Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Телефона ок, ама спикул е нацепена батка
Лайк, добра бицара!
Лайк, добра бицара!
Мерси още веднъж.
На първо време в камарата не ми харесва липсата на настройка за баланс на бялото в режим 108 МР, както и липсата на 48 МР снимки при 4-кратен оптичен зуум. Тези възможности са налични само за 12 МР.
Иначе батерията държи доволно, а хем съм на 120 Hz.
2,5 часа екран и 60% при положение, че на заключен екран само картите на Here Go, които качих са 16 GB.
И не сам нацепена батка, просто си тренирам и не ми пречи 220 грама телефон
На първо време в камарата не ми харесва липсата на настройка за баланс на бялото в режим 108 МР, както и липсата на 48 МР снимки при 4-кратен оптичен зуум. Тези възможности са налични само за 12 МР.
Иначе батерията държи доволно, а хем съм на 120 Hz.
2,5 часа екран и 60% при положение, че на заключен екран само картите на Here Go, които качих са 16 GB.
И не сам нацепена батка, просто си тренирам и не ми пречи 220 грама телефон
Спикъл, като правиш мъртва тяга с тоя китюк не пускай до пода, че ще си причиниш някоя херния...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не е ли по-удобно с жестове управлението ?
Честито и от мен. А това с жестовете е различно за всеки. Аз бях с 3те бутона минах на жестове и в някои ситуации е по-добре, но в други не. Изкарах 1 месец и пак си върнах бутоните.
А от самсунг нали бяха казали, че ще пуснат ъпдейт и ще позволят максимална резолюция на 120hz, има ли я вече опцията.
Не че мисля, че има нужда от тази резолюция, просто от любопитство.
Не че мисля, че има нужда от тази резолюция, просто от любопитство.
Още веднъж благодаря за пожеланията.
120 Hz има само на FHD+ за сега.
Днес нащраках една "лента" от 36 пози на Рилския манастир
Снимах само на 108 МР и на авто снимките много ме радват как се получават. Ще ги кача след малко в темата за снимки.
Обаче има нещо гнило в ресурсното управление на този телефон. Ако го ползвам за сърфиране, чатене и гледане на филми, нещата с батерията и RAM-та са чудесни, като от 12 GB RAM, свободни са около 7 GB. Такова е положението и при Ноута.
Обаче започна ли да снимам, каквото и да правя и почиствам после, максимум ми остават 5 GB RAM свободни и батерията пада доста бързо. Рестарт оправя нещата, докато не започна да снимам с 108 МР.
Ще я видя аз тази работа от къде липсват 2 GB и защо смуче толкова батерията с тях
120 Hz има само на FHD+ за сега.
Днес нащраках една "лента" от 36 пози на Рилския манастир
Снимах само на 108 МР и на авто снимките много ме радват как се получават. Ще ги кача след малко в темата за снимки.
Обаче има нещо гнило в ресурсното управление на този телефон. Ако го ползвам за сърфиране, чатене и гледане на филми, нещата с батерията и RAM-та са чудесни, като от 12 GB RAM, свободни са около 7 GB. Такова е положението и при Ноута.
Обаче започна ли да снимам, каквото и да правя и почиствам после, максимум ми остават 5 GB RAM свободни и батерията пада доста бързо. Рестарт оправя нещата, докато не започна да снимам с 108 МР.
Ще я видя аз тази работа от къде липсват 2 GB и защо смуче толкова батерията с тях
Силно предполагам, че и 108 мп заснемане отнемат доста ресурс?
Рамта според мен не е проблем - тя се ползва динамично - в смисъл ако други приложение му потрябва повече ще освободи от някъде. Рамта също не точи много ток.
Реално трябва само да разгледаш защо точи батерията и да отстраниш грешката. След това според мен ще си си решил проблемът.
Реално трябва само да разгледаш защо точи батерията и да отстраниш грешката. След това според мен ще си си решил проблемът.