TV GO е тъпотия и харчи много трафик.snoopanddmx написа: ↑06 май 2020, 13:47А TVGO през целия срок ли е с 60 канала или пак само за 6 месеца?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Защо да е тъпотия?treyyy написа: ↑06 май 2020, 14:28TV GO е тъпотия и харчи много трафик.snoopanddmx написа: ↑06 май 2020, 13:47А TVGO през целия срок ли е с 60 канала или пак само за 6 месеца?
Използваш го на Wi-Fi, пък нека си харчи. Много е готино, като искам да гледам спорт или филми с до 1 седмица назад. Може на лаптопа и таблета. До 4 устройства едновременно.
Не знам в твоя случай как ще е, но при мен след третия месец изрязаха повечето канали и остана за гледане само талаш.Nokia_Mania написа: ↑06 май 2020, 16:02Защо да е тъпотия?treyyy написа: ↑06 май 2020, 14:28TV GO е тъпотия и харчи много трафик.snoopanddmx написа: ↑06 май 2020, 13:47А TVGO през целия срок ли е с 60 канала или пак само за 6 месеца?
Използваш го на Wi-Fi, пък нека си харчи. Много е готино, като искам да гледам спорт или филми с до 1 седмица назад. Може на лаптопа и таблета. До 4 устройства едновременно.
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Точно затова питам, аз също имах всички канали още като го пуснаха, но като преподпитах преди 2 и явно съм изпуснал някоя точка и останаха само талаш дето казваш и така вече почти 2 години не го отварям. Та затова питах дали 60-те канала са за целия договор понеже ги има горе долу нормалните канали.
Някой да е виждал или чувал за новият каталог на виваком за месец май? Продадоха ги и от ден на ден по зле са нещата...
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
А1 пуснаха пак двойните МБ. Чудя се дали да спра теленорската карта, 20.99 40ГБ, които рядко свършвам, и да взема 16гб към а1. И без това само зареждам една предплатена 5ГБ за 10 лв. А и мрежата им навсякъде е по бърза от теленор.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Ако е само мобилен интернет, Теленор имат пак офертата с 25 ГБ и рутер за 18 лв/мес. Голямото предимство е, че остават и след изтичане на договора, докато при А1 трябва задължително да разчиташ, че точно като дойде време за изтичане на договора ще има пак нещо поне с толкова добри условия, колкото преди изтичането.PanasonicMobile написа: ↑08 май 2020, 09:50А1 пуснаха пак двойните МБ. Чудя се дали да спра теленорската карта, 20.99 40ГБ, които рядко свършвам, и да взема 16гб към а1. И без това само зареждам една предплатена 5ГБ за 10 лв. А и мрежата им навсякъде е по бърза от теленор.
Аз лично не бих се чудил изобщо.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Аз имам вече карта за разговори и мобилен Интернет към теленор. Картата за разговори я оставям, но не виждам смисъл да имам 2 карти на 1 оператор в 1 телефон. А и има доста места където а1 се представя по добре. Затова си зареждам една предплатена и ги превключвам. Примерно на 1 място теленор имат само 900 mhz lte, с 3mhz bw, на същото има 1800 mhz lte на а1 и разликата в скоростите е двойна поне.
Като цяло се чудя дали да спра предсрочно мобилния на теленор и да остана само на предплатената. Нещо много са ми объркани тези каузи с договор към а1. Първите 6 месеца една такса, после друга. Ако плащаш онлайн има отстъпка, ама за следваща фактура, пък включени 20гб нощни, които се плащат след 6 месеца, но дали могат да се спрат. И всякакви услуги могат ли да се спрат, просто защото само мб ми трябват.
Като цяло се чудя дали да спра предсрочно мобилния на теленор и да остана само на предплатената. Нещо много са ми объркани тези каузи с договор към а1. Първите 6 месеца една такса, после друга. Ако плащаш онлайн има отстъпка, ама за следваща фактура, пък включени 20гб нощни, които се плащат след 6 месеца, но дали могат да се спрат. И всякакви услуги могат ли да се спрат, просто защото само мб ми трябват.
Преди малко бях в офис, трябва да преподписвам другия месец. Реших, че няма нов католаг онлайн, щото бяха 200 почивни дни и на никой не му се е занимавало. Но явно няма да има. Казаха ,че априлските оферти са до утре включително, а после щяло да е яко пас през май заради новия собственик.
То ще се чуе да ли е така или се опитват да ме накарат да подпиша по-бързо.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Да се оправят... тотално се изложиха откъм маркетинг напоследък.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk