Далеч нямам предвид някакъв “диктаторски” стил на управление,който със строгостта си,да изгони всички! Имам предвид да се спазва добрия тон,реда на писане в темите(за да може човек да научи нещо)да не се позволяват обиди,спам,писане на странични неща в дадена тема нямащи общо с топика там,и т.н. Също така смятам че трябва да има непримиримост към хората които са “рецидивисти” към неспазване на правилата.radko89 написа: ↑10 юни 2020, 09:34Имай предвид, че форумите от години замират.
Не е работа да вкараш и такъв контрол, че да нулираш посещаемостта напълно.
Според мен са ок нещата - в крайна сметка за това са форумите - чешем си езиците, лафим, току виж сме извлекли и нещо позитивно.
Определено мисля, че трябва да намалим обидите и личните нападки, не са за място, в което хората не се познават и говорят на конкретна тема, която им е страст.
И в крайна сметка целта на форума е да се разсеяш от всичко друго, което се случва покрай теб.
Ванката преди време се опита да понареди нещата, като създаде тема общи приказки - може пак да прехвърли всички "спам" там и да направим нов опит да не бълваме глупости в тези, които си имат ясна тема.
Пределно ми е ясно,че за това отговорност носим на първо място потребителите,но без да има някой(или някои)които да налагат някакви правила,стандарти,и ред нищо няма да се получи!
Резултата от липсата на такова нещо(или недостига му)мисля ме всички го виждате тук!!!