Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13

strikercho
Регистриран: 22 дек 2013, 23:30

Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13

Мнение от strikercho » 16 фев 2021, 08:55

Няма лошо. Само 12 години след Nokia и Apple нааай-накрая да го внедрят! :)

scenic
Регистриран: 16 май 2007, 18:59

Re: Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13

Мнение от scenic » 16 фев 2021, 09:45

Епъл за пореден път са на път да открият колелото 5 години след Андроид. Както с уиджетите, голяма хвалба, че ги били добавили, голямо чудо......:)))

А, и да, авторите на новинарските статии в сайта, защо не пробвате да заменяте, от време на време макар, израза "може да" с "може би ще", чудя се.....?
Pixel 8

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 16 фев 2021, 10:37

Айде стига сте си чесали езиците с глупости..

Аз все още не мога да повярвам, че андроид няма надежден и бърз начин за прехвърляне на файлове доректно между два телефон (примерно 10гб за 2-3мин)..

Не мога да повярвам, че андроид още нямат споделяне на покупки и услуги между членове на семейството.. в момента каквото да се купи от един член на семейството (филми, музика, игри, приложения, всичко се ползва от жена ми, майка ми, тъщата, балдъзата и т.н...

Докога ще трябва да ги догонват андроидите...

Само чесане на езици, бах маа му...

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 16 фев 2021, 11:12

Има семеен план за Google Play :) Успокой се и проблемът не е даже, че сега въвеждат AOD, а една марка, която е пътник вече според мнозина, въведе и EOD, а колко инвативно ще бъде представено това решение и какви дитирамби ще има от фирмата майка :) Има решение и за файловете, но това няма смисъл тук да се изтъква :)

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 16 фев 2021, 11:42

Отдавна не е идеята на Apple да бъдат “първи” в нещо! Повечето коментари тук са “чак сега” и прочие глупости....Хората предлагат високочаствен продукт с идеално балансиран хардуер-софтуер(аз също не мога да повярвам колко още време ще отнеме на за Андроид и всичките му производители-ползватели да направят същото)и никъде не се пънат че представят нещо “иновативно” или прочие щуротии! Всеки случай като ползвател знам едно! Когато внедрят нещо в телефоните си то работи! При това работи идеално!!! Ако варианта да почакам една година и да имам да речем 120херца дисплей който не ми точи батерията като луд,то тогава ОК ще почакам...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Боби13

Мнение от Боби13 » 16 фев 2021, 11:54

Напротив, и не обикновените потребители, а корабът-майка се хвали :) И общо взето безсмислен спор, за пореден път, ако не беше поведението на Ябълката ! Харесвате, ползвате, даже не знаех, че Ябълката няма АОД, а си карам с EOD :)

danilov
Регистриран: 31 дек 2010, 15:19

Мнение от danilov » 16 фев 2021, 12:22

IPhone от самото му създаване е бил, както идея за мултимедийно устройство с вграден GSM модул, такова си остава и до ден днешен. Когато, някой почва да оплюва андроид, явно има наблюдение на пръчки до 300-400 лв, ползването на такъв телефон си е жива мъка, но за флагман с андроид и дума не може да става за забиване, рестартиране или някое приложение да не работи както трябва.

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 16 фев 2021, 12:40

pretorianec написа:
16 фев 2021, 11:42
Отдавна не е идеята на Apple да бъдат “първи” в нещо! Повечето коментари тук са “чак сега” и прочие глупости....Хората предлагат високочаствен продукт с идеално балансиран хардуер-софтуер(аз също не мога да повярвам колко още време ще отнеме на за Андроид и всичките му производители-ползватели да направят същото)и никъде не се пънат че представят нещо “иновативно” или прочие щуротии! Всеки случай като ползвател знам едно! Когато внедрят нещо в телефоните си то работи! При това работи идеално!!! Ако варианта да почакам една година и да имам да речем 120херца дисплей който не ми точи батерията като луд,то тогава ОК ще почакам...
Как ми липсваха твоите пасквили към Андроид и възхвали към айфоните :lol:
Значи трябва да няма иновации, а само сляпо да вярваме, че щом айфон го няма, значи не става?
Страшно мъдро, направо гениално.
Ти тези 120Hz ще ги виждаш само на високосна година, но нали е айфон, няма проблем.
Същата работа и сега с тази невероятна екстра.
Пък това за перфектно работещия телефон без забележки, са нелепи мантри за фанатици.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 16 фев 2021, 12:57

Боби13 написа:
16 фев 2021, 11:54
Напротив, и не обикновените потребители, а корабът-майка се хвали :) И общо взето безсмислен спор, за пореден път, ако не беше поведението на Ябълката ! Харесвате, ползвате, даже не знаех, че Ябълката няма АОД, а си карам с EOD :)
В случая говорим за новина която е само слух(тоест това не е официално потвърдена информация от фирмата)така че не виждам кой-с какво се хвали тук...
Последното “хвалене” което съм видял от тях е това на представянето на новите им модели което мисля е напълно нормално да отчитат предимствата им,но дори и тогава няма напъни че са имат нещо “ново” “революционно”и т.н.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Боби13

аRe: Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13

Мнение от Боби13 » 16 фев 2021, 13:02

Щом казваш така, така да е, но липсата на AOD при Ябълката ме изненада, тъй като не нещо, което не се нуждае от до развиване, както непрекъснато твърдиш под път и над път, макар че може да бъде EOD като при Huawei !

Отговори