Септември пак ще подписвам, ако зачакаш може да продам моя, че да купя note 20.koleto84 написа: ↑03 юли 2020, 15:54Ех, още повече взех да се колебая. Май ще се откажа от P30 Pro, след като казаха по горе, че не са мн добри снимките. Сега ще се чудя между: P40 Pro(идва ми към 1120лв), S20+(към 1220лв) и евентуално Note10+(но там вече идва над 1300лв). Не знам, дали ако изчакам малко излизането на Note 20 и Note 20 Plus/Note 20 Ultra, няма да падне още цената на Note10+. Като цяло много не бързам, въпреки, че ме сърбят ръцете за нещо ново и добро, но гледам първо хубаво да проуча и да избера нещо, като хората, да не се ядосвам после.
Избор на смартфон
Re: Избор на смартфон
Хаха, ще гледам по рано да се реша. Обещавам вече, чак, като взема нещо, тогава да пиша, да кажа какво е.
След голямоо мислене , най после взех смартфон. Накрая се спрях на P30 Pro и за сега съм много доволен от избора. Може би защото много не разбирам от снимки и не го ползвам много за това, но ми се струват отлични, особено сравнени със предния ми телефон.
Препоръчвам Poco F2 Pro, има го 8/256 или 6/128 версии
Еее, честит! Дълго и безпроблемно ползване.
Ако можеш да закупиш версия със снапдрагон вземай, ако не ориентирай се към друг телефон
Дали?
https://mobilebulgaria.com/news/milioni ... rski-ataki
Статията показва 400 уязвими места за атаки именно на Snapdragon процесорите.
Това са нормални неща в живота - постоянно се откриват някакви слабости в сигурността на всеки модел, производител и компонент.
Най-малкото, че откритите слабости не са използвани досега и е инвестирано да се открият подобно слабости, като те по всяка вероятност ще бъдат "закърпени" - не дръжте на тези работи
Най-малкото, че откритите слабости не са използвани досега и е инвестирано да се открият подобно слабости, като те по всяка вероятност ще бъдат "закърпени" - не дръжте на тези работи
Ставаше въпрос, че трябвало да се купува само със Snapdragon и да се избягагвало Exynos. За това показах, че има сериозни проблеми и при първия.radko89 написа: ↑12 авг 2020, 13:40Това са нормални неща в живота - постоянно се откриват някакви слабости в сигурността на всеки модел, производител и компонент.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Чак пък "сериозни проблеми"..... Няма такова нещо като 100% сигурност, а и тук въпроса едва ли опураше до нея, а по-скоро за производителност. А там Снапдрагон се справя доста по-добре от Ексинос в много отношения! И точно това е нещото което се вижда и усеща всеки ден по-време на работа с устройството, а не някакви проблеми със сигурност които до голяма степен зависят и от поведението на самия потребител.Spikul написа: ↑12 авг 2020, 16:08Ставаше въпрос, че трябвало да се купува само със Snapdragon и да се избягагвало Exynos. За това показах, че има сериозни проблеми и при първия.radko89 написа: ↑12 авг 2020, 13:40Това са нормални неща в живота - постоянно се откриват някакви слабости в сигурността на всеки модел, производител и компонент.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2