Виж братле, не че ти държа сметка или нещо такова, обаче като приятелски съвет ще ти напиша кои оператори на интернет и телевизия според мен са добри, а ти ако искаш провери дали някой от тях има покритие в твоето населено място тъй като не зная откъде си и ако е така, можеш да видиш и техните оферти.
Coolbox , Ейнджълсофт , Нетсърф , Асист , Networx, The Zone, Оптиспринт, Комнет. Винаги лесно може човек да се зароби с договор от двата големи колоса Виваком и А1 както и таксата му през две години все да върви нагоре. Въпросът е и съотношението на цена / скорост на интернет и брой канали телевизия. Не отричам, че фиксираните услуги на двата големи оператора на някои места са си отлични заради оптиката, но и тези които съм ти изредил не са никак зле. Преди някой философ да ме попита откъде знам че са добри, на всички тях ли съм използвал услугите, в отговор ще кажа че на двама от тях ги използваме на два адреса, другите два са при роднини и останалите при приятели, така че имам някакво наблюдение все пак.