мен ми трябва повече интернет, е и ако минутите са примерно 1000 ще е по-добре но аз съм делови и не говоря много. Ще съм благодарен на всякакви мнения.
Re: Съвет за избор на предплатен план
Това са само началните. После в зависимост колко зареждаш, ще ти дават минути и интернет, но са далеч по-малко
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 12:05
Това е за първите 25 дена, след това трябва да презареждаш, за 7 лв. Получаваш 50 мин към всички, 500 мин към виваком, 2000 МБ. Смс само към тях, другите се плащат, разгледай добавките за повече информация.
При презареждане с 10 лв се прехвърга неизползваното потребление, с изключение на първоначалния бонус, който си цитирал.
Първоначалното таксуване при разговор е 3 мин, след това на мин, ползвам такава карта вече няколко години, основно да говоря с родителите си, за Вайбър е идеална
При презареждане с 10 лв се прехвърга неизползваното потребление, с изключение на първоначалния бонус, който си цитирал.
Първоначалното таксуване при разговор е 3 мин, след това на мин, ползвам такава карта вече няколко години, основно да говоря с родителите си, за Вайбър е идеална
А при Теленор как е при презареждане?
-
Най-добре е да се прегледат предплатените планове на трите оператора, при това много внимателно, защото е доста объркващо, първоначални карти, презареждане, добавки, срокове на валидност.
Най-добрите предплатени планове са на А1, даже превъзхождат плановете с такса, особено този П1 мисля беше , където за 10 лева презареждане имаш по 200 мин национални, 2000 мгб и 100мин а1 за 30 дни.
-
Няма го вече този план, сега е е 150/300/3000 за 15 лв. С4
15 лв. си е идеално ако имам всеки месец 3000 мб, сега искат да ме качват на 25 лв. за това че 20 г. съм само с тях. Направих грешка, че се махнах от БОБ, но трябваше защото преминах на 4G.KrasimirStoyanov написа: ↑18 апр 2020, 23:47Няма го вече този план, сега е е 150/300/3000 за 15 лв. С4
Добре сега чета тук: https://www.a1.bg/a1-prepaid-comfort-giga
че при презареждане с 10 лв. или повече получавам 400 мин и 4000 МБ за 30 дни, което напълно ме удовлетворява.
Правилно ли съм разбрал?
че при презареждане с 10 лв. или повече получавам 400 мин и 4000 МБ за 30 дни, което напълно ме удовлетворява.
Правилно ли съм разбрал?