От понеделник имат нови оферти за тв и интернет. За мобилни още няма инфо. Сега питах една приятелка служителка. Ако останат сегашните оферти края на месеца вземам XL за 33 лв с 26ГБ.xamster написа: ↑08 май 2020, 19:36Преди малко бях в офис, трябва да преподписвам другия месец. Реших, че няма нов католаг онлайн, щото бяха 200 почивни дни и на никой не му се е занимавало. Но явно няма да има. Казаха ,че априлските оферти са до утре включително, а после щяло да е яко пас през май заради новия собственик.
То ще се чуе да ли е така или се опитват да ме накарат да подпиша по-бързо.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Момчетия, някой да знае скрита оферта на Теленор до 17,99, за да мога да си я поискам? Имаше нещо за 18,99 май...или нещо скритичко под тази цена независимо мб. и минути? (Имам още само 3 седмици до изтичане на договор, сега съм с 2000 минути и 5 гб нет за 17,99, след изтичане на договора става безсрочен за 17,99 с 2000 минути и 2гб. нет)
Стой си така или премини на 14.99 с неограничени и 20 мгб нет. има и 8.99 1000 теленор, 200 останлите и 100мгб нет. Влез в май теленор и виж какво ти предлагат за предпописване, но на компютър не през прилижението на телефона.
В сайта през лаптопа ми дава беснословно скъпи оферти, от сорта на 20,99, 23,99 и 26,99. Нещо някой ако знае до 18 лв. да пише, моля Ви, спешно е!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не знам дали са нови, ама сега видях, че най-евтиният план за домашен интернет е 38 лв, с промоционална такса 15 лв Продължават да копаят дъното и да се надяват, че някой ще им се върже с вечно преподписване (Вероятно пак и с вечно увеличаващи се такси) и за домашния нет.Вито написа: ↑08 май 2020, 20:20От понеделник имат нови оферти за тв и интернет. За мобилни още няма инфо. Сега питах една приятелка служителка. Ако останат сегашните оферти края на месеца вземам XL за 33 лв с 26ГБ.xamster написа: ↑08 май 2020, 19:36Преди малко бях в офис, трябва да преподписвам другия месец. Реших, че няма нов католаг онлайн, щото бяха 200 почивни дни и на никой не му се е занимавало. Но явно няма да има. Казаха ,че априлските оферти са до утре включително, а после щяло да е яко пас през май заради новия собственик.
Хаха и какво дъно копаят? Предлагат за 15 лв 100 мбпс и за 37 лв 1000 мбпс интернет. При А1 таксите са съответно 25 и 100 лв.defierofodds написа: ↑11 май 2020, 15:26Не знам дали са нови, ама сега видях, че най-евтиният план за домашен интернет е 38 лв, с промоционална такса 15 лв Продължават да копаят дъното и да се надяват, че някой ще им се върже с вечно преподписване (Вероятно пак и с вечно увеличаващи се такси) и за домашния нет.Вито написа: ↑08 май 2020, 20:20От понеделник имат нови оферти за тв и интернет. За мобилни още няма инфо. Сега питах една приятелка служителка. Ако останат сегашните оферти края на месеца вземам XL за 33 лв с 26ГБ.xamster написа: ↑08 май 2020, 19:36
Преди малко бях в офис, трябва да преподписвам другия месец. Реших, че няма нов католаг онлайн, щото бяха 200 почивни дни и на никой не му се е занимавало. Но явно няма да има. Казаха ,че априлските оферти са до утре включително, а после щяло да е яко пас през май заради новия собственик.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Нали осъзнаваш какво означават тези "щедри" предложения? Няма да имаш никога такса под 37 лв след изтичането на договора, освен ако не благоволят да ти предложат те нещо по-евтино, а знаем колко "обичат" да го правят.Apple_fan написа: ↑11 май 2020, 15:38Хаха и какво дъно копаят? Предлагат за 15 лв 100 мбпс и за 37 лв 1000 мбпс интернет. При А1 таксите са съответно 25 и 100 лв.defierofodds написа: ↑11 май 2020, 15:26Не знам дали са нови, ама сега видях, че най-евтиният план за домашен интернет е 38 лв, с промоционална такса 15 лв Продължават да копаят дъното и да се надяват, че някой ще им се върже с вечно преподписване (Вероятно пак и с вечно увеличаващи се такси) и за домашния нет.
На А1 са много по-балансирани тарифите и промоциите в момента.
Хора.. какви ги говорите? Най-добрите оферти за нет и телевизия са на Виваком.
Вкъщи сме с три телевизора на пакет XL+ и 300 мегабита интернет и домашен телефон. Освен това си ти дават рутер и лиценз за NOD32, hbo go, hbo on demand, дори на телевизора имаме discovery on demand. Всичко това за 58 лева на месец.
А ето това са ми реалните скорости в момента:
Вкъщи сме с три телевизора на пакет XL+ и 300 мегабита интернет и домашен телефон. Освен това си ти дават рутер и лиценз за NOD32, hbo go, hbo on demand, дори на телевизора имаме discovery on demand. Всичко това за 58 лева на месец.
А ето това са ми реалните скорости в момента:
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
С tplink-a от виваком забрави за 500 мегабита
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тези 500Mbps са пуснати за всички клиенти на Виваком дори и абонамента да е за най-ниската скорост заради ситуацията.Скоро може би ще ги спрат.
Естествено при налична техническа възможност за поддръжка на скоростта.
Естествено при налична техническа възможност за поддръжка на скоростта.