Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Няма да ви предложат нищо за 18лв , идеята е да ви изнудят за поне 26лв .В момента единственият вариант е предплатен план. На мен ми изтече плана за 21лв преди два дни но цената не ми се увеличи , преди две години трябваше да сте наясно че ще ви изнудват при такъв договор.
Жената подписа абсолютно същия договор в събота само, че й дадоха допълнително 10гб за социални мрежи + 10гб за чат - провери си дали не са ти ги дали и на теб, трябва от приложението mytelenor в услуги да ги активираш, излизат за 0лв.
Що се отнася до договора с смс, за първи път чувам и виждам, но ако ти излиза в приложението всичко както ти е описано супер.
Здравейте, женами е на тази тарифа: 17,99лв. - неогр.м, 6000МВ и договора и изтече вчера.Rumm написа: ↑30 ное 2020, 22:1112,99лв. - 2000м, 2000МВslacker написа: ↑30 ное 2020, 16:43Можете ли да кажете кои са по-ниските тарифи?Rumm написа: ↑30 ное 2020, 16:04
Има и други по-ниски тарифи, но при преподписване на договор към Виваком въобще не се надявайте да ги получите. За голямо съжаление ще са Ви достъпни само тези, които са с по-висока или равна на досегашния Ви план себестойност. Това е идиотска политика на оператора. Затова човек трябва много добре да си прави сметката при първоначално сключване на договор да не се впуска към скъпите планове.
14,99лв. - 3000м, 3000МВ
17,99лв. - неогр.м, 6000МВ
За тези в момента се сещам, вероятно има и някой друг.
Началото на ноември и се обадиха да и предложат нов договор, но тя им казала че в момента е на среща и не можа да говори и да и се обадят след час. Но от тогава никой не и се е обаждал.
И искам да ви питам има ли възможност ние да се обадим на оператор за да и предложат тази оферта "17,99лв. - неогр.м, 6000МВ" или да отидем в някой офис.
За съжаление късно се е сетила. Не е трябвало да чака да изтече договора, а когато са я потърсили след това да влезе в сайта на Виваком - Моят Виваком - Специално за теб, там излизат персоналните оферти. Все пак нека провери и сега. Ако все още има предложения, може да се възползва от тях. Евентуално да се обади на оператора за да види какво ще и предложат, но да не ходи предварително в офис, защото там ще я излъжат.MetaMan написа: ↑14 дек 2020, 19:16Здравейте, женами е на тази тарифа: 17,99лв. - неогр.м, 6000МВ и договора и изтече вчера.
Началото на ноември и се обадиха да и предложат нов договор, но тя им казала че в момента е на среща и не можа да говори и да и се обадят след час. Но от тогава никой не и се е обаждал.
И искам да ви питам има ли възможност ние да се обадим на оператор за да и предложат тази оферта "17,99лв. - неогр.м, 6000МВ" или да отидем в някой офис.
Благодаря, сега ще се обадим на оператор. Иначе преди да и изтече договора, влязох в сайта и там на оферти за теб(или нещо такова) пишеше в момента нямаме оферти за теб.Rumm написа: ↑14 дек 2020, 21:56За съжаление късно се е сетила. Не е трябвало да чака да изтече договора, а когато са я потърсили след това да влезе в сайта на Виваком - Моят Виваком - Специално за теб, там излизат персоналните оферти. Все пак нека провери и сега. Ако все още има предложения, може да се възползва от тях. Евентуално да се обади на оператора за да види какво ще и предложат, но да не ходи предварително в офис, защото там ще я излъжат.
Препоръчайте план с минимални минути 30-50,и нет около 2000-3000мб на ниска цена без значение от кой оператор
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Днес във Вива ми предложиха 14гб за 26 лв.
Досега бях 15гб за 21, ама като гледам "офертите", може пък и да не е зле...
Ще изчакам все пак януари (в края ми изтича договора).
Обикновено първите месеци на годината правеха по-добри оферти...
Досега бях 15гб за 21, ама като гледам "офертите", може пък и да не е зле...
Ще изчакам все пак януари (в края ми изтича договора).
Обикновено първите месеци на годината правеха по-добри оферти...
аз този месец си преподписах картата на Виваком за 21 лев с 15 гигабайта. смарт м+ е плана. пробвай в друг офис. навсякъде ти виждат офертите и тези с по-ниска такса, но не искат - после сигурно няма бонуси. искат да ти вдигнат таксата, а могат спокойно и да я запазят със същите условия
Отвсякъде е зле! По-малко гигабайти за повече пари. Както те съветва колегата, пробвай в друг офис.