Неограничен интернет
Re: Неограничен интернет
Явно нещо не бях разбран. На селото където живея няма алтернативни кабелни или безжични мрежи.
Единствено виваком имат мобилно покритие. Мислех да мина на мобикс, ама там само 60 GB е голямата тарифа.
Аз съм готов да си плащам и повече от 50лв. месечно за пакет примерно 200GB.
Единствено виваком имат мобилно покритие. Мислех да мина на мобикс, ама там само 60 GB е голямата тарифа.
Ми... То не е нормално австрийците да плащат по-ниска цена за това, ама е факт...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Да точно това говоря , че хем ни е по нисък стандарта хем повече пари ни искат.
Мисля , че проблема е че няма конкуренция и освен това всички работодатели които идват тук се научават да не плащат на работниците а търговците пък да качват ненормални надценки.
Мисля , че проблема е че няма конкуренция и освен това всички работодатели които идват тук се научават да не плащат на работниците а търговците пък да качват ненормални надценки.
Работодателите идват тук защото се подразбира, че ще плащат по-малко заплати - иначе нямаше да идват. Това не означава, че се научават да плащат по-малко. Това е първопричината!
И да, разбирам, че се дразните на цени и предлагане в БГ, но просто е така - при тях покупателната способност е по-висока, но себестойността на продуктите е същата. Един телевизор примерно струва 500 евро в Австрия, в БГ ще е 1000лв. себестойността на телевизора ще е същата, просто при нас ще е по-трудно да се закупи от български гражданин сравнен с австрииски там.
Въпросът е, че при нас плановете масово са по 10-30лв. С тези пари освен, че трябват да се изграждат и поддържат мрежи, то трябва и да има печалба за фирмата собственик. Като дадеш парите за оборудване, което струва еднакво дали се слага в бг или в австрия (като хардуер) не излиза много сметката да даваш супер планове на ниски цени.
Пак казвам - разбирам, че се дразните и искате, но сиренето си струва пари. Едно е да изграждаш мрежа и да прибираш печалби със средна цена на плановете 40-50 евро, друго е с 10-30лв... Да не говорим и колко малък пазар сме.. но това е друга тема.
И да, разбирам, че се дразните на цени и предлагане в БГ, но просто е така - при тях покупателната способност е по-висока, но себестойността на продуктите е същата. Един телевизор примерно струва 500 евро в Австрия, в БГ ще е 1000лв. себестойността на телевизора ще е същата, просто при нас ще е по-трудно да се закупи от български гражданин сравнен с австрииски там.
Въпросът е, че при нас плановете масово са по 10-30лв. С тези пари освен, че трябват да се изграждат и поддържат мрежи, то трябва и да има печалба за фирмата собственик. Като дадеш парите за оборудване, което струва еднакво дали се слага в бг или в австрия (като хардуер) не излиза много сметката да даваш супер планове на ниски цени.
Пак казвам - разбирам, че се дразните и искате, но сиренето си струва пари. Едно е да изграждаш мрежа и да прибираш печалби със средна цена на плановете 40-50 евро, друго е с 10-30лв... Да не говорим и колко малък пазар сме.. но това е друга тема.
Добре де radko защо няма неограничен интернет и по 100лв - 50 Eu?
Не става въпрос за цената а , че го няма
Не става въпрос за цената а , че го няма
Защото изключително малко хора ще го ползат на такава цена. Освен това нали разбирате, че неплатежоспособните българи ще дадат вой до небето, че това е направо обирджийство.
Ами аз виждам , че има тарифи от типа 30 GB за 26 EU .... и то не а специални условия и да ти се дига таксата като тук. Това със дигането на таксата май само при нашите оператори го има.
Въобще мизерници са ни операторите явно .... след като и в централите майки имат по добри условия ама тук не ...
Въобще мизерници са ни операторите явно .... след като и в централите майки имат по добри условия ама тук не ...
Колко бихте плащали над 50 лв за неограничен интернет от Теленор или Виваком и за колко време ще го ползвате?TRACKER написа: ↑07 окт 2020, 16:39Явно нещо не бях разбран. На селото където живея няма алтернативни кабелни или безжични мрежи.
Взех телефон на лизинг и понеже цената беше по-висока, прехвърлиха част от субсидията за телефона на картата и така си намалих таксата.NSWDG написа: ↑07 окт 2020, 14:11Колегата с неограничения трафик: нали беше за 15лв на месец? Кога станаха 3лв?
viewtopic.php?f=14&t=43258&p=2554319#p2554319
това е фарс с 3 лева за неограничен нет, а какво остава и за 15 лева. Просто се чуди с какви глупости да се занимава човека. Аз бих плащал и 50 лева пак на теленор или а1, но само вивата ми предлага този нет. Иначе грам не ги харесвам Вивата
Да оставим настрана 3 или 15 лева, това не е твой казус и явно няма да бъде. Колегата зададе въпрос пък отговор няма ! Явно това е причината да няма неограничени карти, защото няма кой да ги плаща, освен тираджийте.
Колко бихте плащали над 50 лв за неограничен интернет от Теленор или Виваком и за колко време ще го ползвате?