Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

llinuxx
Регистриран: 21 дек 2020, 16:17

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от llinuxx » 22 дек 2020, 09:27

Здравейте! Честита ми регистрация. По-същество.

1. Ако се логна във форума, а имам отворен таб преди да съм се логнал, при рефреш не ме логва. Фикс дис. p.h.p.B.B. го позволява.
2. Когато споменавате актуални предложения от оператори, моля впишете името на оператора, защото пада едно търсене 10 поста по назад/не е болка за умиране, но защо да е така/, кой оператор сте зачекнали и всеки следващ "а аз съм с този план,предложиха ми го еди си кога и как" за какво са модераторите иначе :)

BOB: ползвам ги от 2011 и едва от 2 години насам служителите в офиса които са от сто години са там, се научиха да спрат да ми предлагат срочен договор към А1/запомнили са ме за 9 години, нищо, че и приятели и съченици в тоя офис работят, трябвало им е време да схванат, че съм потоянен :)/. Големи реклами голямо чудо, като ги попитам може ли да ми предложите безсрочен договор за 15 лв със същите условия, вдигат рамене.

БОБ: 1000 минути, 2000мб интернет. 0.11 стотинки на минута след изчрепване. Ни минути минавам ни интернет.

Всички знаем защо и как се роди БОБ и че много отдавна искат да го спрат. Винаги плащания през сайта им през ноща не са работили. Не обновяват и имат голям таргет ако от БОБ преминат някого на договор.
Всичко което е по-договор при подписване се спазва, но никога няма да наградят.
При БОБ не може да извадиш втора карта дубликат и може да ползваш само 3G.
Освен карти с месечна такса 15лв. имам и такива на 2лв. и тях не могат да спрат и да ги минат на срочен договор. :)

Аз от 2011 не се занимавам да мисля на всеки 2 години какво да правя. Това е големия плюс.
Всеки път все по интересни условия вкарват, не се учудвайте ако един ден предложат последния актуален модел айфон само и само да разкараш БОБ-а :) (да с айфон няма да се минат, но на там са тръгнали)

Реално ползвам боба за разговори, а 4г дърпам от служебна карта, че дори не е на А1/БОБ.

Ковид лятото звъняха - мацката хоум офис и започва " господине виждам, че ползвате интернет и т.н. да ви предоставя договор към А1 - викам - страхотно вие сте хората, само да попитам за предния месец и по предния какво съм израсходил - мацката нещо бръщолеви, викам, искам извлчение за 5 години назад, след като твърдите, че "виждате", че ползвам, защото за 5 години 1мб не съм минал максимум. - мълчание - мацката - ами аз всъщност нямам достоп вмомента.... лек ден.

Всеки един разговор към customerservice a1bg - с идеята да вдигнат малко айкюто на децата, които наемат. Anyway

БОБ ясен. пърфект ми е.

Обаче ТЕЛЕНОР

Карта към Теленор 2 годишен договор 17.99 5000гб нет, минути не помня - да речем неограничени.

Изтича след дни - довечера през приложенито им ще се даде разрешение за онлайн подписванена договор за да се види какво ще предложат. Предложението директно в магазина от днешна дата е:

21.99 лева
Неограничени
16000мб нет
10000мб фб и т.н.
10000мб още си нещо/не разчитам почерка на пича, като доктор е писал/
100минути роуминг
HBO 1 година

ясна работата, че искат да доят. Ни hbo ни 100-те минити трябват, ни ще се достигнат тия 16000мб.
Даже ако се пусне vpn как аджеба ще схване сървърчето им какви заявки и кои протоколи се позлват, че да си ги прихванат тия 10000мб за фейсбук да речем. Както и да е. Малко като с хостинг акаунтите - плащаш за нещо от което ползваш 30%. И там същата работа.

Към днешна дата, някои с такса 17.99 лева към Теленор да е преподписвал и на какво ? До последно ще се търси същата сума, дори за по-малко неща, въпроса е, че в магазина като ми кажат, това е, мен мие ясно, че не е това.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 22 дек 2020, 09:30

Искам да попитам. Възможно ли е дата карта от Теленор, да бъде преподписана на план с гласова услуга и интернет? Договорът ми изтича в началото на май, но понеже нямам нужда от толкова интернет, а по-скоро от гласова услуга и интернет, колкото да си запазя лоялността като 4-5 годишен абонат с този номер ми е такъв въпроса. Иначе я спирам.
Samsung GALAXY S22 Ultra

llinuxx

Мнение от llinuxx » 22 дек 2020, 09:35

viabee2020 написа:
22 дек 2020, 04:01
В сила от 03.11, само където не са уточнени точно минутите и MB-те.

Screenshot 2020-12-22 035859.png

Защо не дадеш линк или да ни казеш от къде ви взел информацията ?

