Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Ужас ако и А1 отговорят. Това означава, че и техните клиенти нямат високи критерии за качество на услугите. 50 мегабита скорост беше модерна още в зората на 4Г мрежата, сега вече сме в ерата на 5Г. Тези планове ни връщат 5 години назад.
Нали говорим за мобилен интернет, а не за фикс? 50 мегабита са напълно достатъчни за всичко което правим в движение. А това, че тази скорост няма да се ограничава в рамките на някакъв пакет мегабайти е само в плюс за нас потребителите. Хубаво е, че и другите оператори ще премахнат ограниченията. На мен на 123 ми отказаха, защото текущият ми договор ще изтече след малко повече от година, но мисля че в техен магазин няма да имам проблеми да преподпиша...
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
55G Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Здравейте,
възхищавам се на някои писатели тук,
които твърдят, че 50Mbps била ниска скорост.
За какво по-точно не би била достатъчна тази скорост за ползване на мобилен телефон (и не само)?
При други оператори от ЕС има еквивалентни планове с ограничения на скоростта до 2Mbps, 10Mbps, 21Mbps и т.н.
Това, което направи Виваком в България, на 15.02.2021, е революция - не за друго, а защото до сега никой не го е правил, както е навсякъде в ЕС, тук на цена от около 18Евро.
Е, без пари ли да бъде?
Кратко и ясно, договор за 2 години, прозрачни условия, неограничен трафик на висока скорост, до 100GB/ден е единствената рестрикция (ако изобщо може да се нарече такава). Неограничени разговори, SMS, MMS.
Който иска доп.минути за международни, има изгодни допълнителни пакети или пък си ползва някое приложение като Telz.
От другата страна, А1 предложи спонтанно оферти за понапомпени планове с не напълно ясни условия, под условия и с още малко доусловия - това за 3 месеца, онова за 12 месеца, третото за 1 месец и т.н. Натисни тук, за да активираш, кълбо напред, за да деактивираш, кълбо назад, за да актидеактивираш.
По-добър вариант ли е?
Теленор, 4G пионерът в България, все още не се включват в тази надпревара, обмислят.
Още недоволни от новите планове на Виваком?
Важното е, че това е добре за всички нас.
35лв за Vivacom Unlimited си е направо без пари - т.е. това е сумата, която харчи един средностатистически пушач седмично.
Нека не бъдем неблагодарни.
И нека престанем да се наддраскваме за 5G.
Да, 5G ще има, но по нататък.
А именно, когато (поне) от единия до другия край на София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, може да се ползва безпроблемно, на открито и на закрито.
Сега 5G е в тестова фаза за масовия потребител.
А който има късмета, вкъщи или на работа, да ползва спокойно 5G по настоящем, това е един добър старт.
Поздрави!
възхищавам се на някои писатели тук,
които твърдят, че 50Mbps била ниска скорост.
За какво по-точно не би била достатъчна тази скорост за ползване на мобилен телефон (и не само)?
При други оператори от ЕС има еквивалентни планове с ограничения на скоростта до 2Mbps, 10Mbps, 21Mbps и т.н.
Това, което направи Виваком в България, на 15.02.2021, е революция - не за друго, а защото до сега никой не го е правил, както е навсякъде в ЕС, тук на цена от около 18Евро.
Е, без пари ли да бъде?
Кратко и ясно, договор за 2 години, прозрачни условия, неограничен трафик на висока скорост, до 100GB/ден е единствената рестрикция (ако изобщо може да се нарече такава). Неограничени разговори, SMS, MMS.
Който иска доп.минути за международни, има изгодни допълнителни пакети или пък си ползва някое приложение като Telz.
От другата страна, А1 предложи спонтанно оферти за понапомпени планове с не напълно ясни условия, под условия и с още малко доусловия - това за 3 месеца, онова за 12 месеца, третото за 1 месец и т.н. Натисни тук, за да активираш, кълбо напред, за да деактивираш, кълбо назад, за да актидеактивираш.
По-добър вариант ли е?
Теленор, 4G пионерът в България, все още не се включват в тази надпревара, обмислят.
Още недоволни от новите планове на Виваком?
