Мнение
от Ванката » 10 фев 2021, 15:33
Приятели, обръщам се така към вас, защото ви чувствам като приятели в този форум, а и познавам някои от вас лично! Извинявам се, че се намесвам в темата за Mi 11 (едно страхотно предложение), но исках само да напиша и аз нещо понеже виждам, че се намесват за сравнение и модели на Самсунг, а в частност и Note 20 Ultra. Въпросният модел е от няколко седмици в ръцете на жена ми. За парите за които го взе с преподписване на изтичащия и договор към А1, никой друг телефон не си заслужава. Всъщност, това е само мое мнение, но освен хардуера е важен и софтуера в едно устройство, а именно това ми хареса в него, че е отлично балансиран. Реално погледнато тя вече не ползва лаптопа толкова, колкото преди (освен за по-специфична работа), но на фона на другите телефони с които аз разполагам в момента, ги оставя някъде назад по трасето.
Между другото, както се изразява Филип от Bri4ka, мобилето е регулатора, той е майка и баща, като търсите автомобил. Аналогията я правя за ОЛХ. ОЛХ е регулатора за мен, защото ако сега трябва да си купувам телефон за 1600-1800 лева, няма да взема Mi11, а запечатана Note 20 Ultra към някой оператор или техноверига. Не го казвам за да агитирам хората или да налагам своето си мнение, ни най-малко желая това. Всеки си избира какво да ползва. Сигурен съм, че Mi11, ще е един чудесен телефон и избор за който е решил да се обзаведе с ново устройство особено, ако се възползва от субсидията на мобилния си оператор.
Samsung GALAXY S22 Ultra