Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте, моля за съвет относно Теленор. Договорът ми изтича в средата на Юни. Излизат ми специални оферти от 26.99 лв. нагоре. До сега бях на Тотал 24.99 лв., но плащах 18.50 лв. Има ли начин да преподпиша на на по-ниска и ако не преподпиша до датата дали изобщо ще ми излезнат по-ниските. Договорът ми е за 2 номера и на единия сигурно ще избера този от 26.99 лв., но за другия няма нужда от всичките тези екстри. Може ли някой да каже плановете от 20.99 и 23.99 лв. какво вкл.?
Това са офертите от които се интересуваш. Според мен тази на 20,99 лв е най-близо до това, което търсиш като ниска такса за втората ти карта.ivonty написа: ↑21 май 2020, 07:37Здравейте, моля за съвет относно Теленор. Договорът ми изтича в средата на Юни. Излизат ми специални оферти от 26.99 лв. нагоре. До сега бях на Тотал 24.99 лв., но плащах 18.50 лв. Има ли начин да преподпиша на на по-ниска и ако не преподпиша до датата дали изобщо ще ми излезнат по-ниските. Договорът ми е за 2 номера и на единия сигурно ще избера този от 26.99 лв., но за другия няма нужда от всичките тези екстри. Може ли някой да каже плановете от 20.99 и 23.99 лв. какво вкл.?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Много благодаря, точно това ми трябва, т.к. съм на почти същите условия в момента, разликата е 2 ГБ интернет надолу, но пък има трафик пакет. Проблемът е че не ми излиза тази оферта и не знам как да я избера.
Картата на която искаш да минеш на този план на каква тарифа е в момента и до кога ти е договора по нея. Аз имам договор до 24 август, но от повече от 1 месец ми излиза и тези оферти
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
И двете карти са в момента на план Тотал 24.99, по един и същ договор, който изтича на 19.06.
Да, преподписвам на същия план, за същата цена.В@НК0 написа: ↑20 май 2020, 22:10Какво ще рече ресет? Преподписал си стария си план?jonibg написа:Юли ми свършва договора с А1, днес ми се обадиха и започнаха да ме офертират, отказах им всичко защото всичко беще с по минимум 4лв от това, което в момента плащам(17лв - неограничени и 8гб). Накрая точно преди да се разделим, попитах ей така, дали няма начин да се направи ресет на плановете(имам 4 карти) и жената каза, че няма проблем и си стиснахме ръцете.
Малко инфо и от мен. Май са поомекнали операторите. На мен ми изтича договора след месец и след крайно неприемливите индивидуални оферти на сайта на Виваком, днес ми звънна една женица и за моя изненада (така ме изненада, че даже не се пазарих) вместо да ме почне с някоя безумна Оферта 30+ (в момента съм на 17,99, с неограничени и 6 гигабайта) директно ми предложи, неограничени и 8 гигабайта за 19,99 лева, сега си чакам договора, каза, че е е промоционален смарт L, само и единствено за дългогодишния им лоялен клиент разбира се , много държеше да се сдобия и с безплатен таблет и дата карта, но се държах на ниво и се разминах засега.
Доколкото ми бе обяснено - тази дейност със звъненето са я аутсорснали на друга компания, която получава една идея по-добри условия като пести от живо обслужване, за да имаш файда и да се съгласиш. Затова като ти звъннат е по-добре да приемеш варианта, отколкото да чакаш да ти излезне такава оферта онлайн или в офис.Mihail_ написа: ↑21 май 2020, 22:36Малко инфо и от мен. Май са поомекнали операторите. На мен ми изтича договора след месец и след крайно неприемливите индивидуални оферти на сайта на Виваком, днес ми звънна една женица и за моя изненада (така ме изненада, че даже не се пазарих) вместо да ме почне с някоя безумна Оферта 30+ (в момента съм на 17,99, с неограничени и 6 гигабайта) директно ми предложи, неограничени и 8 гигабайта за 19,99 лева, сега си чакам договора, каза, че е е промоционален смарт L, само и единствено за дългогодишния им лоялен клиент разбира се , много държеше да се сдобия и с безплатен таблет и дата карта, но се държах на ниво и се разминах засега.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Е предлагат същото, което и Теленор, само май с левче по-малко. Сигурно за тях е постижение, но определено не е кой знае какво, особено като се има предвид, че след изтичането мегабайтите стават неизползваемо малко, а при Теленор се запазват и само цената скача с няколко лв.
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Някакви скрити оферти от Теленор ?
Договора ми изтече вчера Тотал 30.99 и сега съм на безсрочен?
Мога ли да мина на по-ниска такса?
Договора ми изтече вчера Тотал 30.99 и сега съм на безсрочен?
Мога ли да мина на по-ниска такса?