В сайта им на адрес telenor bg/bg/private/tariff/list/tariff_postpaid/field_tariff_contract Тотал + 17.99 лв. след изтичане на договора е 20.99, а при теб виждаме друго. И е с ниски параметри.

Другия филм е, че ти казват, "вашия план е намален от 36 лв на 17.99 лв. и не може да минете на по нисък, свършва договора 1 ден си без план после биеш който искаш - реално можеш всеки да избереш, но заради таргета са големи роботи. При теленор не знам как е точно, но в А1 ако си прекратиш договор, интернет, тв и мобилна карта, служителя накрая на месеца ще вземе много под това което вземе акопокрива таргета, те и затова като казваш, че прекратяваш те пращат в друг офис, правят си мръсно, големи са шматки, ама друго е да накараш управителя да ти прекрати договора, след като той и персонала му са ти отказали и си ги пуснал на високоговорител на *88 да видиш как бързо управителя се сеща, че имал права да прекратява - предполагам и при теленор гонят таргет.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Мнение от Luke_Netwalker » 22 дек 2020, 19:46

llinuxx написа:
22 дек 2020, 09:27
Честита ти регистрация. Това за 3G изобщо не е вярно. Имат 4G и даже агрегация на честоти - 4G+. :geek:

kijelmi
Регистриран: 10 сеп 2006, 16:32

Мнение от kijelmi » 22 дек 2020, 20:56

Днес преподписах на Теленор, изтичащ договор след няколко дена, 24,99лв. , 10 000MB,100 минути в роуминг и HBO Go, за 21,99лв. , 8000 + 8000 МB, 100 мин роуминг, HBO Go за 1 година. В сайта и приложението нямах оферта, а това предложение ми беше дадено в офис на Теленор.

polax
Регистриран: 12 дек 2019, 20:33

Мнение от polax » 22 дек 2020, 21:01

llinuxx написа:

1. Ако се логна във форума, а имам отворен таб преди да съм се логнал, при рефреш не ме логва. Фикс дис. p.h.p.B.B. го позволява.
2. Когато споменавате актуални предложения от оператори, моля впишете името на оператора, защото пада едно търсене 10 поста по назад/не е болка за умиране, но защо да е така/, кой оператор сте зачекнали и всеки следващ "а аз съм с този план,предложиха ми го еди си кога и как" за какво са модераторите иначе :)

BOB: ползвам ги от 2011 и едва от 2 години насам служителите в офиса които са от сто години са там, се научиха да спрат да ми предлагат срочен договор към А1/запомнили са ме за 9 години, нищо, че и приятели и съченици в тоя офис работят, трябвало им е време да схванат, че съм потоянен :)/. Големи реклами голямо чудо, като ги попитам може ли да ми предложите безсрочен договор за 15 лв със същите условия, вдигат рамене.

БОБ: 1000 минути, 2000мб интернет. 0.11 стотинки на минута след изчрепване. Ни минути минавам ни интернет.

Всички знаем защо и как се роди БОБ и че много отдавна искат да го спрат. Винаги плащания през сайта им през ноща не са работили. Не обновяват и имат голям таргет ако от БОБ преминат някого на договор.
Освен карти с месечна такса 15лв. имам и такива на 2лв. и тях не могат да спрат и да ги минат на срочен договор. :)

Аз от 2011 не се занимавам да мисля на всеки 2 години какво да правя. Това е големия плюс.
Всеки път все по интересни условия вкарват, не се учудвайте ако един ден предложат последния актуален модел айфон само и само да разкараш БОБ-а :) (да с айфон няма да се минат, но на там са тръгнали)

Реално ползвам боба за разговори, а 4г дърпам от служебна карта, че дори не е на А1/БОБ.

Ковид лятото звъняха - мацката хоум офис и започва " господине виждам, че ползвате интернет и т.н. да ви предоставя договор към А1 - викам - страхотно вие сте хората, само да попитам за предния месец и по предния какво съм израсходил - мацката нещо бръщолеви, викам, искам извлчение за 5 години назад, след като твърдите, че "виждате", че ползвам, защото за 5 години 1мб не съм минал максимум. - мълчание - мацката - ами аз всъщност нямам достоп вмомента.... лек ден.

Всеки един разговор към customerservice a1bg - с идеята да вдигнат малко айкюто на децата, които наемат. Anyway

БОБ ясен. пърфект ми е.

Обаче ТЕЛЕНОР

Карта към Теленор 2 годишен договор 17.99 5000гб нет, минути не помня - да речем неограничени.

