Galaxy S20 Ultra

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: Galaxy S20 Ultra

Мнение от pretorianec » 09 юни 2020, 17:40

apolon26 написа:
09 юни 2020, 15:41
pretorianec написа:
09 юни 2020, 14:48
Spikul написа:
09 юни 2020, 13:19
Благодаря.
Но заради определени субекти във форума, съжалих, че отново писах.
Това май наистина е последно.
Ако някой го вълнува нещо конкретно, предпочитам да пиша на ЛС, вместо тук.
Понеже предполагам един от определените субекти съм аз(да не кажа основен) искам да те поздравя че най-накрая си се научил да пишеш в правилната тема,а не в тази за проблеми с дисплея на айфон! Разбира се,винаги когато имаш проблем в дисплея на айфона си,или някакъв друг проблем с някой от айфоните които имаш(или си имал)може да пишеш в дадена тема за айфон,или да създадеш нова такава(би било полезно да научим нещо ново). Също така искам да те поздравя и за покупката ти! Надявам се точно както написах в тази тема преди близо три месеца наистина този телефон да е това което очакваш и искаш да бъде с оглед на това колко много го хвалиш и искаш! Явно след пореден разсмисъл си стигнал до извода че пак искаш Ултра,а не Ноут(както беше писал последно) или намлението в Теленор си изигра ролята? Да,Най-вероятно Note ще е доста скъпичък тази година(като се има предвид цената на Ултрата)особено в началото,и ще мине време докато свалят цената! Параметрите за които се пише в мрежата са само слухове все още(все пак телефона не е излязъл)и ако само това ти е съобръжението те съветвам да не се доверяваш толкова!
И един съвет от мен за накрая,хората които имат различно мнение от твоето и го изказват не следва да бъдат нападени всеки път за това! Отново казвам че никога не съм казвал че Ултра е лош телефон(напротив много е добър даже)но апарата има някои проблеми които независимо от факта че ти,и други хора не желаете да забавлежите ги няма! Мястото за обсъждане на всички положителни,и отрицателни страни на даден модел телефон е именно в форума и темата за него,и затова аз съм споделил своето мнение тук! Това обаче не го прави нито задължително да го следваш и послушаш,нито да го взимаш под внимание по-някакъв друг начин! Извинявам се,за обидите които ти написах преди малко в темата за айфона! Изпуснах си нервите,и си позволих да говоря по начин,по който принципно не комуникирам,но не мога да отрека че и бях провокиран да го направя! Затова нека имаме уважение един към друг,за в бъдеще(не съм чак такъв идеалист да мисля че всички в този форум биха го направили)и да уважаваме мнението си без да се опитваме да го налагаме един на друг,и да се провокираме и ядосваме взаимно!
Надявам се оценяваш факта че не ти пиша всичко това като лично съобщение,а го правя тук където всеки може да го прочете! Но когато смятам че не съм бил прав не ме е срам да го призная пред никого! Та това е! Извинявай,още един път,и приятни моменти с телефона когато го вземеш!

P.S.Извинявам се на всички за офтопика!
Браво, похвално е, че се извини след обидите, и сега ще може да се пише нормално, без лоши чувства.

Един съвет, пробвай ултрана на живо след последното обновяване как снима и така коментирай. А може и ва си вземеш нещо от Samsung другия път. Не робувай на марки.
Нали знаеш че това казано от теб за робуването на марките звучи малко абсурдно! Ти колко пъти взе айфон? За твое сведение(понеже също не четеш)никога не съм робувал на марки! Само от Самсунг в близкото минало съм имал;

-Note 8
-Note 9
-Note 10 plus

Galaxy’s:S5,S7,S8,S9 plus,S10. Мисля че е добре като човек който робува на една марка,не мислиш ли?

Другите марки на които съм притежавал модели са HUAWEI,Xiaomi,OnePlus,HTC,Sony и т.н. Сменям телефоните си често(на всеки месец два)мога да си го позволя и когато видя нещо ново което да ми грабне погледа и мерака действам! Не ми пука дали е на Apple,Samsung,или някой китаец! Ползвам Apple основно,не защото са Apple а заради опеарционната им система,оптимизацията,и бързината на работа,съчетана с мощна батерия! Това далеч не означава обаче че отричам всичко останало! Просто ако трябва да перефразирам,70% от времето през годината съм на iOS. Коментирам и давам мнения на база информиран и богат избор от марки и модели(флагмани) с двете еко системи.

