Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Каква лъжа бе пич, че дисплея ти е 4 пъти по-тъмен от моя ли? То се вижда кой е с акъла първокласник щом гледа само размера на дисплея.
Живот и здраве, да видим какво ще излезе август, пък тогава ще го мисля.
Живот и здраве, да видим какво ще излезе август, пък тогава ще го мисля.
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
Голяма лъжа. Огромна. Нали го ползвам лично и на сянка и на салънце. Виждам реално как стоят нещата. Разкошен е, но то май няма нормален човек, който да твърди, че е лош. Всеки, който го е докосвал казва, че е хубав. А ти преди да си вземеш фолд го сложи до ултрата. Мизерните 6.25 инча може и да те откажат. В не малка част от времето телефона стои в затворено състояние и човек, който е свикнал на 6.8-6.9 инча може сериозно да се разочарова от далеч по-малкия екран. П.П. Моля те намери ревю, в което се казва, че дисплея на китаеца е тъмен и не се вижда. Много те моля .
А според теб тези неща, какво общо имат с темата за S21? Или просто така реши да си изтъкваш телефона в първата тема която ти попадна? Но пък и не успя да направиш плавен преход, защото ние кометирам живот на батерия и камери... а там едва ли има как да се включишHuaweimatexs написа: ↑23 яну 2021, 03:07Според теб след колко години Самсунг ще могат да направят дисплей с приличен размер? Нещо от сорта на поне 8 инча. За момента изостават. Даже фолд 3 се говори, че ще е с още по-малък дисплей от фолд 2.
Цар си в празните приказки. Аз няма какво да ти показвам повече освен смешната пикова яркост от немощните 450 нитаHuaweimatexs написа: ↑23 яну 2021, 13:42Голяма лъжа. Огромна. Нали го ползвам лично и на сянка и на салънце. Виждам реално как стоят нещата. Разкошен е, но то май няма нормален човек, който да твърди, че е лош. Всеки, който го е докосвал казва, че е хубав. А ти преди да си вземеш фолд го сложи до ултрата. Мизерните 6.25 инча може и да те откажат. В не малка част от времето телефона стои в затворено състояние и човек, който е свикнал на 6.8-6.9 инча може сериозно да се разочарова от далеч по-малкия екран. П.П. Моля те намери ревю, в което се казва, че дисплея на китаеца е тъмен и не се вижда. Много те моля .
Не, че на Фолда са кой знае колко, но са поне 800 и става донякъде да се работи и на пряка слънчева светлина. Пък за 120 Hz да не говорим, че китайската ти марка още не ги е чувала.
-
Направих коментар за Самсунг фолд. За камерите и живота на батерията мога да се включа. Мейта снима много добре. Много ми харесва. Стария ми телефон също ми харесва как снима (айфон 11 про макс). Нямам оплаквания от телефоните си в това отношение. Откъм батерии също съм доволен. Изкарват ми цял ден. Китайците ми харесаха, защото в комплекта писаха, че трябва да има 55 ватово зарядно, а реално без хвалби и тупане в гърдите бяха сложили 65 ватово. Това по-скоро го оценявам като жест, защото аз си зареждам нощем телефоните, но ако някой път инцидентно ми се наложи китаеца за 10-15 минути ще напълни достатъчна част от батерията.
Последна промяна от Huaweimatexs на 23 яну 2021, 14:42, променено общо 1 път.
-
Ти си цар на приказките. Още чакам да ми покажеш ревю, в което се казва, че дисплея на китаеца е тъмен и не се вижда. П.П. Между другото китаеца струваше колкото две ултри. Ако ултрата ми харесваше колкото китайчето щях да спестя пари и да я взема нея. Факт.Spikul написа: ↑23 яну 2021, 14:29Цар си в празните приказки. Аз няма какво да ти показвам повече освен смешната пикова яркост от немощните 450 нитаHuaweimatexs написа: ↑23 яну 2021, 13:42Голяма лъжа. Огромна. Нали го ползвам лично и на сянка и на салънце. Виждам реално как стоят нещата. Разкошен е, но то май няма нормален човек, който да твърди, че е лош. Всеки, който го е докосвал казва, че е хубав. А ти преди да си вземеш фолд го сложи до ултрата. Мизерните 6.25 инча може и да те откажат. В не малка част от времето телефона стои в затворено състояние и човек, който е свикнал на 6.8-6.9 инча може сериозно да се разочарова от далеч по-малкия екран. П.П. Моля те намери ревю, в което се казва, че дисплея на китаеца е тъмен и не се вижда. Много те моля .
Не, че на Фолда са кой знае колко, но са поне 800 и става донякъде да се работи и на пряка слънчева светлина. Пък за 120 Hz да не говорим, че китайската ти марка още не ги е чувала.
board написа: ↑23 яну 2021, 09:47Ти сериозно лиFenche1 написа: ↑23 яну 2021, 01:53Колеги, нещо не очаквано за мен,
S20 Ultra снима по добре от S21 Ultra. Дори 100 кратния зум е еднакъв при двата телефона. Предполагам шума в снимките се дължи на не дотам пипнатия софтуер на S21 Ultra. С времето може и да го подобрят но за момента S20 Ultra е телефона.
И сега Боби да не уреве мирията
Значи моята S20 Ultra от 2020 си остава топа и за 2021 ураааа хахах
Очевидно е, че това е фалшиво клипче и не се сравняват споменатите телефони.
Извинявай, ама трябва да те попитам, сигурен ли си, че имаш S20U и някога си снимал със зум, за да повярваш че това е 1х, 10х, 30х
Да, имам го, обаче каква е тая излагация от S21? Дай да ривем поне ъпдейт да пуснат, че да оправят тоя шим.
Иначе, днес получих нов ъпдейт, незнам какво оправят но знам че го правят непобедим телефона. Урааа хехехех
Последна промяна от Fenche1 на 24 яну 2021, 12:24, променено общо 1 път.
Ето един тест с Exynos процесорите:
120Hz има само S20 Ultra и за това пръв окапва, но разликите не са големи. Айфоните нямат пък абсолютно никакво предимство в живота на батерията, макар и да са на 60Hz.
120Hz има само S20 Ultra и за това пръв окапва, но разликите не са големи. Айфоните нямат пък абсолютно никакво предимство в живота на батерията, макар и да са на 60Hz.
Като гледам средно между тестовете S21U има около 20% по-добър живот от S20U, което си е доста приятно подобрение за едно поколение. Още повече, че самата S20U не е с никак лош живот на батерията. Минуса на S21U обаче е, че по-бавно се зарежда, което е малко разочароващо.
Аполонее, фактът, че си пуснал някакъв фалшив клип и гледайки си повярвал, че това са реални снимки от телефоните ми казва достатъчно как оценяваш функции и характеристики
Просто си говориш ей тъй, хахах, смешна работа
Просто си говориш ей тъй, хахах, смешна работа