Наистина си прав, хал хабер си намам от качесво
Вярвай си в каквото искаш, аз пък виждам ти какво разбираш и колко е уникален Шаомито ти с горната снимка
Ето още една снимка без детайла, която успях да кача
Гъбата ми не е на фокусarakchiev написа: ↑04 фев 2021, 20:35Гъбата ти не е на фокус, но това е май-малкия проблем на снимката
Е, нали искаше китайски телефон, който да вади детайла на твоя Самсунг? Ето ти примера, или искаш да кажеш, че семпъл снимката е по-добра от С20? Казах ти, и двата не стават, ама единия е по-зле.
И за да ти обясня защо не се зуумва докрай и не се гледа, а се гледа 1:1 - ето със същия зуум като твоя кроп - ти можеш ли да познаеш какво дърво си снимал?
Великолепния ти дисплей да не е толкова блед, че не може да прочетеш какво съм написал и качил?Huaweimatexs написа: ↑04 фев 2021, 21:57За какъв китайски флагман говориш? За мейт 40 pro plus? За Mi 10 ultra? Май не.
Смехотворно е да плямпаш празни приказки. Видях колко им струват флагманите и повече няма да си купя китайски флагман.Huaweimatexs написа: ↑04 фев 2021, 22:23Смехотворно е да се обясняваш за телефон произведен преди 3 години. Да не говорим, че флагманската серия е мейт. Кажи нещо за последните модели на китайците. За мейт 40 про плюс и ми10 ултра. Кой телелефон е с най-голям сензор?
По принцип основната причина поради която се чудих дали има смисъл да взема ултрата е въпросния 108MP сензор. Изглежда, че има основно маркетингово предимство пред 12MP сензорите на марката, а на софтуера му е по-трудно да работи с него.arakchiev написа: ↑04 фев 2021, 18:12Ако смятате, че това е нормално качество от "топа на топа" за торба пари... значи ви съветвам да погледнете снимките на Донатело от S7, за да се насладите на нормално качество ) Нито гълъбите впечатляват със замазания си детайл, халото и много шум, нито предишните от центъра. Нощните дори не влизат в дискусията засега, защото са комични и дори 10та серия е класи отгоре, да не говорим за други китайски марки
Кой телефон от актуалните флагмани е с най-голям сензор? Какво общо има между п20 про и мейт 40 про плюс? И въобще, защо намесваш думата баровец? Купувам си вещи, които ми харесват. Какво значение има дали съм баровец или не? Непрекъснато ни в клин, ни в ръкав го повтаряш.Spikul написа: ↑04 фев 2021, 22:29Смехотворно е да плямпаш празни приказки. Видях колко им струват флагманите и повече няма да си купя китайски флагман.Huaweimatexs написа: ↑04 фев 2021, 22:23Смехотворно е да се обясняваш за телефон произведен преди 3 години. Да не говорим, че флагманската серия е мейт. Кажи нещо за последните модели на китайците. За мейт 40 про плюс и ми10 ултра. Кой телелефон е с най-голям сензор?
Ако ще качваш нещо - качи, ако ли не, просто спри да пишеш празни приказки, г-н псевдо баровец.
Със супер камери са, но си имат други недостатъци... няма идеални телефони...Huaweimatexs написа: ↑04 фев 2021, 22:23Кажи нещо за последните модели на китайците. За мейт 40 про плюс и ми10 ултра.