Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Все по рядко влизам у форума, но гледам, че нещата са си същите.
Дам и аз вече забелязах, че конструктивен диалог не може да се получи.
Ако кажеш, че нещо не ти харесва в новите телефони, много си мрънкал. Ако пък ги похвалиш, същите хора ти обясняват, че не е така и старите телефони били по-хубави.
Ако кажеш, че нещо не ти харесва в новите телефони, много си мрънкал. Ако пък ги похвалиш, същите хора ти обясняват, че не е така и старите телефони били по-хубави.
Затова и рядко пиша/влизам вече. Телеграм групите са далеч по приятелски настроени, както и по информативни. Дори да има да напиша нещо тук, веднага ще се намери някой да ми каже че не съм прав, или най-малкото, да гледам клипове в тубата, вместо да вярвам на очите си.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не си прав, Ванка, изгледай някой клип в тубатаВанката написа: ↑25 яну 2021, 10:52Затова и рядко пиша/влизам вече. Телеграм групите са далеч по приятелски настроени, както и по информативни. Дори да има да напиша нещо тук, веднага ще се намери някой да ми каже че не съм прав, или най-малкото, да гледам клипове в тубата, вместо да вярвам на очите си.
Ванката е прав и за клиповете, и за групите ! В доста руски групи съм в Телеграм, предимно за мобилни телефони и програми, и са много информативни и полезни ! Много е полезен и форумът на 4pda.ru !
Последна промяна от Боби13 на 25 яну 2021, 11:27, променено общо 1 път.
Ако S20 Ultra е " дефектен боклук" то айфон 12 е Мега дефектен боклук. Това че простолюдието търси айфон, говори за ниското му ниво на съществуване.
А за дефекта на s20 Ultra, нещо да споделите разбирача? Аз съм от година с телефона и съм супер доволен. Като нов е не е мръднал.
Да, във България и ябълката не се търси, телефони над 2000 лева, малко хора си купуват от България.
А за дефекта на s20 Ultra, нещо да споделите разбирача? Аз съм от година с телефона и съм супер доволен. Като нов е не е мръднал.
Да, във България и ябълката не се търси, телефони над 2000 лева, малко хора си купуват от България.
Последна промяна от Fenche1 на 25 яну 2021, 12:29, променено общо 1 път.
Пуснах ти клип на който S20 Ultra издържа най- много на YouTube клипове. Нищо не каза за това ?
Не съм казал, че новия S21 Ultra е лош а има неща които при S20 Ultra да по добри.
Иначе S21 Ultra е още по подобрен от S20 Ultra, ако нямах S20 Ultra щях 101 % да си го купя, но съм си взел вече подобен телефон.
Но 2022 , или S22 Ultra сигурно ще си взема, разликата ще си заслужава S 20 Ultra
Последна промяна от Fenche1 на 25 яну 2021, 12:33, променено общо 1 път.
Ванката написа: ↑25 яну 2021, 10:52Затова и рядко пиша/влизам вече. Телеграм групите са далеч по приятелски настроени, както и по информативни. Дори да има да напиша нещо тук, веднага ще се намери някой да ми каже че не съм прав, или най-малкото, да гледам клипове в тубата, вместо да вярвам на очите си.
Здравей адаш, а къде са тия групи, да ги видя ако може ? Аз знам само Android forum.
Тук форума не се посещава много и затова е така. По принцип навсякъде е така, не е както преди на се пише по форумите.
В Телеграм са групите
Всъщност аз пуснх този клип, няколко дни по-рано.Fenche1 написа: ↑25 яну 2021, 12:28Пуснах ти клип на който S20 Ultra издържа най- много на YouTube клипове. Нищо не каза за това ?
Не съм казал, че новия S21 Ultra е лош а има неща които при S20 Ultra да по добри.
Иначе S21 Ultra е още по подобрен от S20 Ultra, ако нямах S20 Ultra щях 101 % да си го купя, но съм си взел вече подобен телефон.
Но 2022 , или S22 Ultra сигурно ще си взема, разликата ще си заслужава S 20 Ultra
А за резултата не знам какво да кажа, не е логичен и вероятно има нещо нередно. Я S20 стрийма видео с друг битрейт, я са сложили снапдрагон верси.... нямам идея. Но ако примерно Exynos 990 беше по-ефективен в обработката на видео стийм, тогава и ноута щеше да даде добро време, а той не даде.
В другите тестова на батериите, S20U си се хаби дори по-бързо батерията при youtube стрийм. А защо в този клип така