А на теб по-скоро в каква връзка ти е запитването към тях? Дали е проблем, че си се регистрирал по-рано от старта на промоцият или дали си се доредил, след като са я пуснали още по-рано? В смисъл какво очакваш да проверят по IMEI-а ти?nmnikolov написа: ↑22 фев 2021, 14:15Преди малко ми се обадиха по телефона, за да поискат от мен да предоставя EMAI номера на телефона. Казаха, че имат и друго оплакване за сега от потребител, който се е регистрирал след 03:05. Започнали са проверка и ще проверяват уж логовете на системата. Това е засега.
Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Моят email беше сигнал до тях, че са нарушили общите условия на промоцията и че са показали банера по-рано от необходимото. Поисках да ми отговорят на 3 въпроса :board написа: ↑22 фев 2021, 15:17А на теб по-скоро в каква връзка ти е запитването към тях? Дали е проблем, че си се регистрирал по-рано от старта на промоцият или дали си се доредил, след като са я пуснали още по-рано? В смисъл какво очакваш да проверят по IMEI-а ти?nmnikolov написа: ↑22 фев 2021, 14:15Преди малко ми се обадиха по телефона, за да поискат от мен да предоставя EMAI номера на телефона. Казаха, че имат и друго оплакване за сега от потребител, който се е регистрирал след 03:05. Започнали са проверка и ще проверяват уж логовете на системата. Това е засега.
- коя поред е моята регистрация за S21/S21+
- в колко часа се е появил банера
- защо се е появил по-рано
В друг форум достигнахме до извода, че числата в кода на регистрацията се инкрементират и от 02:39 моята регистрация е с число 3318999, а на колега от 03:08 е 3319184. Това прави 185 регистрации само в този часови диапазон.
Еми ти няма какво да го мислиш тогава, при всяко положение си сред първите, но дано има за всички.
Моята регистрация в 02:58 е 3319085, а в 03:05 е 3319089. Доста малко е мръднало за 7 мин и явно след обявения час за записване яко са се вдигнали.
Да видим какво ще измислят. Иначе може и други като мен да имат повече от една регистрация. Аз като видях, че дава да се направи втора, реших да повторя, защото според условията за да участваш в играта трябва да се регистрираш след 03:05. Пълна боза сътвориха...
Спокойно момчета, миналата година нямаше вашия проблем но на всички записани ни дадоха безжичните слушалки buds +
Ще стане, малко търпение.
Ще стане, малко търпение.
Миналата година слушалките бяха 1500 слушалки... и бяха само за 20+ и Ултра, ако не се лъжа. А сега има 150 за Ултрите... ама да видим.
Ами аз затова им писах, че си оставих само 1 регистрация, която е преди 03:05. И си викам - тея сега да не вземат да ме дисквалифицират, защото съм се регистрирал преди началния час. А и няма как да знам те кога точно са показали банера - последно малко след полунощ проверявах и го нямаше. Де да знам дали в 01:05 или 2:05 са го пуснали и колко народ са се регистрирали преди мен.board написа: ↑22 фев 2021, 16:14Еми ти няма какво да го мислиш тогава, при всяко положение си сред първите, но дано има за всички.
Моята регистрация в 02:58 е 3319085, а в 03:05 е 3319089. Доста малко е мръднало за 7 мин и явно след обявения час за записване яко са се вдигнали.
Да видим какво ще измислят. Иначе може и други като мен да имат повече от една регистрация. Аз като видях, че дава да се направи втора, реших да повторя, защото според условията за да участваш в играта трябва да се регистрираш след 03:05. Пълна боза сътвориха...
Регистрирах се с приета регистрация точно в 2,48 часа— 3318989 /SG21U/....
От номерата си мисля, че по-скоро ги получаваш в момента в който започнеш регистрацията, а не в който я завършиш. Защото аз направих първата много бързо, а за втората изчаквах малко да стане конкретния час, преди да я потвърдя финално.
Ама не знам какво толкова го мислим сега, ще мине месец два, ще стане ясно.
Ама не знам какво толкова го мислим сега, ще мине месец два, ще стане ясно.
Едва ли има купени 100 ултри , така че всички ще ги получите, миналата година от Samsung ми казаха че има 50 Ultra купени във България през промоцията. А даваха 1500 слушалки. Вярно и че 20+ беше включен но и той не беше кой знае колко продаван.
Ще видите, ще си вземете слушалките.
Яд ме е, че не ви дадоха по едно зарядно и жични слушалки.
Моят имейл за потвръждение е от 2:42 - Номер на регистрация: BGR3319039*****