Читателите ни залагат основно на смартфона си в условията на настоящата ситуация
Читателите ни залагат основно на смартфона си в условията на настоящата ситуация
Новина от MobileBulgaria Читателите ни залагат основно на смартфона си в условията на настоящата ситуация
От какъв зор ще използвам телефона когато съм си у нас,имам телевизор,имам компютър,и тези неща имат много по-големи възможности от какъвто и да е телефон.Телефона само за разговори.
Re: Читателите ни залагат основно на смартфона си в условията на настоящата ситуация
Разбира се, че смартфона е най-използван. Откакто е карантината го зареждам по 2 пъти на ден, а преди само по-веднъж. Това показва как се използва. Ползвам и лаптопа, но откакто хората имат смартфони ползват предимно тях за сърфиране в нета. С мои познати съм говорил на такива теми и всички си ползват смартфона в къщи, просто защото не им се занимава да пускат лаптопите.
Re: Читателите ни залагат основно на смартфона си в условията на настоящата ситуация
Напълно нормално, като аз и преди почти не ползвах лаптопа си ! Само смартфона и таблета
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 15:24, променено общо 1 път.
-
Хората масово са си купили геймърски компютри или лаптопи ? Ти играеш, още много играят, но като процент сте малко !
Имам геймърски лаптоп, имам и хубав смартфон и за това сега ще си купя таблет да имам нещо средно, щото лаптопа не ми се мъкне навсякъде, а телефон не става за гледане на филми и видеа, щото няма файда.
Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
Един от най-големите, но не най-големият И какво общо има с това какво сега се ползва най-масово ? Много хора играят игри на телефоните си или на конзоли, защото просто им е по-удобно
Естествено, че има разлика и я зная много добре :) Все пак играя игри от четири десетилетия :) Тук говорим кое се използва най-масово и е естествено да е телефонът :) Не е въпросът аз или ти какво най-много използваме :)
Класацията е вярна. Много малко хора имат и чисто техническите познания на базово ниво да си ползват даже и лаптопите. Прекалено сложно е, друго си е да пипаш с пръсти по екрана и всичко да се случва с три пръста по иконите, които някой производител вече е настроил за теб. Да не говорим, че с интеграцията на камерите и различни месинджъри, нямаш нужда от нищо друго.
Обаче, дотам. Аз (явно и с Леголас) съм от малкото, които си имат компютър, който Боби, както казваш обаче, не съм си купил (нито пък е лаптоп), а сам съм си сглобил, избирайки си частите пак сам. После съм си го овърклокнал и вероятно ще ъпгрейдна веднъж, преди да го подаря на някой близък или продам, за следващия. Компютър. Имам и няколко смартфона в същото време, но не ги сравнявам по класове.
Не можеш да сравняваш 6-инчов екран с мобилен SoC с х86 чудовище, което се използва не само за игри и мултимедия, но и за виртуални машини, домашни сървъри, мултимедийно преразпределение и каквото се сетиш в домашна среда... Вкл. и за работа, когато се наложи.
Отново, повечето хора в най-добрия случай ще си купят конзола и използват телевизора си - евтино, евтино и пак евтино + нулеви познания. Нещо, което някой пак е решил, че е 100% на това, което искаш, без твое участие и чисто консуматорски. За други това не е достатъчно.
А с клауда, богатите (корпорациите) успяха да убедят масите, че и нищо няма нужда да имат вкъщи. За какво ти е SSD/HDD/карта, като всичко ти е при нас. NVidia се мъчи да откаже и ентусиастите с ресурси в клауза, само с един монитор с распбъри при тебе. За съжаление, светът изпростява и става все по-консуматорски и повърхностен, но това явно е част от деволюцията. До следващия телефон и този след него. Или игрите в клауда на чуждата платформа. За какво ти е да имаш нещо свое?