Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз преподписах на 26.99 с неограничени мин, 150 мин към ЕС, 23 GB , 5 Гб към TVGo, 5 лв за TVGo Maxi, Tidal и като платиш през my vivacom ти смъкват 1 лв и още 2ГБ дават.
Та за 25.99 стават 25 ГБ и 150 мин ЕС и неогр. и 7200 МБ в роуминг.
Горе долу бива.
Та за 25.99 стават 25 ГБ и 150 мин ЕС и неогр. и 7200 МБ в роуминг.
Горе долу бива.
То това е чуденката при повечетото хора, ако знаехме, че ще има всички да ги чакаме, ама уви... Ще се мисли значи.
Ще го помисля още малко. Може да ги натисна за някаква отстъпка на устройството, ама да видим.nopoint написа: ↑11 ное 2020, 23:06За мен първия е много добър. Аз съм на 20,99 лв. - неограничени, 10 GB, но на Теленор.FakerJoe написа: ↑11 ное 2020, 22:30От А1 Лоялни клиенти:
22,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 15 GB нет (5,3 за роуминг), XploreTV
26,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 10 GB нет, 100 мин. международни, XploreTV
Има ли смисъл да се боря за нещо по-добро или да чакам уж "добрите" коледни оферти? Или това е финалния бос?
По принцип първия план ми е окей, въпреки че ми се струват малко мегабайтите в роуминг, а и международните минути ще ги преживея. Проблемът е, че ако вземаш устройство с него май идва на цена с ONE XL. Вторият определено си е дръвце.
Сега ми предлагат 27,99 лв. - неограничени, 15 GB
Тези онлайн оферти са ала-бала, тинтири-минтири, пунта-мара!
Отивате на място в магазин на оператора, казвате, че искате нещо по-добро, иначе спирате картата или я пренасяте при конкуренцията - и веднага се вади хупава оферта от "долапа" и добра отстъпка за телефон при преподписването.
Защото всички продавачи си пазят хляба - който приеме заявление за прекратяване на договора, му клъцват от заплатата
Отивате на място в магазин на оператора, казвате, че искате нещо по-добро, иначе спирате картата или я пренасяте при конкуренцията - и веднага се вади хупава оферта от "долапа" и добра отстъпка за телефон при преподписването.
Защото всички продавачи си пазят хляба - който приеме заявление за прекратяване на договора, му клъцват от заплатата
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Че колко хора пускат заявление за прекратяване на мобилен план, вместо да си го прехвърлят към друг оператор.Воден-дух написа: ↑12 ное 2020, 10:42Тези онлайн оферти са ала-бала, тинтири-минтири, пунта-мара!
Не виждам как ще ги "уплаши" някой с такива заплахи.
Ооо плашат се. Аз преди 4-5 години, тъй като нищо не ми предлагаха изгодно за преподписване и си викам ще ви е@а мамата. Отивам в първия срещнат магазин на Мтел. На касата една готина мацка.. викам й искам да подам заявление за прекратяване на договор. Тя скочи като ощипана и каза изчакайте да поговорите с един колега. Дойде едно момче и ме пита защо искам да прекратя. Казах му имате план за 18лв с 16гб, но не ми го предлагате. Каза изчакай и звънна на някой. След 3 мин разговор извади договора и вика готово.
В друг магазин пак бях казвал така за договор на баща ми. Там пък скочиха и явно тоя служител щеше да загуби пари, ако го прекрати. И ми каза ела утре днес не може хахаа т.е да си при друг служител , та на него да орежат бонусите.
Същото е и за предплатените карти. Ако кажеш минавам от план на предплатена и скачат до космоса като лъжат хората, че не може да се мине на предплатена. Не съм решил да минавам на предплатена иначе такъв скандал ще видят, че ще се чудят откъде им идва. Много обичам такива мърляци да ми казват какво може и не може. Ще ги строя в 2 редици и пак ще мина на предплатена със същия номер от абонамента.
Жалко , че повечето хора са възрасти и наивни и ги лъжат, както си искат.
В друг магазин пак бях казвал така за договор на баща ми. Там пък скочиха и явно тоя служител щеше да загуби пари, ако го прекрати. И ми каза ела утре днес не може хахаа т.е да си при друг служител , та на него да орежат бонусите.
Същото е и за предплатените карти. Ако кажеш минавам от план на предплатена и скачат до космоса като лъжат хората, че не може да се мине на предплатена. Не съм решил да минавам на предплатена иначе такъв скандал ще видят, че ще се чудят откъде им идва. Много обичам такива мърляци да ми казват какво може и не може. Ще ги строя в 2 редици и пак ще мина на предплатена със същия номер от абонамента.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Е, тогава нямаше картел, сега е доста по-друго.wer_aac написа: ↑12 ное 2020, 11:04Ооо плашат се. Аз преди 4-5 години, тъй като нищо не ми предлагаха изгодно за преподписване и си викам ще ви е@а мамата. Отивам в първия срещнат магазин на Мтел. На касата една готина мацка.. викам й искам да подам заявление за прекратяване на договор. Тя скочи като ощипана и каза изчакайте да поговорите с един колега. Дойде едно момче и ме пита защо искам да прекратя. Казах му имате план за 18лв с 16гб, но не ми го предлагате. Каза изчакай и звънна на някой. След 3 мин разговор извади договора и вика готово.
Със сигурност ще ходя да ги пека на място. Почти съм убеден, че имат други планове и цени за предлагане.Воден-дух написа: ↑12 ное 2020, 10:42Тези онлайн оферти са ала-бала, тинтири-минтири, пунта-мара!
Забравих да кажа, че тези горе са оферти за вече изтекъл договор, така че ако не ме кефи - прекратявам или местя.
Днес ми скъсаха нервите от А1. Знам че има картел между операторите, но ми предлагат персонална оферта, (45лв) с неща , които не ползвам , От сегашен план с такса 42лв , 1 час не можаха да ми го подновят дори с нормален план, който обаче е по-евтин и по изгоден за мен от сегашния.... Идеята за тях е винаги при преподписване да бутат плановете нагоре , но така с годините таксата скача неусетно, и ми писна. Мисля да рестартирам при друг оператор, ако накрая не се разберем някак.....
Защо ходите и се мъчите по магазините на A1. Ето ги новите скрити планове за съществуващи клиенти на A1
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... vember.pdf Можете да отказвате дигиталните услуги и тогава цената е тази над всяка колонка
При А1 можете да си запазите и съществуващите планове. Аз септември успях за 3 пъти да преподпиша на 18лв - 16GB нет от които 2 GB facebook и неограничени минути (за съжаление чувам случай при които са ги изпързаляли и са им вдигнали плановете, а за текущо изтичащи договори този план го няма - беше пуснат когато нямаше картел)
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... vember.pdf Можете да отказвате дигиталните услуги и тогава цената е тази над всяка колонка
При А1 можете да си запазите и съществуващите планове. Аз септември успях за 3 пъти да преподпиша на 18лв - 16GB нет от които 2 GB facebook и неограничени минути (за съжаление чувам случай при които са ги изпързаляли и са им вдигнали плановете, а за текущо изтичащи договори този план го няма - беше пуснат когато нямаше картел)