Безжично зарядно
-
- Регистриран: 03 авг 2009, 09:07
Безжично зарядно
Здравейте, обръщам се за мнение. Търся съвет за безжично зарядно. Главно проблема ми е, че искам да зареждам телефона и часовника заедно . Споделете вие какво ползвате и какво ви е мнението. Търся нещо на разумна цена по възможност.
Благодаря
Поздрави
Благодаря
Поздрави
Re: Безжично зарядно
Използвам 4 вида безжични зарядни като всички са от алиекспрес. По-скъпите зареждат по-бързо и имат по-добър дизайн.
Единствено с едно подобно имах проблем,защото айфона просто се пързаляше по него и падаше, като решението беше с 2 лепенки черен изолирбанд по края да не се пързаля. Нито пречеше на зареждането,нито стана по-грозно зарядното.
Единствено с едно подобно имах проблем,защото айфона просто се пързаляше по него и падаше, като решението беше с 2 лепенки черен изолирбанд по края да не се пързаля. Нито пречеше на зареждането,нито стана по-грозно зарядното.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
RAVPower. Целия комплект - кабел, пад и адаптор ми излязоха под 20лв от щатския амазон. Работи перфектно и е с международна гаранция.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Аз ползвам Samsung Wireless Charger Duo (EP-N6100TBEGWW):
Какво разбираш под "разумна цена" нямам представа, но това (горе на снимката) го бях купил за около 130 лв. тогава и до ден днешен зарядното от комплекта събира прах.
Какво разбираш под "разумна цена" нямам представа, но това (горе на снимката) го бях купил за около 130 лв. тогава и до ден днешен зарядното от комплекта събира прах.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
Доставка до България предполагам, че имат ?
Палец за Анкер. Много съм доволен, аз взех по-стабилно - правоъгълно, че сутрин като звънне алармата я спирам слагайки длан на дисплея, а ако е кръгло ще литне на някъде.
Анкер имат официален магазин и в Алиекспрес от който също съм много доволен. За някои продукти дори пращат с dhl от Полския им склад.
Анкер имат официален магазин и в Алиекспрес от който също съм много доволен. За някои продукти дори пращат с dhl от Полския им склад.
-
Благодаря, ще потърся такава фирма за доставка, че не съм ползвал до сегаnpet написа: ↑07 окт 2020, 17:42Ползвал съм само техния официален магазин в Амазон ЮК - https://www.amazon.co.uk/stores/page/CC ... 954B0A3D69
Доставка до Бг с дроп-шипинг компания.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A