Реално разлика в качеството и най-вече тип УАУ спрямо волте на теленор и виваком няма да има.
A1 започва да предлага VoLTE
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: A1 започва да предлага VoLTE
От деня, в който взеха да "творят" по 4Г мрежата си, всичко се сгромуляса. Нито скорост имат, нито обхват имат, кръгла нула, а само като си помисля, че незименно бях при тях заради покритието и екстра сим-а.
5Г нищо няма да промени в покритието, което напълно си прецакаха, а в най-добрия случай на места ще качи скоростта, също който има NetBox ще остане доволен при положение, че им заменят устройствата и покрият местата на които предлагат NetBox.
5Г нищо няма да промени в покритието, което напълно си прецакаха, а в най-добрия случай на места ще качи скоростта, също който има NetBox ще остане доволен при положение, че им заменят устройствата и покрият местата на които предлагат NetBox.
@bomobilebulgaria, Ето ти “сгромОлясана” мрежа....
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Кое се е сгромолясало?! А1. В момента имат най-доброто покритие на 4г....как така сгромоляса. Това че не правят по 300-400мгбс скорост...това ли е най-важното?!. Вивата като предлага 560мгбс (толкова аз постигам) и какво от това?! За това чакам 15 секунди да зареди един сайт...Теленор със 75мгбс отваря светкавично....ай сега вие ми обяснете как става това
A1 започва да предлага VoLTE
Ама, като гледам колко неграмотно пишат някои от вас никак не мога да ви вярвам, като ви чета коментарите....
Последна промяна от langoff на 12 авг 2023, 16:14, променено общо 5 пъти.
SamsungGalaxyNote10+
Sofia Live Band™
Παν μέτρον άριστον
Sofia Live Band™
Παν μέτρον άριστον
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
От този понеделник забраниха и препинателните знаци!
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
@NSWDG
Пълен леш е мрежата. Като излезеш от големия град и обхвата е пълен леш, скоростите са най-малко на половина на теленор и виваком, навсякъде. Преди 4Г-то вкъщи имах пълен обхват, след 4Г-то търся място на телефона къде да го поставя за да има поне 2 чертички (GSM/2G), преди 4Г-то обикалях по чукарите с пълен обхват, сега не могат да ми се обадят. Истински късмет извадих преди две години, че от яд минах на Теленор, защото не давах да чуя за тях, а в момента го определям като най-добрия ми ход относно мобилните оператори от десетилетие насам.
А1 в момента са като оператор, който тепърва изгражда своята мрежа извън градовете, а в самият град не смогват на скорост, но поне обхват имат като останалите два оператора. Дойде време за 5G на тях им хрумна за VoLTE.
Който е доволен да си ги ползва, аз съм аут към днешна дата от тяхната мрежа, остана още месец.
Пълен леш е мрежата. Като излезеш от големия град и обхвата е пълен леш, скоростите са най-малко на половина на теленор и виваком, навсякъде. Преди 4Г-то вкъщи имах пълен обхват, след 4Г-то търся място на телефона къде да го поставя за да има поне 2 чертички (GSM/2G), преди 4Г-то обикалях по чукарите с пълен обхват, сега не могат да ми се обадят. Истински късмет извадих преди две години, че от яд минах на Теленор, защото не давах да чуя за тях, а в момента го определям като най-добрия ми ход относно мобилните оператори от десетилетие насам.
А1 в момента са като оператор, който тепърва изгражда своята мрежа извън градовете, а в самият град не смогват на скорост, но поне обхват имат като останалите два оператора. Дойде време за 5G на тях им хрумна за VoLTE.
Който е доволен да си ги ползва, аз съм аут към днешна дата от тяхната мрежа, остана още месец.