Пробвай и ти,и току виж и на теб ти се смекчи мнението за айфон....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Мнение от gog88 » 09 юни 2020, 20:14

apolon26 написа:
09 юни 2020, 15:41
pretorianec написа:
09 юни 2020, 14:48
Spikul написа:
09 юни 2020, 13:19
Благодаря.
Но заради определени субекти във форума, съжалих, че отново писах.
Това май наистина е последно.
Ако някой го вълнува нещо конкретно, предпочитам да пиша на ЛС, вместо тук.
Понеже предполагам един от определените субекти съм аз(да не кажа основен) искам да те поздравя че най-накрая си се научил да пишеш в правилната тема,а не в тази за проблеми с дисплея на айфон! Разбира се,винаги когато имаш проблем в дисплея на айфона си,или някакъв друг проблем с някой от айфоните които имаш(или си имал)може да пишеш в дадена тема за айфон,или да създадеш нова такава(би било полезно да научим нещо ново). Също така искам да те поздравя и за покупката ти! Надявам се точно както написах в тази тема преди близо три месеца наистина този телефон да е това което очакваш и искаш да бъде с оглед на това колко много го хвалиш и искаш! Явно след пореден разсмисъл си стигнал до извода че пак искаш Ултра,а не Ноут(както беше писал последно) или намлението в Теленор си изигра ролята? Да,Най-вероятно Note ще е доста скъпичък тази година(като се има предвид цената на Ултрата)особено в началото,и ще мине време докато свалят цената! Параметрите за които се пише в мрежата са само слухове все още(все пак телефона не е излязъл)и ако само това ти е съобръжението те съветвам да не се доверяваш толкова!
И един съвет от мен за накрая,хората които имат различно мнение от твоето и го изказват не следва да бъдат нападени всеки път за това! Отново казвам че никога не съм казвал че Ултра е лош телефон(напротив много е добър даже)но апарата има някои проблеми които независимо от факта че ти,и други хора не желаете да забавлежите ги няма! Мястото за обсъждане на всички положителни,и отрицателни страни на даден модел телефон е именно в форума и темата за него,и затова аз съм споделил своето мнение тук! Това обаче не го прави нито задължително да го следваш и послушаш,нито да го взимаш под внимание по-някакъв друг начин! Извинявам се,за обидите които ти написах преди малко в темата за айфона! Изпуснах си нервите,и си позволих да говоря по начин,по който принципно не комуникирам,но не мога да отрека че и бях провокиран да го направя! Затова нека имаме уважение един към друг,за в бъдеще(не съм чак такъв идеалист да мисля че всички в този форум биха го направили)и да уважаваме мнението си без да се опитваме да го налагаме един на друг,и да се провокираме и ядосваме взаимно!
Надявам се оценяваш факта че не ти пиша всичко това като лично съобщение,а го правя тук където всеки може да го прочете! Но когато смятам че не съм бил прав не ме е срам да го призная пред никого! Та това е! Извинявай,още един път,и приятни моменти с телефона когато го вземеш!

P.S.Извинявам се на всички за офтопика!
Браво, похвално е, че се извини след обидите, и сега ще може да се пише нормално, без лоши чувства.

Един съвет, пробвай ултрана на живо след последното обновяване как снима и така коментирай. А може и ва си вземеш нещо от Samsung другия път. Не робувай на марки.
Момчета (пичове), признавам си, че не мога да Ви разбера? Купили сте си най-доброто телефонче в историята на Самсунг ......досега. Вместо да му се кефите, да извличате всичко най-добро от това ултра устройство ......вие постоянно гледате към лагера на притежателите на модели на Епъл. Това ми звучи малко комплексарско. Още по-нелепо за мен е някой индивид да ни дава съвети от коя марка да купуваме телефони, при положение, че от излизането на Ноут 1 досега съм ползвал повече смарт устройства на Самсунг отколкото той е сменил телефони на всички марки за този период досега. Хайде, всеки да ползва каквото иска, каквото може да си позволи, и по-малко да дава непоискани съвети.
След като разбрахме, че Ултра има модел със 126 гб вградена памет, след като дочакахме на Ултра да падне цената с 30% през май и 50% през юни, вчера разбрахме, че Ноут 20+ ще бъде орязан модел. Вероятно сте прави, но си запазвам правото да изчакам 5 август, за да видя толкова орязан ли ще е Ноут 20+ или по-скоро Самсунг ще изчистят грешките, които допуснаха при гранде модела представен през пролетта.
Явно сме привилегировани, че има хора във форума, които работят в централата на Самсунг и научаваме първи новините. Евала, момчета, продължавайте в този дух.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 09 юни 2020, 21:49

Не забравяй, че Ултрата има най-мощните колони, според древногръцкия бог :)

apolon26
Регистриран: 09 авг 2006, 04:25

Мнение от apolon26 » 10 юни 2020, 00:07

"След като разбрахме, че Ултра има модел със 126 гб вградена памет, след като дочакахме на Ултра да падне цената с 30% през май и 50% през юни"

Има и с 512 GB Ram има , и като му сложиш карта , може да стане 1,5 ТВ RAM, за разликата от умрелия айфон, който дори няма слот за карта, ама това ли те притеснява теб? Или високата цена?
Качеството има цена. Недостатъците са само в айфонските ви глави. Така ви се иска. Телефона е пъти по- добър и бърз от позеленясалия ви айфон:)
Много ви мъчи нещо Samsung, много имате да го догонвате, тая година, може и да не успеете с още не излезлия нов модел.
Хайде със здраве и без лоши мисли.
Пробвайте нещо наистина добро, стига се мъчете с телефон, който дори българско меню няма.
Ако се уважавате, поне малко си вземете телефон , който ви уважава, че сте българи. :D
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума." 
Антон Палвович Чехов

