Погледни в опциите на плана, аз от там си активирах в последствие мегабайтите за чата и соц. мрежи, HBO и Deezer . Ако не виждаш от къде може да активираш бонуса звъни на съпорта.PanasonicMobile написа:Нямам такъв бутон за активация...
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Къде точно в приложението излиза опция за преподписване? На мен ми е изтекъл още от август, но нямам такава опция .wolfy написа: ↑23 яну 2021, 08:21Вчера преподписах през приложението на телефона My Telenor при същите условия, които бях и преди - 23.99 лв. такса, 10000 Мб +10000 чат +10000 соц. мрежи +8600 роуминг. Неограничени минути и 2 дигитални позиции за 12 месеца. Дават и еднократен бонус от 30000 Мб за 90 дни. За мен е ок на същата такса.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Има опция "моите оферти"zlatistiq написа:Къде точно в приложението излиза опция за преподписване? На мен ми е изтекъл още от август, но нямам такава опция .wolfy написа: ↑23 яну 2021, 08:21Вчера преподписах през приложението на телефона My Telenor при същите условия, които бях и преди - 23.99 лв. такса, 10000 Мб +10000 чат +10000 соц. мрежи +8600 роуминг. Неограничени минути и 2 дигитални позиции за 12 месеца. Дават и еднократен бонус от 30000 Мб за 90 дни. За мен е ок на същата такса.
Плъзни още малко надолу и ще видиш "Moите оферти"
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
Здравейте аз получих оферта с неограничени разговори+8Гб интернет за 22лв от Теленор и в допълнение има позици и дигитални услуги!
За сравнение до сега плащам 32лв за неограничени разговори,НО с 5Гб интернет и да подчертая беше по КАТАЛОГ!
За сравнение до сега плащам 32лв за неограничени разговори,НО с 5Гб интернет и да подчертая беше по КАТАЛОГ!
Здравейте, отново съм във филма с преподписването на А1. В момента съм на един от скритите планове от преди 5 години - неогр. минути, 14гб + 2Гб фейсбук за 18лв. Най-доброто, което ми предлагат сега е 8гб за 24лв, което е смешно. Как да преподпиша по настоящите си условия? Някой да е минавал по този път? преди 2 години не помня какво точно стана, но успях да си запазя плана.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И на всичкото отгоре сегашните дървени планове стават много по-дървени след изтичането...изобщо, не трябва да се вкарва човек при никакви обстоятелства баш в сегашните "филми".
zinizaga написа: ↑26 яну 2021, 20:18Здравейте, отново съм във филма с преподписването на А1. В момента съм на един от скритите планове от преди 5 години - неогр. минути, 14гб + 2Гб фейсбук за 18лв. Най-доброто, което ми предлагат сега е 8гб за 24лв, което е смешно. Как да преподпиша по настоящите си условия? Някой да е минавал по този път? преди 2 години не помня какво точно стана, но успях да си запазя плана.
Звънни на отдел Жалби - 0888500827 (в работно време) и кажи че желаеш да преподпишеш на настощите си условия.
Или опитай в друг офис. Със сигурност и към момента има оферти за лоялни клиенти на А1.
Тези са от миналата седмица. Позната премина от план като твоя на вариант №2.
1. 8GB + неограничени + 100 международни - 20 лева
2. 15GB + неограничени - 21 лева
3. 29,5 GB (40 GB за първите 4 месеца) + неограничени + 150 международни - 26 лева.
-
- Регистриран: 18 яну 2021, 16:34
Аз съм по същия начин. Планът ми е А1 one unlimited 22 - договор за лоялен клиент...за 22лв неограничени и 9000мб и някакви за ЕС. Сега обаче ми предлагат планове само за по 30лв и въобще няма да преподпиша на такиво условия. Попитах дали не мога да преподпиша и ми казаха, че не мога.ronnie написа: ↑26 яну 2021, 20:38zinizaga написа: ↑26 яну 2021, 20:18Здравейте, отново съм във филма с преподписването на А1. В момента съм на един от скритите планове от преди 5 години - неогр. минути, 14гб + 2Гб фейсбук за 18лв. Най-доброто, което ми предлагат сега е 8гб за 24лв, което е смешно. Как да преподпиша по настоящите си условия? Някой да е минавал по този път? преди 2 години не помня какво точно стана, но успях да си запазя плана.
Звънни на отдел Жалби - 0888500827 (в работно време) и кажи че желаеш да преподпишеш на настощите си условия.
Или опитай в друг офис. Със сигурност и към момента има оферти за лоялни клиенти на А1.
Тези са от миналата седмица. Позната премина от план като твоя на вариант №2.
1. 8GB + неограничени + 100 международни - 20 лева
2. 15GB + неограничени - 21 лева
3. 29,5 GB (40 GB за първите 4 месеца) + неограничени + 150 международни - 26 лева.
Тааа и аз се чудя. Знаете ли имената на тези планове, които изредихте...този с 15гб за 21лв ми хареса.
Аз преподписах лятотото на този план. Просто им казах че искам да преподпиша същия план и нямаше проблем. Освен това декември пак питах дали мога да преподпиша, защото мислех телефон да си вземам и нямаше проблем. Ако не си в последните 3 месеца можеш да преподпишеш по всяко време, но само с вземане на устройство. Затова А1 ми се струват най-отворени, но пък цените на апаратите при тях са най-високи.zinizaga написа:Здравейте, отново съм във филма с преподписването на А1. В момента съм на един от скритите планове от преди 5 години - неогр. минути, 14гб + 2Гб фейсбук за 18лв. Най-доброто, което ми предлагат сега е 8гб за 24лв, което е смешно. Как да преподпиша по настоящите си условия? Някой да е минавал по този път? преди 2 години не помня какво точно стана, но успях да си запазя плана.