Говоря за филмите, не за сериалите - има го първия.
Ето кои са най-популярните платени услуги за стрийминг на видео сред читателите ни
Re: Ето кои са най-популярните платени услуги за стрийминг на видео сред читателите ни
Аз гледам Apple TV+ и съм доволен. Имам една година фрий абонамент. Досега съм изгледал SEE, For all mankind и Tehran. Супер сериали. Бих плащал таксата без проблем както на тях така и на HBO Go, на Нетфликс никога поради липсата на български субтитри. Имат супер съдържание,но за цената да платят за професионален превод и съм абонат на момента.
Re: Ето кои са най-популярните платени услуги за стрийминг на видео сред читателите ни
Според мен все още не си заслужава постоянен абонамент на Apple TV+ - за 2-3 месеца се гледа цялото съдържание и след това чакаш да излезе нещо ново.
Не че не изкарват - доста бързо добавят нови продукции, но не е узряла достатъчно услугата за да заслужи моите пари.
След година - две съм сигурен, че ще е различно.
HBO go e същата работа, но с малко повече съдържание - за някой друг месец се гледа и след това нищо.
Епъл вадят съдържание по-бързо обаче, така че скоро ще си заслужава повече.
Не че не изкарват - доста бързо добавят нови продукции, но не е узряла достатъчно услугата за да заслужи моите пари.
HBO go e същата работа, но с малко повече съдържание - за някой друг месец се гледа и след това нищо.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Съгласен съм напълно с теб! Още са доста далеч...но Apple Music си ползвам с кеф вече 2 години!radko89 написа: ↑23 дек 2020, 21:29Според мен все още не си заслужава постоянен абонамент на Apple TV+ - за 2-3 месеца се гледа цялото съдържание и след това чакаш да излезе нещо ново.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
+1 за Apple Music. Ползвам семеен акаунт, че и на приятели съм раздал от свободните позиции. Жена ми и детето и те ми се радват.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Един тъп въпрос, за което се извинявам, имам Apple ID, samsung smart, но не можах да подкарам стрийминга. И така трябва ли ми ios устройство, за да тръгне?
OnePlus 11
Ако питаш дали ти трябва ios устройство за да гледаш епъл тв - не, не ти трябва стигс смарт телвизорът ти да има апъл тв.
Погледни в приложенията дали го има за инсталиране - ако го няма телевизорът не го поддържа.
Знам, че някои телевизори не го поддържат, но не съм запознат кои са те.
От 2019 моделите насам мисля, че всички го имат.
Имам Apple TV app, но като се логна на телевизора ми изписва, че първо трябва да се логна на ios device, Mac, or PC to create an iTunes Store Account
OnePlus 11
Стана, пуснах 7 дневен trial на сериалите.
OnePlus 11