Боби13

Мнение от Боби13 » 10 юни 2020, 05:53

Древногръцки бог, не ползвам Ябълката, но има достатъчно добри алтернативи при Андроид :) И казах ти да промениш второто име на Чехов ! Този велик писател заслужава правилно да се пише презимето му !

apolon26
Регистриран: 09 авг 2006, 04:25

Мнение от apolon26 » 10 юни 2020, 06:33

Боби13 написа:
10 юни 2020, 05:53
Древногръцки бог, не ползвам Ябълката, но има достатъчно добри алтернативи при Андроид :) И казах ти да промениш второто име на Чехов ! Този велик писател заслужава правилно да се пише презимето му !
Тъй ли, бре, и как се пише второто име на Чехов?

Я цъкни тук.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Антон_Чехов

Ограмотяване се малко бре човек. Преди да се излаготваш :D
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума." 
Антон Палвович Чехов

pretorianec

Мнение от pretorianec » 10 юни 2020, 07:02

apolon26 написа:
10 юни 2020, 06:33
Боби13 написа:

Я цъкни тук.

Добро утро! Не знам дали се забелязваш ама от много време насам мелиш едно и също! Това което постваш винаги е “Самсунг са велики-ябълката е боклук”. И това е във всяка една тема независимо за какво е! Когато те изгониха преди време си спомням че беше написал че заради теб форума е жив,защото основно ти пишеш! Вярно...много пишеш-ама нищо съществено! Нищо което да накара някой да ти прочете мненията с интерес и да научи нещо! Така че съжалявам че ще го кажа ама твоето присъствие тук и постоянното ти заяждане,изгониха много повече хора,отколкото привлякоха(ако изобщо са привлякли някого). Другият вариант е да си някой комплексиран самотник който си търси внимание(независимо какво,и по-какъв начин)! Може да те кълнат,псуват,бъзикат,ама внимание да има! Много често вече се замислям че е точно това! Че всъщност цялата тая твоя фенщина към Самсунг е само предлог да си тук,и да получаваш вниманието за което говоря! Предполагам ако не беше така все в даден момент щеше да ти писне,и да се откажеш в един момент!

Хайде,сега е твой ред да ми кажеш какъв съм зомбиран от Apple фен,и как трябва да отида веднага да си купя Ultra,и да разкарам архаичния iPhone,за да видя какво е живот и радост със Самсунга!
Apple AirPods Pro 2

Боби13

Мнение от Боби13 » 10 юни 2020, 07:16

apolon26 написа:
10 юни 2020, 06:33
Боби13 написа:

Я цъкни тук.

Пише се естествено Павлович, а не Палвович... Тотално неграмотен си ! Просто излагаш марката, която боготвориш до болестно състояние, името на древногръцкия бог, както и самия себе си ! Предполагам можеш да четеш : Антон Павлович Чехов (на руски: Анто́н Па́влович Че́хов) е руски писател и драматург, по професия лекар. Той е автор на множество къси разкази, както и на пиеси, оказали силно влияние върху драмата през XX век.Павлович.... а ти си написал Палвович ! Мисля си, че страдаш от биполярно разстройство на личността ? Най-вероятно поста ми ще бъде изтрит, но всяко нещо си има крайност и когато един човек като Аполон N число не може дори да пише и чете.... не издържам....
Последна промяна от Боби13 на 10 юни 2020, 18:26, променено общо 1 път.

pretorianec

Мнение от pretorianec » 10 юни 2020, 09:25

Основният проблем е че форума страда от пълен недостиг на модератори....Един Иван,дето се включва от време на време(човека все пак има и много друга работа)ама той не е слънце да огрее навсякъде,и по-всяко време! И като има двама-трима болни типа дето “цвъкат” навсякъде гледай какво става после!
С един добър екип от модератори,такива недоразумения няма да съществуват дълго тук,но като няма кой да налага контрол,и да следи З спазването на правилата,резултата е налице!
Apple AirPods Pro 2

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 10 юни 2020, 09:34

Имай предвид, че форумите от години замират.
Не е работа да вкараш и такъв контрол, че да нулираш посещаемостта напълно.
Според мен са ок нещата - в крайна сметка за това са форумите - чешем си езиците, лафим, току виж сме извлекли и нещо позитивно.
Определено мисля, че трябва да намалим обидите и личните нападки, не са за място, в което хората не се познават и говорят на конкретна тема, която им е страст.
И в крайна сметка целта на форума е да се разсеяш от всичко друго, което се случва покрай теб.

Ванката преди време се опита да понареди нещата, като създаде тема общи приказки - може пак да прехвърли всички "спам" там и да направим нов опит да не бълваме глупости в тези, които си имат ясна тема.

Отговори