Мен точно това ме интересува - ако не подновя договора през този месец и остана на безсрочен, през декември ще ми излизат ли специални оферти, или мога да подпиша нов договор само на цените в сайта, като нов абонат?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Винаги е имало и ще има!
Аз съм с една година оставаща от договора и получавам по изгодни персонални оферти.
Един месец, след като Ви изтече договора ще имате само една персонална оферта, която е на цената, която плащате в момента или малко по-висока.Диян написа: ↑08 ное 2020, 20:41Винаги е имало и ще има!
Аз съм с една година оставаща от договора и получавам по изгодни персонални оферти.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Току що проверих на изтекъл договор. Има персонална оферта.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Август месец ми изтече договора на Теленор 17,99лв. 2000 мин и 2000 МВ + 3000 МВ промо за двете години. Вече няколко месеца МВ са ми още промоционални на безсрочния договор. Засега няма нищо адекватно, всичко е само нагоре, дори и както писаха планът за 20,99 лв. вече го няма, а е с 1 лв отгоре.
Нищо адекватно няма да има , за добри планове и дума не може да става при сегашната договорка.Изчакайте коледните оферти,убеден съм,че ще има добри предложения!
От А1 Лоялни клиенти:
22,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 15 GB нет (5,3 за роуминг), XploreTV
26,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 10 GB нет, 100 мин. международни, XploreTV
Има ли смисъл да се боря за нещо по-добро или да чакам уж "добрите" коледни оферти? Или това е финалния бос?
По принцип първия план ми е окей, въпреки че ми се струват малко мегабайтите в роуминг, а и международните минути ще ги преживея. Проблемът е, че ако вземаш устройство с него май идва на цена с ONE XL. Вторият определено си е дръвце.
22,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 15 GB нет (5,3 за роуминг), XploreTV
26,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 10 GB нет, 100 мин. международни, XploreTV
Има ли смисъл да се боря за нещо по-добро или да чакам уж "добрите" коледни оферти? Или това е финалния бос?
По принцип първия план ми е окей, въпреки че ми се струват малко мегабайтите в роуминг, а и международните минути ще ги преживея. Проблемът е, че ако вземаш устройство с него май идва на цена с ONE XL. Вторият определено си е дръвце.
Първия план мисля, че е добър.. втория не.
Аз не мисля, че ще има коледни оферти... в смисъл ще пуснат нещо колкото да има "уж коледно" , но реално плановете ще са дърво.
Аз не мисля, че ще има коледни оферти... в смисъл ще пуснат нещо колкото да има "уж коледно" , но реално плановете ще са дърво.
Някой подписвал ли е плана от 12 лв 2к мин и мб на Виваком
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
За мен първия е много добър. Аз съм на 20,99 лв. - неограничени, 10 GB, но на Теленор.FakerJoe написа: ↑11 ное 2020, 22:30От А1 Лоялни клиенти:
Сега ми предлагат 27,99 лв. - неограничени, 15 GB