Снимите са в 12MP резолюция, каквито стандартно телефона вади от всеки сензор.
Но просто като видя подобно ниво на дейл от основния сензор, като това в дърветата и храстите, нещо не ми изглежда наред.
Аз пък просто като видя какви ги пишеш и се чудя защо продължаваш агонията?
8 от последните 10 телефона, които съм купувал от 2011 г. насам са били от ден първи на пускането им на пазара в България. През последните 4-5 години всички с предварителна регистрация. До този момент не съм съжалявал никога за това, че съм взел даден модел без дори да го видя на живо преди това, още по-малко съм си играл да хвърлям боб преди това. При мен е така. Гледам един телефон при представянето му (става дума за модели на Самсунг и Епъл), харесва ми, казвам си този ще е ...... и си го купувам. Когато излезе за първи път Note N7000, огромен телефон за времето си го взех без да съм го пипал преди това в ръка. Така се процедираше и с Note 4, apple 6s plus, apple Х, Ноут 9, XS max, 11 pro max, 12 pro max. Единствено s4 и apple 7 plus съм ги вземал месец след появата им, защото търсех конкретен цвят. А телефон който съм харесал, но не съм си взел е Note 7, защото след отворените заявки за регистрация, после оператори го спряха от продажба в България. Затова Ви съветвам по-малко да четете форуми и сайтове какво пишете за даден модел, който сте решили да си купите. Ако ви кефи даден апарат го вземайте смело. Ясно е, че всеки следваш модел снима по-добре, с по-добър процесор е и т.н. Тоест, ако board сега не си вземе желан от него модел от серия S21, а изчака догодина, тогава за същите пари или малко отгоре ще вземе по-добър модел, но ако отлагаме всяка година в желанието да вземем най-доброто, ще караме по 6-7 години и повече с един модел или докато работи.radko89 написа: ↑21 яну 2021, 16:37Мда, всеки път като излезе телефон трябва да хвърляш боб дали не са оплескали нещо тотално и евентуално с времето да се надяваш, че ще могат да го оправят - това е проблемът като искаш да си първи във всичко...
Това да не го е снимал Киро Брейка след 10-тата бира?
Разбира се, че съм сигурен, че са 12MP, нали можеш да си свалиш всяка от тях.
Това какво е качено и какво е снимано са две различни неща. И къде си видял да хваля S21 Ultra?