Важното е, че това е добре за всички нас.
35лв за Vivacom Unlimited си е направо без пари - т.е. това е сумата, която харчи един средностатистически пушач седмично.
Нека не бъдем неблагодарни.
И нека престанем да се наддраскваме за 5G.
А именно, когато (поне) от единия до другия край на София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, може да се ползва безпроблемно, на открито и на закрито.
Сега 5G е в тестова фаза за масовия потребител.
А който има късмета, вкъщи или на работа, да ползва спокойно 5G по настоящем, това е един добър старт.
Поздрави!
Мисля че операторите изчакват заради лицензите за 5G честотите. В зависимост от цената за лицензите ще си прецизират параметрите на услугите (цени, макс.скорости, макс.трафик и т.н.).
Някой го писа по-рано и аз ще повторя. 5G е за капацитет, не само за високи скорости. За да ползваш 4G не ти ТРЯБВА да е LTE 2600 от край до край в града, нали? До края на 2021 очаквам в горепосочените градове да имаме добро 5G покритие като то да вдигне капацитета на мрежата и да осигури добри скорости за всички (защото 5G потребителите ще товарят 4G по-малко, което значи, че повече хора ще имат по-високи скорости).alexandrov1 написа: ↑21 фев 2021, 14:14И нека престанем да се наддраскваме за 5G.
Може смело да кажем: Добре дошли в 2016 година. Вече няма смисъл да си купуваме нови смартфони, след като ще си караме на 50 мегабита. Дори предлагам да започнат да промотират моделите от 2015-2016, тъкмо ще са в крак с модата.
Спомням си преди как оранжевите фенове се кефиха на 128 кбпс скорост, сега същото.
Но явно маркетингът си играе ролята. 95% от потребителите не харчат повече от 10ГБ, но се кефят на план неограничени МБ на ограничена скорост. Тъжно, много тъжно.
@alexandrov1, мненията са ти като някаква агитация ми се струва. Пълни глупости.
Спомням си преди как оранжевите фенове се кефиха на 128 кбпс скорост, сега същото.
Но явно маркетингът си играе ролята. 95% от потребителите не харчат повече от 10ГБ, но се кефят на план неограничени МБ на ограничена скорост. Тъжно, много тъжно.
@alexandrov1, мненията са ти като някаква агитация ми се струва. Пълни глупости.
Те, хората предлагат и 150mb/s, a другите оператори какво предлагат, един гол... Между другото, как 3-4 гб. стигат за един месец, а пък 50 mb/s неограничен, било смешка.Apple_fan написа: ↑21 фев 2021, 23:40Може смело да кажем: Добре дошли в 2016 година. Вече няма смисъл да си купуваме нови смартфони, след като ще си караме на 50 мегабита. Дори предлагам да започнат да промотират моделите от 2015-2016, тъкмо ще са в крак с модата.
А защо Теленор спи? Каква е причината?
Някой знае ли?
, защото аз съм на Теленор, и имам 5G телефон и не мога да използвам още 5 G то им....
Някой знае ли?
, защото аз съм на Теленор, и имам 5G телефон и не мога да използвам още 5 G то им....
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Да ми говориш за маркетинг докато си повлиян от надцакването за "най-бърза мрежа" е смешно (А агитацията е от твоя страна да се опитваш да обясваваш как 4 е повече от 5. Всъщност това е много харектерно тъкмо за "Apple феновете" (А в немалка степен и за каквито и да било други "фенове" на технологични гиганти, които и да са те), които са свикнали да ги доят и са радостни от този факт, но това вече е друга тема).Apple_fan написа: ↑21 фев 2021, 23:40Може смело да кажем: Добре дошли в 2016 година. Вече няма смисъл да си купуваме нови смартфони, след като ще си караме на 50 мегабита. Дори предлагам да започнат да промотират моделите от 2015-2016, тъкмо ще са в крак с модата.
