Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Ментел ми дадоха да си удължа договора с още 2 години - 16.99лв - 11гб, но без разговори към стационарни. Другата ми оферта беше за 20.99лв - 15гб и разговори към всички. Също не е лоша, но нямам нужда от нея.
Последна промяна от zlostorko на 25 сеп 2020, 21:10, променено общо 1 път.
Да попитам тези ненужни "Дигитални услуги" могат ли да се деактивират от плановете на Виваком?
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Виваком ми предлагат следната оферта от магазин 6000 МБ мобилен интернет + неограничени минути за 17 лв при условие че си взема телефон на лизинг Huawei P40 Lite за 17 лв също на месец, или телефон Хонор 8X Pro пак за 17 18 лв. Мисля да изчакам до коледа тогава чак ми свършва плана нещо малко ми се струват предложените неща за цената която ще платя. Какво мислите по въпроса. Офертата е от Събота от град Шумен
Планът е добър, но не ти ли го дават и без телефон?Stoyan0304 написа:Виваком ми предлагат следната оферта от магазин 6000 МБ мобилен интернет + неограничени минути за 17 лв при условие че си взема телефон на лизинг Huawei P40 Lite за 17 лв също на месец, или телефон Хонор 8X Pro пак за 17 18 лв. Мисля да изчакам до коледа тогава чак ми свършва плана нещо малко ми се струват предложените неща за цената която ще платя. Какво мислите по въпроса. Офертата е от Събота от град Шумен
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Не не дават! Според мен лъжат за да зарибят и да си покрият таргетите. Моделите са стари на телефоните единия декември 2019 другия май 2020. Един телефон остарява за 6 месеца. Чакам си други оферти или си оставам с този план. Достатъчно бонуси дават сега всеки месец и уикендите. Миналия месец имам 50 ГБ от различни безплатни пакети мегабайти.
От кога телефони на 10 и 5 месеца са стари? Нямам представа за кои конкретно модели става въпрос, ама изказването беше голямо изхвърляне. Не вярвам да си сменяш редовно телефона на половин година...
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Без телефон може да се откаже само с 3 такси. А ако е взел телефон ще трябва да плаща разликата на несубсидираното устройство по техни цени
Те и по-изгодните "персонални" оферти излизат на сайта само с устройство. По същата причина.
Миналия месец бях във офис на виваком да пусна предизвестие за спиране на нет+тв. За десетината минути престой, един човек попита къде може да пусне предизвестие за закриване на домашен телефон, и един не уточни какво точно ще спира.
Операторите са си направили задълбочен анализ на кризата отдавна, само не е ясно кой момент са избрали да клекнат и да свалят цените.
Оферта за преподписване в А1 от вчера:
- Неограничени разговори
- 15GB трафик
- 100GB облак
21,99лв.
- Неограничени разговори
- 15GB трафик
- 100GB облак
21,99лв.
Виваком за 28.99 преподписване.
Неограничени с 25 GB.
Неограничени с 25 GB.