Днес им звънях, но ми казаха, че в подписаният договор няма включен Max Sport Plus пакет. Като я питах защо тогава има разминаване и според приемника пакета е активен, пък каналите са заключени ми отговори, че има разминаване, но реално не се полага такъв пакет според договора. Казах и, че за А1 ТВ стандартен според сайта им има включен пакен Max Sport Plus, но според нея към края на април, когато е подписан договора, не се е предлагал. В интерес на истината ТВ пакета е с голяма промоционална такса и е 8.99 лв. Та въпросът ми е има ли тук и други колеги, подписали на телевизия А1 ТВ стандартед на цена 8.99 лв. да кажат при тях има ли активиран пакет Max Sport Plus според договора им?Nokia_Mania написа: ↑02 юни 2020, 14:29Имах същия случай. Обадих се на оператор и коригираха проблема.
Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
В договора трябва да пише какво включва!
Здравейте!
Имам въпрос, относно ТВ и Нет пакетие на Виваком:
Подадох си жалба срещу А1, както в друга тема във форума ми беше обяснение и 10 дни по-късни получих отговор от тях, че договорите ще ми бъдат прекратени с едномесечно предизвестие, което изтича на 28.06 (поради махнати канали от гарантираните), та реших да ровя за оферти при другите телекоми.
Харесах си на Виваком услуги, разпитах, доволни били хората, обаче се оказа, че ако отида вс магазин да сключан за един адрес ТВ+Нет на промоцията им 28,85 няма проблем, но за втория ми адрес, където ми трябва само ТВ (че договора с А1 е за доста напред) не мога да ползвам цената от 12.99 за TV2L+, а трябва да е 18.99.
Някой може ли да сподели, ако знае, тайни оферти за нови клиенти при тях за ТВ+НЕТ и само за ТВ, които да са валидни и различни от посочените в сайта
Предварително благодаря
Имам въпрос, относно ТВ и Нет пакетие на Виваком:
Подадох си жалба срещу А1, както в друга тема във форума ми беше обяснение и 10 дни по-късни получих отговор от тях, че договорите ще ми бъдат прекратени с едномесечно предизвестие, което изтича на 28.06 (поради махнати канали от гарантираните), та реших да ровя за оферти при другите телекоми.
Харесах си на Виваком услуги, разпитах, доволни били хората, обаче се оказа, че ако отида вс магазин да сключан за един адрес ТВ+Нет на промоцията им 28,85 няма проблем, но за втория ми адрес, където ми трябва само ТВ (че договора с А1 е за доста напред) не мога да ползвам цената от 12.99 за TV2L+, а трябва да е 18.99.
Някой може ли да сподели, ако знае, тайни оферти за нови клиенти при тях за ТВ+НЕТ и само за ТВ, които да са валидни и различни от посочените в сайта
Предварително благодаря
Някой знае ли само стационарен нет 300мбит от А1 на колко може да се вземе?
Ми в сайта пише 21 лв. Забелязвам, че цените на фиксирания паднаха поне на 300 и 1000мб. За 1000 беше 99лв сега е 41лв, ако аз не греша нещо, но това е в сайта.
Цената в сайта е ясна, за реалната цена питам
Поне аз не знам за скрити оферти за 300 мбт. Мисля, че сега цените са по прилични. Вече не искат 99 лв за 1000мб, а 41, което за фирми е идеално. А тези 300мб с тв са 16 лв. Ако някой е подписал или знае за нещо скрито, нека сподели.
На теб не ти ли е изгодно за 21 лв ? Едва ли ще ти го намалят още и то без комбинация.. в най-лошия случай ще ти кажат 16лв в комбинация.
На теб не ти ли е изгодно за 21 лв ? Едва ли ще ти го намалят още и то без комбинация.. в най-лошия случай ще ти кажат 16лв в комбинация.
Брои ли се за комбинация, че имам мобилен план? Или искат да е в един договор?
Минах през офис - били за нови клиенти само. Бях го забравил тоя номер. Нещастници...
Минах през офис - били за нови клиенти само. Бях го забравил тоя номер. Нещастници...
Последна промяна от zlostorko на 10 юни 2020, 18:45, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Искат да е в комбинация в един договор.
Обърни внимание, къде е описано, колко ти е гарантираната скорост, за да не останеш разочарован на края! Мисля че беше 30% или 70%, но със сигурност не е 100% . Провери и на твоя адрес, колко е максималната, която могът да ти доставят.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
ПАк са сътворили пълна каша. Отново са редактирали условията за домашния нет - първоначално хем пишеше, че е само за нови абонати, хем че при онлайн-поръчка можело и за съществуващи. Сега изобщо не пише нищо за съществуващи. И какво, който е абонат, няма право повече да си променя договора и ще си стои вечно на една тарифа ли?