Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Чакаме днес офертата на А1 на Тинка Тинка от фейса
Аз съм на мнение, че тези неограничени планове трябва да са 3 на брой:
1. С ограничение на скоростта до 50 или 75 Mbps за download и 25 Mbps за upload.
2. С ограничение до 150 Mbps за download и 50 Mbps за upload.
3. На максимална скорост.
И освен това, когато се минат тези 100 GB за ден, да се ограничи скоростта до 256 или 512 kbps, вместо на 64. Така звучи по-адекватно. Аз съм да има някакви ограничения, но тези, които Виваком са пуснали, са леко неадекватни, предвид това колко се хвалят с техния backbone какъв капацитет имал.
1. С ограничение на скоростта до 50 или 75 Mbps за download и 25 Mbps за upload.
2. С ограничение до 150 Mbps за download и 50 Mbps за upload.
3. На максимална скорост.
И освен това, когато се минат тези 100 GB за ден, да се ограничи скоростта до 256 или 512 kbps, вместо на 64. Така звучи по-адекватно. Аз съм да има някакви ограничения, но тези, които Виваком са пуснали, са леко неадекватни, предвид това колко се хвалят с техния backbone какъв капацитет имал.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Кой нормален човек, ще изхаби 100гб. на ден, освен тези, които с една такава карта захранват цяло село с интернет и взимат по 15 лв. такса от къща.
Мда какво стана с всичко неограничено от A1 за 34 лв
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Аз мисля утре да мина да ги питам все пак какво предлагат за настоящи абонати...ако не друго, поне да си направя кефа (отново) да им се изсмея. И от там директно в офиса на Вива.
И аз това тъкмо гледах. ФБ бота на ментел ги е затрил.
Както се и очакваше няма да има отговор на ментел с неограничени МБ. Обновиха си страницата и сложиха банер на куцата оферта за 30лв / 50гб.
Както се и очакваше няма да има отговор на ментел с неограничени МБ. Обновиха си страницата и сложиха банер на куцата оферта за 30лв / 50гб.
Много куц план, няма що..
Аз още не съм срещал човек да изхарчи 40, пък камоли 50 гб за месец, ама това е бългъринът... все му е малко..
Нали се сещаш, че целия ИТ сектор бачка от вкъщи в момента. Идва пролет и не мисля да седя в Софето, а да ида и да си бачкам на двора на село. Мислиш ли, че 50гб ще ми стигнат? На всичкото отгоре и обхвата на село на вивата е в пъти по-добър! Така че скрий се някъде...