Замислям се , че си прав. Ако някой е следил цените знае, че на s20 серията цената паднаха лятото, но след като обявиха какво ще е s21 серията рязко се вдигнаха. Сега s20 ultra е 2 бона а s21 ultra 2,5 бона. Цени като на айфон. 2 бона за андроид телефон на 1 година. А това, което хората си мислят че имало 4 години ъпдейти, защото последната година е секюрити ъпдейти не е вярно. Ъпдейтите на сигурността не носят нищо видимо за потребителя. Няма нови версии андроид, няма нови функционалности, нови оптимизации и стабилизации. Нищо. Така че 3 години и това е.Dubspace написа:Като първи реакции, ще кажа, че серията Galaxy S21 си е значителен downgrade спрямо Galaxy S20. Пластмасов гръб на стандартният S21, по-ниската резолюция на дисплея, липсата на SD слот и зарядно също ме подразниха (и за да не ме плюете, дори като притежател на iPhone също се подразних от това, което направиха Apple). Единственият плюс е, че и тук всички си идват с 5G (като, разбира се, устройствата все още не са поддържани от мрежите на А1 и Виваком). За мен, S10 все още си остава най-добре балансираният телефон някога, ако говорим за серията Galaxy S. S20 беше началото на края.
Edit. Сега гледам сайта на а1 и s21 ultra e 87/мес. , а s20 ultra 88/мес с най-скъпите планове. Нормално ли телефон на 1 година да е по-скъп от тел на предварителни поръчки. Пълна лудница.