Това ме интересуваше, благодаря.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес от виваком ми предложиха за преподписване за 21лв неограничени с 15ГБ интернет. Някой знае ли дали имат по-ниска тарифа за преподписване с неограничени минути и с интернет около 5-10 ГБ
Има и други по-ниски тарифи, но при преподписване на договор към Виваком въобще не се надявайте да ги получите. За голямо съжаление ще са Ви достъпни само тези, които са с по-висока или равна на досегашния Ви план себестойност. Това е идиотска политика на оператора. Затова човек трябва много добре да си прави сметката при първоначално сключване на договор да не се впуска към скъпите планове.
Можете ли да кажете кои са по-ниските тарифи?Rumm написа: ↑30 ное 2020, 16:04Има и други по-ниски тарифи, но при преподписване на договор към Виваком въобще не се надявайте да ги получите. За голямо съжаление ще са Ви достъпни само тези, които са с по-висока или равна на досегашния Ви план себестойност. Това е идиотска политика на оператора. Затова човек трябва много добре да си прави сметката при първоначално сключване на договор да не се впуска към скъпите планове.
Теленор днес при преподписване ми предложиха за 23.99 20гб за 24 месеца, 200 мин международни и 2 трафик пакета с една позиция.