Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 20 юни 2020, 13:54
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте, искам да попитам дали някой има информация относно скрити планове за Теленор, защото договорът ми към тях изтича на 13 юли, а смятам да преподписвам с тях и може би, да взема нов телефон. В момента съм на план с 16 гб интернег, 7.6 гб в ЕС, безкрайни минути и 200 минути в роуминг. Плащам по 30.99 лв на месец.
Благодаря предварително за отговорите!
Благодаря предварително за отговорите!
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Това е налично при мен, с 12, 15 и 18GB.
Виж при теб може да има нещо по-изгодно.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Виж при теб може да има нещо по-изгодно.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Има ли някой, който ще преподписва със Виваком и няма да взема телефон? Ако има такъв и му се прави услуга, да драсне едно лично.
От днес до 28.06 може да се ползва код "SAVE5" за отстъпка при онлайн закупуване на Теленор. Ето за пример
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Договорът ми към Виваком е изтекъл. Откакто това се случи, забелязах че плановете за преподписване през сайта ги дава само в комбинация с устройство и то не с всички. При Вас така ли е ?
Доскоро в магазинна мрежа се предлагаше план за 25.99 с неограничени минути/ 150 минути към ЕС/ 14000 Мб и отстъпка (субсидия) при закупуване на устройството като за план Smart XL (36.99 стандартна цена). Някой има ли информация дали предложението още го има и въобще какво се предлага през юли за преподписване ?
Доскоро в магазинна мрежа се предлагаше план за 25.99 с неограничени минути/ 150 минути към ЕС/ 14000 Мб и отстъпка (субсидия) при закупуване на устройството като за план Smart XL (36.99 стандартна цена). Някой има ли информация дали предложението още го има и въобще какво се предлага през юли за преподписване ?
При изтекъл договор не очаквайте по-изгодни предложения. Трябвало е да потърсите такива в "моя Виваком" месец преди да изтече. Успех.valkov2 написа: ↑02 юли 2020, 01:21Договорът ми към Виваком е изтекъл. Откакто това се случи, забелязах че плановете за преподписване през сайта ги дава само в комбинация с устройство и то не с всички. При Вас така ли е ?
Имам договор на Виваком за телевизия и интернет и понеже се местя в друг град (където пак има такъв абонамент) мога ли да се откажа от настоящия договор ако заплатя 3 месечни такси (така бях чел някъде) ? В офиса на Виваком твърдят , че за всички оставащи месеци трябва да се плати (те са повече от 12) .
Лъжат те. Три такси трябва да платиш, непромоционални.atanasik написа: ↑02 юли 2020, 23:24Имам договор на Виваком за телевизия и интернет и понеже се местя в друг град (където пак има такъв абонамент) мога ли да се откажа от настоящия договор ако заплатя 3 месечни такси (така бях чел някъде) ? В офиса на Виваком твърдят , че за всички оставащи месеци трябва да се плати (те са повече от 12) .