Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Мишоците от МенТел като плащах таксата ми напомниха, че единия договор изтича на 13.02.2021 и трябвало да преподпиша на "атрактивна" по-висока месечна такса договор. Обясниха ми, че договора е много стар и е бил пре-анексиран и не можело толкова пъти да се сключва анекс????? и трябва да подпиша поне на 30 кинта - некадърници, които не си четат собствените договори - дебелия черен текст
Благодарение на Вас от форума съм с много добри условия за моите изисквания.
Не им се връзвате на тия мушмороци от фронт-офисите, които гледат да брутално даизлъжат хората за да изкарат някой лев бонус- търсете добрите оферти.
Поздрави и весели празници!!!!!
Благодарение на Вас от форума съм с много добри условия за моите изисквания.
Не им се връзвате на тия мушмороци от фронт-офисите, които гледат да брутално даизлъжат хората за да изкарат някой лев бонус- търсете добрите оферти.
Поздрави и весели празници!!!!!
При мен е същото само че с Виваклоун. Предлагат ми да преподпиша от план с неограничени разговори към план с ограничени за една и съща сума или на по-скъпи ако искам сегашните условия Даже и МВ не са кой знае колко различни
-
- Регистриран: 15 сеп 2020, 22:13
Който не е абонат на А страда ужасно много, че не е абонат на А1.Най-великия мобилен оператор на света
Приятелю, ако това не е ирония, нещо много дълбоко си се заблудил!Programist написа: ↑20 дек 2020, 23:18Който не е абонат на А страда ужасно много, че не е абонат на А1.Най-великия мобилен оператор на света
Имам един въпрос. Ползвам от U плановете на Вива с неограничен интернет, който изтича след няколко месеца, а гледам, че вече няма такива планове. Въпросът ми е има ли начин да преподпиша на старите си условия? Ако не и ако правилно си разбирам договора, би трябвало месечната ми такса да се вдигне с 5лв след изтичането му(от 50 на 55лв), което пак ми звучи като по-добра оферта от колкото да мина на новия U с ограничен интернет. Имате ли идея дали има някакви уловки в този случай, оставяйки на безсрочен договор?
Няма уловки, но оставайки на безсрочен не можеш да вземеш телефон към Виваком, ще трябва да търсиш друг начин. Не можеш и да преподпишеш на същите условия.board написа: ↑21 дек 2020, 01:05Имам един въпрос. Ползвам от U плановете на Вива с неограничен интернет, който изтича след няколко месеца, а гледам, че вече няма такива планове. Въпросът ми е има ли начин да преподпиша на старите си условия? Ако не и ако правилно си разбирам договора, би трябвало месечната ми такса да се вдигне с 5лв след изтичането му(от 50 на 55лв), което пак ми звучи като по-добра оферта от колкото да мина на новия U с ограничен интернет. Имате ли идея дали има някакви уловки в този случай, оставяйки на безсрочен договор?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Да, да, ясно че ако не преподпиша няма как да взема телефон от тях. Просто ме блазни идеята да остана с договор без лимит, не че 50GB от новия U няма да ми стигнат в момента, но не знам как ще е в бъдеще.
АЗ СЪМ ТАКА ОТ 2018Г С БЕЗСРОЧЕН ПЛАН. АКО ПИТАШ МЕН - НЕ ПОДПИСВАЙ НОВ ПЛАН. Така или иначе с тяхното измислено 5г (чист пиар) още една клетка не съм видял на тия от Виваком. Тия 50гб ще свършат бързо. А реално ще плащаш същата такса с кофти условия. Тя 50 лева такса до 3години май ще е стандартната както е тръгнало
-
- Регистриран: 15 сеп 2020, 22:13
А1 са най-добрите
-
- Регистриран: 22 дек 2020, 02:14
В сила от 03.11, само където не са уточнени точно минутите и MB-те.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.