Изтича след дни - довечера през приложенито им ще се даде разрешение за онлайн подписванена договор за да се види какво ще предложат. Предложението директно в магазина от днешна дата е:

21.99 лева
Неограничени
16000мб нет
10000мб фб и т.н.
100минути роуминг
HBO 1 година

ясна работата, че искат да доят. Ни hbo ни 100-те минити трябват, ни ще се достигнат тия 16000мб.
Даже ако се пусне vpn как аджеба ще схване сървърчето им какви заявки и кои протоколи се позлват, че да си ги прихванат тия 10000мб за фейсбук да речем. Както и да е. Малко като с хостинг акаунтите - плащаш за нещо от което ползваш 30%. И там същата работа.

Към днешна дата, някои с такса 17.99 лева към Теленор да е преподписвал и на какво ? До последно ще се търси същата сума, дори за по-малко неща, въпроса е, че в магазина като ми кажат, това е, мен мие ясно, че не е това.
На мен ми предлага ха само планове на по висока цена.
На план 17.99съм на теленор. Изтече преди половин месец, но ми заредиха минути и Мб каквито са по договор въпреки, че изтече преди датата на договора и трябваше да влязат нормалните условия.

TimonSF
Регистриран: 21 ное 2005, 21:18

Мнение от TimonSF » 22 дек 2020, 23:55

Днес бях в офис на Виваком, за да попитам за оферта. В момента съм на 20.99 лв. с 15 000МБ, която напълно ме устройва. Момчето в офиса ми предложи най-ниската възможна за 23 лв с 12 000МБ и от там нагоре все по-високи тарифи. Каза, че това може да предложи и такива оферти му излизали. Бях ходил преди около месец да попитам за преподписване и тогава случих на момиче, което ми предложи моята оферта за 21 лв. с 15 000МБ. Казах това на служителя днес, но твърдеше, че нямало такава оферта.
Въпроса ми е как да ми дадат тази оферта и да си подпиша на нея, как да процедирм? Най-малкото преди 2 месеца и сестра ми подписа на нея, а сме абонати от едно и също време и по едно и също време си преподписваме договорите. Тя с какво е по-лоялна от мен, че да получи въпросната оферта, а на мен да ми се правят.

niki
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от niki » 23 дек 2020, 00:38

TimonSF написа:
22 дек 2020, 23:55
Днес бях в офис на Виваком, за да попитам за оферта. В момента съм на 20.99 лв. с 15 000МБ, която напълно ме устройва. Момчето в офиса ми предложи най-ниската възможна за 23 лв с 12 000МБ и от там нагоре все по-високи тарифи. Каза, че това може да предложи и такива оферти му излизали. Бях ходил преди около месец да попитам за преподписване и тогава случих на момиче, което ми предложи моята оферта за 21 лв. с 15 000МБ. Казах това на служителя днес, но твърдеше, че нямало такава оферта.
Въпроса ми е как да ми дадат тази оферта и да си подпиша на нея, как да процедирм? Най-малкото преди 2 месеца и сестра ми подписа на нея, а сме абонати от едно и също време и по едно и също време си преподписваме договорите. Тя с какво е по-лоялна от мен, че да получи въпросната оферта, а на мен да ми се правят.
служителите на операторите могат да ти активират всякакви скрити планове, но самия служител избира кой план да те офертира (това той прави по собствена преценка в зависимост как е с изпълнението на таргета до момента и от клиента срещу него). и в този случай той "ВИЖДА" само тези планове на които на НЕГО му е изгодно дали с 2 или 3 или чак с 5-6 лева отгоре. Отиди в друг офис и си поискай същите условия. може и няколко офиса да обиколиш докато попаднеш на някой който вече си е хванал целите.

Рошо
Регистриран: 23 авг 2005, 18:43

Мнение от Рошо » 23 дек 2020, 12:27

Днес преподписах договор с А1 , за 23.99 лв 20 000 Mb, 5700 в роуминг неограничени към всички , 100 мин към ЕС и взех Xiaomi note 9 Pro за 359 лв
Договора ми изтичаше юли 2021г.

llinuxx

Мнение от llinuxx » 23 дек 2020, 18:30

polax написа:
llinuxx написа:

БОБ ясен. пърфект ми е.

Обаче ТЕЛЕНОР

21.99 лева
Неограничени
16000мб нет
10000мб фб и т.н.
100минути роуминг
HBO 1 година

На мен ми предлага ха само планове на по висока цена.
На план 17.99съм на теленор. Изтече преди половин месец, но ми заредиха минути и Мб каквито са по договор въпреки, че изтече преди датата на договора и трябваше да влязат нормалните условия.
Здравей. Тоест? Бил си на 17.99 лева, изтекъл ти е договора и са те оставили на същата такса, но с какви условия? А плана за който говоря е 17.99 промо план нонстоп 29.99 лева намален на 17.99 който изтича утре 24.12.2020 и след изтичането скача на 29.99 лева.

При теб как са точно нещата?

Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk

Отговори