Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Ама верно тук сте заядливи глупаци и друго също е верно, че нищо смислено няма написано.....
Бях се зарекъл до не пиша повечуе във форума,
Просто искам да ви споделя, че получих слушалките, Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят)
Невероятен звук, издържливост и много лесна работа с тях.
Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват!
Издържат около 10 часа работа. Много бързо се зареждат.
За разговорите още ми трябва време за да добия пълна представа.
Иначе аз чувам добре.
С 2 микрофона са.
Най- уникалното е как се чува музиката.
Страшно бързо се връзват към телефона, още с отваряне на кутийката!
Свързах ги и лесно с S9+.
Пп.Повече няма да пиша, защото Михал ми блокира основния профил, заради жълтата новина, че се чупят стъклата на камерата но Ultra.
Това не биваше да го пишат.
Пълна лъжа е!!!
Вместо до си изтрият калпавата новина, те ме блокираха.
Ако Михаил преосмисли решението си, и ме разблокира, може да се замисля да пиша във форума.
Просто искам да ви споделя, че получих слушалките, Samsung Galaxy Buds +.( Бял цвят)
Чух звуци и мелодия от любимите ми песни, каквито до сега не бях чувал и предполагал, че съществуват!
Иначе аз чувам добре.
С 2 микрофона са.
Пп.Повече няма да пиша, защото Михал ми блокира основния профил, заради жълтата новина, че се чупят стъклата на камерата но Ultra.
Пълна лъжа е!!!
Ако Михаил преосмисли решението си, и ме разблокира, може да се замисля да пиша във форума.
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Сериозно ли слушалките веднага се свързват ????? Сякаш другите го правят след час ? Имаш чувството, че от телефоните и аксесоарите на Самсунг получаваш душевна..............
apolon26 написа: ↑17 май 2020, 00:15Бях се зарекъл до не пиша повечуе във форума,
Иначе аз чувам добре.
С 2 микрофона са.
Пълна лъжа е!!!
[/quote Вземи си airpods pro тези самсунгските са пълен шит и не разбирам на какво се радваш че като отвориш капака се вързват веднага и имали два микрофона това отдавна е така при apple
Ето ви едно сравнение на слушалките, и то с по -старите Buds с тези на Апъл.
Кой прави по- добри слушалки?
Кой прави по- добри слушалки?
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Точно този ще ми е критерии ? Всеки има определени желания за това, как да чува от слушалките ! И двата типа са добри !
При положение, че Епъл имат нов модел слушалки от 6 месеца, а Самсунг от три, е меко казано странно, да гледаме ревю на гуруто Слави на по-стари модели.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Нито едните, нито другите с aptx или ldac... Голяма работа са, няма що. За тея пари купувам три комплекта като моите с перфектен звук и батерия! https://www.digitaltrends.com/headphone ... sh-review/
2,5 часа при твоите с едно зареждане и11 часа при моите, ели общо 24 часа и с кутийката като ги заредя. Още 1 час искарва при 3 минути зареждане на слушалките в кутийката, още водоустоичивост, удобно и невероятен звук.Вито написа: ↑18 май 2020, 00:55Нито едните, нито другите с aptx или ldac... Голяма работа са, няма що. За тея пари купувам три комплекта като моите с перфектен звук и батерия! https://www.digitaltrends.com/headphone ... sh-review/
Пак пиша, слушалките са ми подарък от Samsung, мога да кажа, че са нещо наистина много добро. Просто трябва да се пробват.
Животът е един, не се задоволявайте с ментета, а имате ли възможност, вземайте най- доброто.
Жорка, не винаги Апле или Самсунг правят най-доброто. Но в слушалките са много добри. Гледах и Sony имат добре направени слушки но стърчат много.
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Неспасяем случай си, Аполоне ! За щастие не всичко започва или завършва с твоята ,,любима" марка ! Радвай се и ползвай Самсунг, но не играй ролята на рекламен агент, защото не ставаш