Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

plevel12
Регистриран: 03 апр 2019, 07:44

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от plevel12 » 11 ное 2020, 23:08

Аз преподписах на 26.99 с неограничени мин, 150 мин към ЕС, 23 GB , 5 Гб към TVGo, 5 лв за TVGo Maxi, Tidal и като платиш през my vivacom ти смъкват 1 лв и още 2ГБ дават.
Та за 25.99 стават 25 ГБ и 150 мин ЕС и неогр. и 7200 МБ в роуминг.
Горе долу бива.

FakerJoe
Регистриран: 11 ное 2020, 22:29

Мнение от FakerJoe » 11 ное 2020, 23:55

wer_aac написа:
11 ное 2020, 22:51
Първия план мисля, че е добър.. втория не.
Аз не мисля, че ще има коледни оферти... в смисъл ще пуснат нещо колкото да има "уж коледно" , но реално плановете ще са дърво.
То това е чуденката при повечетото хора, ако знаехме, че ще има всички да ги чакаме, ама уви... Ще се мисли значи.
nopoint написа:
11 ное 2020, 23:06
FakerJoe написа:
11 ное 2020, 22:30
От А1 Лоялни клиенти:
22,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 15 GB нет (5,3 за роуминг), XploreTV
26,99 лв. - Неограничени минути (мобилни и фиксирани), 10 GB нет, 100 мин. международни, XploreTV

Има ли смисъл да се боря за нещо по-добро или да чакам уж "добрите" коледни оферти? Или това е финалния бос?
По принцип първия план ми е окей, въпреки че ми се струват малко мегабайтите в роуминг, а и международните минути ще ги преживея. Проблемът е, че ако вземаш устройство с него май идва на цена с ONE XL. Вторият определено си е дръвце.
За мен първия е много добър. Аз съм на 20,99 лв. - неограничени, 10 GB, но на Теленор.
Сега ми предлагат 27,99 лв. - неограничени, 15 GB :lol:
Ще го помисля още малко. Може да ги натисна за някаква отстъпка на устройството, ама да видим. :)

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 12 ное 2020, 10:42

Тези онлайн оферти са ала-бала, тинтири-минтири, пунта-мара! :)
Отивате на място в магазин на оператора, казвате, че искате нещо по-добро, иначе спирате картата или я пренасяте при конкуренцията - и веднага се вади хупава оферта от "долапа" и добра отстъпка за телефон при преподписването.
Защото всички продавачи си пазят хляба - който приеме заявление за прекратяване на договора, му клъцват от заплатата ;)

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 12 ное 2020, 10:47

Воден-дух написа:
12 ное 2020, 10:42
Отивате на място в магазин на оператора, казвате, че искате нещо по-добро, иначе спирате картата или я пренасяте при конкуренцията - и веднага се вади хупава оферта от "долапа" и добра отстъпка за телефон при преподписването.
Защото всички продавачи си пазят хляба - който приеме заявление за прекратяване на договора, му клъцват от заплатата ;)
Че колко хора пускат заявление за прекратяване на мобилен план, вместо да си го прехвърлят към друг оператор.

Не виждам как ще ги "уплаши" някой с такива заплахи. ;)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 12 ное 2020, 10:53

ive123 написа:
11 ное 2020, 22:53
Някой подписвал ли е плана от 12 лв 2к мин и мб на Виваком

Sent from my iPhone using Tapatalk
Да, но вече е за 13 лева!
Samsung GALAXY S22 Ultra

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 12 ное 2020, 11:04

Ооо плашат се. Аз преди 4-5 години, тъй като нищо не ми предлагаха изгодно за преподписване и си викам ще ви е@а мамата. Отивам в първия срещнат магазин на Мтел. На касата една готина мацка.. викам й искам да подам заявление за прекратяване на договор. Тя скочи като ощипана и каза изчакайте да поговорите с един колега. Дойде едно момче и ме пита защо искам да прекратя. Казах му имате план за 18лв с 16гб, но не ми го предлагате. Каза изчакай и звънна на някой. След 3 мин разговор извади договора и вика готово.

