Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Със здраве и безаварийно да го ползваш
Специален поздрав за всички, които търсят несъществуващи кусури на телефона:
Дори и с Exynos Ултрата е първенец по издържливост на батерията в гледането на видео и играенето на игри.
Като дойде, лично ще съпоставя живота на батерията, защото сега имам повече време и P20 pro не може да изкара от 9 до 16 часа, а издържа повече от Ноута. Но при него разговорите му стопяват батерията.
Дори и с Exynos Ултрата е първенец по издържливост на батерията в гледането на видео и играенето на игри.
Като дойде, лично ще съпоставя живота на батерията, защото сега имам повече време и P20 pro не може да изкара от 9 до 16 часа, а издържа повече от Ноута. Но при него разговорите му стопяват батерията.
Мразен от кого? Зомбираните айфонци....
Честито от мен, ще останеш невероятно доволен от Ултрота.
Аз толкова много свикнах с него, че вече като хвана S9+ ми си струва антика.
Наистина Samsung ни зарадваха с нещо не виждано до сега. Добре си направил , че не чака отрязания Note20+.
Последно, бих те посъветвал и да си вземеш Samsung Buds + слушалките. Ще си шокиран от качеството на звука и издръжливостта на батерията.
За мен остава да си взема и 3- тото поколение часовника им като излезе едента!
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Честито за ултрата. Супер смартфон е. Със здраве да го ползваш.
Благодаря.
Но заради определени субекти във форума, съжалих, че отново писах.
Това май наистина е последно.
Ако някой го вълнува нещо конкретно, предпочитам да пиша на ЛС, вместо тук.
Но заради определени субекти във форума, съжалих, че отново писах.
Това май наистина е последно.
Ако някой го вълнува нещо конкретно, предпочитам да пиша на ЛС, вместо тук.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Понеже предполагам един от определените субекти съм аз(да не кажа основен) искам да те поздравя че най-накрая си се научил да пишеш в правилната тема,а не в тази за проблеми с дисплея на айфон! Разбира се,винаги когато имаш проблем в дисплея на айфона си,или някакъв друг проблем с някой от айфоните които имаш(или си имал)може да пишеш в дадена тема за айфон,или да създадеш нова такава(би било полезно да научим нещо ново). Също така искам да те поздравя и за покупката ти! Надявам се точно както написах в тази тема преди близо три месеца наистина този телефон да е това което очакваш и искаш да бъде с оглед на това колко много го хвалиш и искаш! Явно след пореден разсмисъл си стигнал до извода че пак искаш Ултра,а не Ноут(както беше писал последно) или намлението в Теленор си изигра ролята? Да,Най-вероятно Note ще е доста скъпичък тази година(като се има предвид цената на Ултрата)особено в началото,и ще мине време докато свалят цената! Параметрите за които се пише в мрежата са само слухове все още(все пак телефона не е излязъл)и ако само това ти е съобръжението те съветвам да не се доверяваш толкова!
И един съвет от мен за накрая,хората които имат различно мнение от твоето и го изказват не следва да бъдат нападени всеки път за това! Отново казвам че никога не съм казвал че Ултра е лош телефон(напротив много е добър даже)но апарата има някои проблеми които независимо от факта че ти,и други хора не желаете да забавлежите ги няма! Мястото за обсъждане на всички положителни,и отрицателни страни на даден модел телефон е именно в форума и темата за него,и затова аз съм споделил своето мнение тук! Това обаче не го прави нито задължително да го следваш и послушаш,нито да го взимаш под внимание по-някакъв друг начин! Извинявам се,за обидите които ти написах преди малко в темата за айфона! Изпуснах си нервите,и си позволих да говоря по начин,по който принципно не комуникирам,но не мога да отрека че и бях провокиран да го направя! Затова нека имаме уважение един към друг,за в бъдеще(не съм чак такъв идеалист да мисля че всички в този форум биха го направили)и да уважаваме мнението си без да се опитваме да го налагаме един на друг,и да се провокираме и ядосваме взаимно!
Надявам се оценяваш факта че не ти пиша всичко това като лично съобщение,а го правя тук където всеки може да го прочете! Но когато смятам че не съм бил прав не ме е срам да го призная пред никого! Та това е! Извинявай,още един път,и приятни моменти с телефона когато го вземеш!
P.S.Извинявам се на всички за офтопика!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Напротив братле,
Ти си цяло богатство за малкия ни форум,
Ако ти не пишеш то няма какво да се прави.
За мен е истинско удоволствие да ти чета постовете.
Пиши и не им обръщай внимание на айфончовците. Това са архаични хора, като телефона си.) все догонват конкуренциата...
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Браво, похвално е, че се извини след обидите, и сега ще може да се пише нормално, без лоши чувства.pretorianec написа: ↑09 юни 2020, 14:48Понеже предполагам един от определените субекти съм аз(да не кажа основен) искам да те поздравя че най-накрая си се научил да пишеш в правилната тема,а не в тази за проблеми с дисплея на айфон! Разбира се,винаги когато имаш проблем в дисплея на айфона си,или някакъв друг проблем с някой от айфоните които имаш(или си имал)може да пишеш в дадена тема за айфон,или да създадеш нова такава(би било полезно да научим нещо ново). Също така искам да те поздравя и за покупката ти! Надявам се точно както написах в тази тема преди близо три месеца наистина този телефон да е това което очакваш и искаш да бъде с оглед на това колко много го хвалиш и искаш! Явно след пореден разсмисъл си стигнал до извода че пак искаш Ултра,а не Ноут(както беше писал последно) или намлението в Теленор си изигра ролята? Да,Най-вероятно Note ще е доста скъпичък тази година(като се има предвид цената на Ултрата)особено в началото,и ще мине време докато свалят цената! Параметрите за които се пише в мрежата са само слухове все още(все пак телефона не е излязъл)и ако само това ти е съобръжението те съветвам да не се доверяваш толкова!
И един съвет от мен за накрая,хората които имат различно мнение от твоето и го изказват не следва да бъдат нападени всеки път за това! Отново казвам че никога не съм казвал че Ултра е лош телефон(напротив много е добър даже)но апарата има някои проблеми които независимо от факта че ти,и други хора не желаете да забавлежите ги няма! Мястото за обсъждане на всички положителни,и отрицателни страни на даден модел телефон е именно в форума и темата за него,и затова аз съм споделил своето мнение тук! Това обаче не го прави нито задължително да го следваш и послушаш,нито да го взимаш под внимание по-някакъв друг начин! Извинявам се,за обидите които ти написах преди малко в темата за айфона! Изпуснах си нервите,и си позволих да говоря по начин,по който принципно не комуникирам,но не мога да отрека че и бях провокиран да го направя! Затова нека имаме уважение един към друг,за в бъдеще(не съм чак такъв идеалист да мисля че всички в този форум биха го направили)и да уважаваме мнението си без да се опитваме да го налагаме един на друг,и да се провокираме и ядосваме взаимно!
Надявам се оценяваш факта че не ти пиша всичко това като лично съобщение,а го правя тук където всеки може да го прочете! Но когато смятам че не съм бил прав не ме е срам да го призная пред никого! Та това е! Извинявай,още един път,и приятни моменти с телефона когато го вземеш!
P.S.Извинявам се на всички за офтопика!
Един съвет, пробвай ултрана на живо след последното обновяване как снима и така коментирай. А може и ва си вземеш нещо от Samsung другия път. Не робувай на марки.
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Аполон, точно от теб, да не се робува на марки.... звучи много странно Поправи второто име на Чехов