Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13
Re: Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13
Аз почвам да си мисля друго нещо, като гледам как iOS и Андроид постоянно взаимстват неща помежду си, че в един момент ще станат толкова близки, че за потребител няма да има особена разлика кое от двете ползва.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Реално те паразитират от години. Гледам в iOS 14 сложили плеъра в браузера да работи във фонов режим.
Хубава функция, но подобни действия отвращават.
Да не говорим, че предявяваха права върху чужди функционалности. Денят, в който спрат да правят устройства, каквито и да било, ще е най-хубавия ден за Вселената.
Да не говорим, че предявяваха права върху чужди функционалности. Денят, в който спрат да правят устройства, каквито и да било, ще е най-хубавия ден за Вселената.
Абсолютно съгласен, ако Апле фалира, аз дигам банкет, като коня всички айфоновци да се успокоятLegolaself01 написа: ↑16 фев 2021, 21:37Реално те паразитират от години. Гледам в iOS 14 сложили плеъра в браузера да работи във фонов режим.
Две зомбита си говорят във форум
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Момчета,виждам че нощните полюции ви се отразяват към посока тежки халюцинации!!! Предлагам да инвестирате парите за почерпката по-случай скорошния фалит на Apple във смяна на медикаментите от по-слаби,към по-силни!
Сигурен съм че всяка вечер преди лягане си набивате по една злобарка докато си представяте как ябълката фалира,а Тим Кук си купува Самсунг....
Сигурен съм че всяка вечер преди лягане си набивате по една злобарка докато си представяте как ябълката фалира,а Тим Кук си купува Самсунг....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Разрових лайното с пръчка и мухите на момента накацаха да вечерят. Римлянина защитава Хаплето със свинкстер. Похвално! Тим Кук така управлява цялата компания....
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Явно единственото за което стават някои хора е да "разряват лайната"! Нищо... Предполагам че и за това си трябва някой да го върши!
Едва ли Apple имат нужда от моята защита... Още по-малко пък им пука от твоето хейтене! Затова пий хаповете,дежурната злобарка посветена на фалирането на Apple, и да спиш.
Едва ли Apple имат нужда от моята защита... Още по-малко пък им пука от твоето хейтене! Затова пий хаповете,дежурната злобарка посветена на фалирането на Apple, и да спиш.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Ти облиза ли пръчката свинктереLegolaself01 написа: ↑17 фев 2021, 21:49Разрових лайното с пръчка и мухите на момента накацаха да вечерят. Римлянина защитава Хаплето със свинкстер. Похвално! Тим Кук така управлява цялата компания....