В друг магазин пак бях казвал така за договор на баща ми. Там пък скочиха и явно тоя служител щеше да загуби пари, ако го прекрати. И ми каза ела утре днес не може хахаа т.е да си при друг служител , та на него да орежат бонусите.

Същото е и за предплатените карти. Ако кажеш минавам от план на предплатена и скачат до космоса като лъжат хората, че не може да се мине на предплатена. Не съм решил да минавам на предплатена иначе такъв скандал ще видят, че ще се чудят откъде им идва. Много обичам такива мърляци да ми казват какво може и не може. Ще ги строя в 2 редици и пак ще мина на предплатена със същия номер от абонамента.
Жалко , че повечето хора са възрасти и наивни и ги лъжат, както си искат.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 12 ное 2020, 11:18

wer_aac написа:
12 ное 2020, 11:04
Ооо плашат се. Аз преди 4-5 години, тъй като нищо не ми предлагаха изгодно за преподписване и си викам ще ви е@а мамата. Отивам в първия срещнат магазин на Мтел. На касата една готина мацка.. викам й искам да подам заявление за прекратяване на договор. Тя скочи като ощипана и каза изчакайте да поговорите с един колега. Дойде едно момче и ме пита защо искам да прекратя. Казах му имате план за 18лв с 16гб, но не ми го предлагате. Каза изчакай и звънна на някой. След 3 мин разговор извади договора и вика готово.

В друг магазин пак бях казвал така за договор на баща ми. Там пък скочиха и явно тоя служител щеше да загуби пари, ако го прекрати. И ми каза ела утре днес не може хахаа т.е да си при друг служител , та на него да орежат бонусите.

Същото е и за предплатените карти. Ако кажеш минавам от план на предплатена и скачат до космоса като лъжат хората, че не може да се мине на предплатена. Не съм решил да минавам на предплатена иначе такъв скандал ще видят, че ще се чудят откъде им идва. Много обичам такива мърляци да ми казват какво може и не може. Ще ги строя в 2 редици и пак ще мина на предплатена със същия номер от абонамента.
Жалко , че повечето хора са възрасти и наивни и ги лъжат, както си искат.
Е, тогава нямаше картел, сега е доста по-друго.

FakerJoe
Регистриран: 11 ное 2020, 22:29

Мнение от FakerJoe » 12 ное 2020, 11:41

Воден-дух написа:
12 ное 2020, 10:42
Със сигурност ще ходя да ги пека на място. Почти съм убеден, че имат други планове и цени за предлагане.
Забравих да кажа, че тези горе са оферти за вече изтекъл договор, така че ако не ме кефи - прекратявам или местя.

Emigranta
Регистриран: 02 юни 2007, 11:15

Мнение от Emigranta » 12 ное 2020, 22:55

Днес ми скъсаха нервите от А1. Знам че има картел между операторите, но ми предлагат персонална оферта, (45лв) с неща , които не ползвам , От сегашен план с такса 42лв , 1 час не можаха да ми го подновят дори с нормален план, който обаче е по-евтин и по изгоден за мен от сегашния.... Идеята за тях е винаги при преподписване да бутат плановете нагоре , но така с годините таксата скача неусетно, и ми писна. Мисля да рестартирам при друг оператор, ако накрая не се разберем някак.....

ivanovbg
Регистриран: 11 апр 2010, 16:09

Мнение от ivanovbg » 12 ное 2020, 23:04

Защо ходите и се мъчите по магазините на A1. Ето ги новите скрити планове за съществуващи клиенти на A1
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... vember.pdf Можете да отказвате дигиталните услуги и тогава цената е тази над всяка колонка
При А1 можете да си запазите и съществуващите планове. Аз септември успях за 3 пъти да преподпиша на 18лв - 16GB нет от които 2 GB facebook и неограничени минути (за съжаление чувам случай при които са ги изпързаляли и са им вдигнали плановете, а за текущо изтичащи договори този план го няма - беше пуснат когато нямаше картел)

Отговори