Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Недей така, Ултрата е с тонколони
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
S9?arakchiev написа: ↑24 апр 2020, 10:41Понеже единственото, което ме радва повече от гледката на щастлив и горд с покупките си човек, са консистентните мнения - според вас за кой модел говори Аполон в следващите картинки??
Аполоне, бъзикам те за настроение във форума, надявам се имаш чувство за хумор Иначе сериозно - Аз гарантирам, че Xiaomi 10 Pro има много по-добър звук от Ултра! Срамота е китайска пръчка да е по-евтина и качествена от първокласния корейски жребец! Слагай слушалките, добави Ултра за сравнение на Speaker Test-a и чуй най-сетне КАЧЕСТВО и СИЛА!
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_10_p ... 2102p3.php
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
аз се забавлявам в чата, не се засягам разбира се...
Качи си черна тема на страницата , че това бялото много дразни приятел
Иначе тилифона кърги мивки и плочки, много ме кефи и се радвам че го взех, чакам слушалките , ама бая информация искат, да видим началото на май дали ще ми го пратят.
Качи си черна тема на страницата , че това бялото много дразни приятел
Иначе тилифона кърги мивки и плочки, много ме кефи и се радвам че го взех, чакам слушалките , ама бая информация искат, да видим началото на май дали ще ми го пратят.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Тоопло, топло, но все пак за да се кълне Аполон в него, трябва да е нещо по-специално...pretorianec написа: ↑24 апр 2020, 11:54S9?arakchiev написа: ↑24 апр 2020, 10:41Понеже единственото, което ме радва повече от гледката на щастлив и горд с покупките си човек, са консистентните мнения - според вас за кой модел говори Аполон в следващите картинки??
Аполоне, бъзикам те за настроение във форума, надявам се имаш чувство за хумор Иначе сериозно - Аз гарантирам, че Xiaomi 10 Pro има много по-добър звук от Ултра! Срамота е китайска пръчка да е по-евтина и качествена от първокласния корейски жребец! Слагай слушалките, добави Ултра за сравнение на Speaker Test-a и чуй най-сетне КАЧЕСТВО и СИЛА!
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Note 10 plus!arakchiev написа: ↑24 апр 2020, 16:04Тоопло, топло, но все пак за да се кълне Аполон в него, трябва да е нещо по-специално...pretorianec написа: ↑24 апр 2020, 11:54S9?arakchiev написа: ↑24 апр 2020, 10:41Понеже единственото, което ме радва повече от гледката на щастлив и горд с покупките си човек, са консистентните мнения - според вас за кой модел говори Аполон в следващите картинки??
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Не, че нещо, но все пак да те питам откога 24-bit/192kHz audio е по-добро от 32-bit/384kHz audio???arakchiev написа: ↑24 апр 2020, 10:41Иначе сериозно - Аз гарантирам, че Xiaomi 10 Pro има много по-добър звук от Ултра! Срамота е китайска пръчка да е по-евтина и качествена от първокласния корейски жребец! Слагай слушалките, добави Ултра за сравнение на Speaker Test-a и чуй най-сетне КАЧЕСТВО и СИЛА!
Освен това я ни обясни как така S20 Ultra 5G и Realme X50 Pro 5G имат -23,2 LUFS, Huawei P40 Pro има -27,5 LUFS, а първенец е Xiaomi Mi 10 с ... -25,2 LUFS???
А къде видя китаеца да по-качествен като отстъпва във всичко, само ти си знаеш.
S 9+
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Ужас, не могат да бъдат поправени софтуерно проблемите с фокуса на близко разстояние И дори гръцките богове знаят защо не се пише в Интернет само с главни букви И явно не можеш да разбереш, че не ставаш за рекламен агент , а по скоро за анти агент
Последна промяна от Боби13 на 25 апр 2020, 07:44, променено общо 1 път.
Още едно ревю, за тези на които им се гледа и малко разбират от фотография:
Пак ще бъда безмълвен, за да не бъда обвинен в някакви пристрастия.
Пак ще бъда безмълвен, за да не бъда обвинен в някакви пристрастия.