Имам и Sony wf-1000xm3 звука им е топ единственото което ме дразни в тях е че не са удобни като airpods pro и не работят толкова коректно а Samsung buds+ са си пълна трагедия трябва да си глух за да кажеш че се чуват добре пълен шит са купи си нещо качествено и стига си писал глупостиapolon26 написа: ↑18 май 2020, 02:232,5 часа при твоите с едно зареждане и11 часа при моите, ели общо 24 часа и с кутийката като ги заредя. Още 1 час искарва при 3 минути зареждане на слушалките в кутийката, още водоустоичивост, удобно и невероятен звук.Вито написа: ↑18 май 2020, 00:55Нито едните, нито другите с aptx или ldac... Голяма работа са, няма що. За тея пари купувам три комплекта като моите с перфектен звук и батерия! https://www.digitaltrends.com/headphone ... sh-review/
Пак пиша, слушалките са ми подарък от Samsung, мога да кажа, че са нещо наистина много добро. Просто трябва да се пробват.
Животът е един, не се задоволявайте с ментета, а имате ли възможност, вземайте най- доброто.
Жорка, не винаги Апле или Самсунг правят най-доброто. Но в слушалките са много добри. Гледах и Sony имат добре направени слушки но стърчат много.
Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Какви два часа те гонят? 5 часа слушане си правя без никъв проблем. Все пак не спя със слушалки, прибирам ги в кутията от време на време.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Аполоне, освен всичко друго и за оракул не ставаш Всички си спомнят твоите писания за падане на цената с 20-30 % през май и ооооо ужас.... съвсем очаквано не стана
Така е, свалиха е но само с 10% цената на S20 Ultra, защото търсенето е голямо.
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
По-добре да се радваш на телефона си, а да не пишеш ,,мъдрости"
И виж резултатите от продажбите https://www.androidauthority.com/top-te ... 0-1116272/
Q1 е от януари до март, а серията S20 е в продажба от около средата на март, така че хваща по-малко от месец от този период, но действително продажбите му са доста слаби и към днешна дата. Някъде четох, че S20+ бил най-продавания модел от серията, и то 5G варианта, а не този, който се продава у нас.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Бях се зарекъл да не пиша повече тук, но преди това бях дал едно обещание, че до август ще си купя Ултра или новия Ноут. За това спазвам първото си обещание и нарушавам второто, за да покажа, че не се крия.
Та днес поръчах онлайн Ултрата, с уговорката утре да приключа предсрочно предходния лизинг.
Чакам го към края на седмицата, като се отказах да чакам Ноута, заради по-малката батерия, липсата на ToF камера и по-малкия сензор за оптичен зуум. Не играя игри и нов чип с по-бърза RAM не ме блазнят толкова. На всичко отгоре сега върви промоция на Ултрата в Теленор и мисля, че 1500 лева е страхотна цена за апарата.
Та днес поръчах онлайн Ултрата, с уговорката утре да приключа предсрочно предходния лизинг.
Чакам го към края на седмицата, като се отказах да чакам Ноута, заради по-малката батерия, липсата на ToF камера и по-малкия сензор за оптичен зуум. Не играя игри и нов чип с по-бърза RAM не ме блазнят толкова. На всичко отгоре сега върви промоция на Ултрата в Теленор и мисля, че 1500 лева е страхотна цена за апарата.
Хайде честито! Със здраве да си го ползваш, много да снимаш с него и да напълниш темата “Снимки от смартфона” със страхотни кадри. Очаквам ревюто ти с нетърпение.
Samsung GALAXY S22 Ultra