Само да спонема, че има няколко причини да искам да взема другата Ултра - обещания за още по-ярък дисплей с 1500 нита (1352 в сегашната Ултра), нова по-бърза памет, по-бърз автофокус, новото поколение Gorilla glass 7, стоманена рамка, бързото действие на писалката и компенсиране с 256 GB памет заради Exynos процесора.radko89 написа: ↑19 авг 2020, 15:52За дисплея е така - бая е по-як от на айфоняSpikul написа: ↑19 авг 2020, 15:28Спецификата явно на твоята работа е такава, че айфон ти върши работа. Моята не е такава и се наслаждавам на друго в телефона.
Идеята е, че в 4k Ултрата има най-добрата стабилизация.
И пак да кажа, че не съм взел Ултрата заради реклами, а на база спецификации и качени снимки и видеа от камерата и, както и измервания, че притежава най-добрия в момента дисплей.
Всеки според нуждите.
Същото смея да потвърдя и за снимките - по-добре изглеждат от на ябълката.
Върши ми работа, а и съм сигурен и че ултрата ще ми върши работа ако я имах - факт.
Всички вършат работа, най-малкото след това на компютъра така или иначе ще направя корекции на цветове, експозиции и допълнителна стабилизация при нужда. А пък се ползва и гимбъл за активна стабилизация.
Всичко това за сега ме кара да преглътна по-слабата батерия и селфи камера.