Разбира се, че е важен животът на батерията. Аз обаче имах предвид, че ако телефонът ми прави 4 часа екранно време при яко тормозене, за мен е напълно достатъчно, защото има по-важни параметри.pretorianec написа: ↑30 яну 2021, 15:14
Целта на казаното от мен няма нищо общо с заяждането,или някакъв вид спор Samsung vs. Apple. Опитвам се да кажа че живота на батерията е важен компонент в работата на всяко едно моб.у-во! И то точно понеже не сме 90-те години където батерията на Нокията с монохромния дисплей ми караше две седмици че и повече. Сегашните смартфони с хилядите функции които предлагат,и за които се използват имат много по-остра нужда от добър живот,и оптимизация батерията. Особено в забързаното ни ежедневие където не всеки може да се спре,и “закачи” някъде зарядно устройство,или да ходи с Power Bank. Радвам се че Самсунг го решиха този проблем(по-това което се вижда в ревютата на Ултрата)защото за мен е престъпление телефон с такъв голям и прекрасен дисплей да не можеш да го разцъкваш на воля защото има опасност до обяд да му отиде батерията! Не знам дали е заради новия процесор,или заради новата функция за намаляване и увеличение на херцовете но важното е че работи!
Четири часа на ден са достатъчни - останалото вече вреди и много зарибява.
Ако кара наистина 12 часа екранно време, ще е супер, но не е най-важното за мен.
Като се сетя колко бързо падаше батерията при браузване на Нокиите и Сонито ми, сега телефона ми се струва направо шампион