Дори с 10 мегабита мога да гледам full hd/60fps. А плановете на Вива са ценни не толкова заради неограничения нет, а заради това, че не изискват вечно пазарене и преподписване - нещо нечувано и при 3-те оператора в последните години с малки изключения при Теленор. И е точно за хората, които не се поддават на маркетингови трикове, а искат веднъж да подпишат и повече да не се занимават с глупости, да се пазарят и и да се надяват някога операторът пак да е достатъчно щедър (И не просто някога, а точно като изтича договорът. Чудно защо постоянно някой реве, че му предлагали все по-високи такси и по-малко мегабайти, като е толкова добре така. А в момента дори липсват плановете за настоящи абонати от сайта на А1. Нищо чудно вече изобщо да няма такива в скоро време)..
За съжаление като гледам масовите коментари, явно хората са дори по-изпростели, отколкото предполагах и със сигурност тези планове няма да изкарат дълго в сегашния си вид; няма и да имат достоен отговор, защото няма да има нужда.
Ще видим след 2 години колко ще са радостни някои да имат 8ГБ за 39 лв. Е, поне все още ще могат да пускат по някой спийдтест, за разлика от "прецакалите се" на Вива.
Последна промяна от defierofodds на 22 фев 2021, 08:36, променено общо 2 пъти.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
@Apple_fan Unlimited Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Многоуважаеми @Apple_fan,
Аз явно не съм Ви @Apple_fan.
Не съм Ви молил за силно емоционални, субективни и напълно нерелевантни оценки,
които не кореспондират по никакъв начин с практическия израз на основната коментирана тема.
Нападки от типа "пълни глупости" не бива да използвате, те са силно обидни, ярко безпочвени и говорят за евентуалната Ви силна инволвираност в съвършено неправилни убеждения, най-вероятно, породени от прекомерното гледане на реклами за настоящето бутиково 5G в България.
Ако желаете, ползвайте планове с ограничен по трафик интернет, ако желаете, ползвайте планове без включен интернет трафик.
Но, да пропагандирате манипулативни инсинуации,
че планове с неограничен по трафик интернет, със скорост до 50Mbps/150Mbps, със смехотворни месечни такси от 35-45лв, са безполезни, непрактични и технологично и морално остарели, говори за предполагаемо невежество и груба некомпетентност.
Разбира се, не за друго, а защото блянове и мобилни полюции, че някой ще Ви предостави неограничен по трафик мобилен интернет, на максимална скорост в развита 5G мрежа, не, не е невъзможно,
но ще трябва да изчакате няколко години и да сте готови да го платите.
А дотогава - не плюйте и не пикайте върху прогреса и явните му позитиви за всички потребители,
а именно,
на цената на килограм луканка,
35лв/месец
Неограничени разговори
Неограничен интернет
Неограничени SMS/MMS
Нищо лично,
Точно, просто и ясно - за всички нас.
И без повече ръмжене!
Аз явно не съм Ви @Apple_fan.
Не съм Ви молил за силно емоционални, субективни и напълно нерелевантни оценки,
които не кореспондират по никакъв начин с практическия израз на основната коментирана тема.
Нападки от типа "пълни глупости" не бива да използвате, те са силно обидни, ярко безпочвени и говорят за евентуалната Ви силна инволвираност в съвършено неправилни убеждения, най-вероятно, породени от прекомерното гледане на реклами за настоящето бутиково 5G в България.
Ако желаете, ползвайте планове с ограничен по трафик интернет, ако желаете, ползвайте планове без включен интернет трафик.
Но, да пропагандирате манипулативни инсинуации,
че планове с неограничен по трафик интернет, със скорост до 50Mbps/150Mbps, със смехотворни месечни такси от 35-45лв, са безполезни, непрактични и технологично и морално остарели, говори за предполагаемо невежество и груба некомпетентност.
Разбира се, не за друго, а защото блянове и мобилни полюции, че някой ще Ви предостави неограничен по трафик мобилен интернет, на максимална скорост в развита 5G мрежа, не, не е невъзможно,
но ще трябва да изчакате няколко години и да сте готови да го платите.
А дотогава - не плюйте и не пикайте върху прогреса и явните му позитиви за всички потребители,
а именно,
на цената на килограм луканка,
35лв/месец
Неограничени разговори
Неограничен интернет
Неограничени SMS/MMS
Нищо лично,
Точно, просто и ясно - за всички нас.
И без повече ръмжене!