Телефоните от серията iPhone 12 вече работят с 5G мрежата на А1
В кой квартал на София го вхаван това 5G, до хотел Плиска не го хващам, иначе и аз получих същото съобщение за потвърждение, че вече мога да ползвам 5G ?
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Понеже ни питаха, а преди това няколко години независими лаборатории тестваха честотите върху хора и животни и заключиха, че е безопасно, нали?!? Подсказка - нито едното, нито другото! Евала! У СОФЕТО може всичко. Само две общии в България засега удържат поредното облъчване.
Re: Телефоните от серията iPhone 12 вече работят с 5G мрежата на А1
Скривай се, че вече не само Китайчетата те търсят, Другарю Путин Ким Чен Ун Затова само нощем се появяваш, страхливец
С това си мнение отново показваш колко си умен и ,че ти липсват години в училище .... Честоти ,местоти поредното доказателство за лошия матрял в България и затова как малоумното население бива манипулирано от управляващите и тяхните тролове...strikercho написа: ↑07 фев 2021, 01:37Понеже ни питаха, а преди това няколко години независими лаборатории тестваха честотите върху хора и животни и заключиха, че е безопасно, нали?!? Подсказка - нито едното, нито другото! Евала! У СОФЕТО може всичко. Само две общии в България засега удържат поредното облъчване.
Отиди на About и ще ти се появи popup за carrier update. Излиза само ако си на carrier update 45.1 и за двата оператора.
С 14.5 beta, не излизат настройките за 5G и на двамата оператори. Идеи някакви?
iPhone 16 Pro Max & watch Ultra 2
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
Аз съм с 14.3 и ми излиза 5г то, но ми се ъпна кериъра на 45.1.
Последна промяна от plevel12 на 07 фев 2021, 20:46, променено общо 3 пъти.