Точно това ми предложиха ,и 2.99 за всяка допълнителна карта
Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Някакви оферти от А1 само за интернет?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да, само тези от сайта:ive123 написа:Някакви оферти от А1 само за интернет?
https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi
Предлагат ти анекс или двете оферти от списъка на по-висока цена.
Хубавото, е че след 24 месеца остава същата цената.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Днес ходих да преподпиша тв и нета на Виваком. С тея блурей филми ми е слаба скоростта вече, та минах на 300 мбита. Чааак другия петък ще дойде някой техник да установи, че всъщност рутера дето са ми дали преди година на нокиа няма нужда от смяна щото си е 1Гбит. Идиотска работа, ама трябвало те да активират нещо си (ме уведомиха от 123) независимо, че им казах за наличието у дома на техен бърз рутер с оптика...
Плащах промоционална цена 30 кинта с втори приемник, сега вдигнаха 5 лв. за 300 мбита скорост, тв каналите не съм ги барал. Да отбележа, че преподписвам по средата на договора, ама като вдигам таксата, може.
Плащах промоционална цена 30 кинта с втори приемник, сега вдигнаха 5 лв. за 300 мбита скорост, тв каналите не съм ги барал. Да отбележа, че преподписвам по средата на договора, ама като вдигам таксата, може.
А1 имат ли оферти за тройни пакети или по-добре отделно да се гледа ТВ+Нет и мобилните услуги?
Предлагат ли да преподпишеш на по-ниски тарифи и имат ли нещо по-добро от https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi?
И дали да предприемам действия сега или да чакам нещо около празниците?
Предлагат ли да преподпишеш на по-ниски тарифи и имат ли нещо по-добро от https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi?
И дали да предприемам действия сега или да чакам нещо около празниците?
Здравейте,колко в момента е най-евтиния скрит план за телевизия към А1.Имам 50мбт интернет за 6 лв към момента и ще ми стане двойна услуга евентуално.Преди беше 11лв(редовна цена без отстъпка 1лв плащане през приложение)-май са я вдигнали като гледам сайта(и това коледните оферти ли са вече)?Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
До колкото успях да разпитам, няма вече скрити планове. Сега са вдигнали цената и не са ок офертите. Замисли се за вариант с мобилна телевизия.osil написа: ↑04 дек 2020, 08:22Здравейте,колко в момента е най-евтиния скрит план за телевизия към А1.Имам 50мбт интернет за 6 лв към момента и ще ми стане двойна услуга евентуално.Преди беше 11лв(редовна цена без отстъпка 1лв плащане през приложение)-май са я вдигнали като гледам сайта(и това коледните оферти ли са вече)?Благодаря предварително.
За интернета 50мбпс за 6лв., имам такъв и на скоро ми изтече, като го поднових за 2 години с анекс за запазване на същите условия.
Ок,благодаря,тя не ми е много важна телевизията,почти не гледаме(имаме ефирната и някой филм изтеглям от нета),повече сме по телефоните с интернет,просто исках да видя има ли нещо много изгодно сега по празниците.Иначе и аз си преподписах интернета на същата таксаNokia_Mania написа: ↑06 дек 2020, 01:05До колкото успях да разпитам, няма вече скрити планове. Сега са вдигнали цената и не са ок офертите. Замисли се за вариант с мобилна телевизия.osil написа: ↑04 дек 2020, 08:22Здравейте,колко в момента е най-евтиния скрит план за телевизия към А1.Имам 50мбт интернет за 6 лв към момента и ще ми стане двойна услуга евентуално.Преди беше 11лв(редовна цена без отстъпка 1лв плащане през приложение)-май са я вдигнали като гледам сайта(и това коледните оферти ли са вече)?Благодаря предварително.
За интернета 50мбпс за 6лв., имам такъв и на скоро ми изтече, като го поднових за 2 години с анекс за запазване на същите условия.
Здравейте,в момента кой е най-евтиния план за домашен интернет за нов абонат към А1.Имаше преди време 6лв за 50мб,сега как е положението?Благодаря предварително
Няма да вземеш по-евтино от това в сайта, особено ако си нов клиент.
Аз бях взел специална тарифа за интернет от А1 в общежитие в Студентски град, но тя беше за 10 лв за 50 Mbps за 2 години (в моя случай подписах за година за 11 лв и сега съм на 75 Mbps за 12 лв за 2 години от скритите планове), а не за 6 лв.
Ако си настоящ клиент, това са цените: https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi