Така, полека лека ще оправят нещата!
Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
То хубаво камерата подобряват, интересно 5Gто кога ще му пунсат, вече мина месец...
Говоря за 5G поддръжка на самия телефон, знам кои оператори имат
Направих регистрацията за слушалките в 2:40, не мога да разбера тея нормални ли са или какво! В официалните правила на сайта на самсунг пише, че ще е налична в 3:05! Без коментар, който не се класира спокойно може да си търси правата
Аз в 02:39. В един друг форум точно това коментираме в момента. И нека жалбите до КЗП започнат сега! Сутринта директно ще пиша email до samsung, който след това евентуално да използвам към КЗП.
И на мен това ми направи впечатление. Проверих в 12:05, регистрацията беше затворена. В 2:47 вече банера беше там. Някой е изпуснал да им настрои часовника на съвръра или харесват потребителите им да игрят "тука има тука няма" през 5 минути
Доста се изложиха с това пускане по-рано. Аз направих регистрация към 3 без нещо, а понеже видях, че може да направиш и втора, пуснах повторна точно в 3:05ч, когато според условията на промоцията е най-ранния час за участие. Абе пълен цирк, дано всички които са седяли по нощите да се регистрират вземат слушалки, защото всяко друго развитие на нещата ще е голямо излагане от страна на Самсунг. Съответно ще доведе до много спорове.
Преди малко ми се обадиха по телефона, за да поискат от мен да предоставя EMAI номера на телефона. Казаха, че имат и друго оплакване за сега от потребител, който се е регистрирал след 03:05. Започнали са проверка и ще проверяват уж логовете на системата. Това е засега.