Ще ме умориш от смяхHuaweimatexs написа: ↑09 фев 2021, 16:32Скачаш без да си обмислил и разбрал какво ти пиша, а и обиждаш. Невъзпитано е. Моля те преведи това изречение и обмисли какво значи и защо са го написали. “The Xiaomi Mi 11 sets or matches 13 Smartphone Display Performance Records”
Аз ти давам данни от същия този сайт, ти пак ми разправяш как бил нещо си, вадейки някакво изречение от контекста.
Иначе долния ти коментар е идеален за теб, защото пишеш без даже да вникнеш какво ти е писал Борд
Той пише, че не би рискувал да мокри телефон за1500 лева, а ти си мислиш, че пише за Ултрата Само където Ултрата е 2500 лева и има сертификат, ама кой да чете.
Huaweimatexs написа: ↑09 фев 2021, 16:50Правилно ще направиш. Факт е обаче, че при сериозната разлика в цената (спрямо Самсунг) много хора, които не робуват на марки биха си взели китаеца и биха прежалили сертификата. За по-малко пари ще получат разкошен дисплей, много способна камера, супер бърз процесор и т.н.board написа: ↑09 фев 2021, 16:29Е понеже пък милионче е много за телефон, който смяташ да продаваш в милиони броя....
Знам ли, аз примерно не бих влязъл в басейн с телефон без сертификат. С чистата вяра, че производителя е спестил някакви центове за сертификация, обаче е похарчил няколко долара, за да постигне добра водна защита....
Все пак говорим за телефон за 1500лв, не за бюжетен модел, колко да натежи сертификата в сметката.