Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS

Мнение от zlostorko » 22 фев 2021, 15:47

Някой конкретен план знае ли се?

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 22 фев 2021, 15:48

35лв с 50 mbit/s, 42лв след изтичане. За скоростта не знам (Според Тинка, падала на 5 mbit/s след изтичане), отказах се преди да разбера всички подробности.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 22 фев 2021, 15:55

Xiaomi написа:
22 фев 2021, 14:58
Не се хабете с @Apple_fan и @radko89.

Те са или тролове на А1, или глупави хора. Дано е първото.
Не съм трол на а1, нито се смятам за глупав, не защитам или не подкрепям нито едните, нито другите..

Въпросът е, че масово не се ползват толкова голиме количества данни..
Някой обясняваше, че работи от вкъщи на село - ами в моето село с 60 жителя има бушсатком със 100 мегабита нет за тънки пари и е домашен..
На някои места съм съгласен, че няма такава опция - еми освен ако не работиш ютубър да качващ и сваляш 4к видео нон-стоп 50гб са напълно достатъчни за хоум офис.. какво правиш през това време - отварящ презентации, екселски таблици и т.н.. колко ще изхарчиш?
А относно коментара ти за 4к филм.. нямам думи, то си личи ти от кой тип хора си...
Ако мислите, че са за това мобилните мрежи ок, каквото и да изкарат винаги ще ви е малко...

Масово потребителите ползват 5-15 гб трафик, нормално е плановете да са съобразени с тази маса..
Ако имам план 50гб и ги изхарча веднъж за 2 години мисля, че ще ми е по-евтино и веднъж да си доплатя за разликата като си купя допълнителен пакет.
Не казвайте, че като знаеш, че е неограничен се чувстваш по-свободно.. с 50гб, които никога не харчиш трудно ще се чувстваш ограничен..
Просто пак си показахме българщината, поради което не веднъж съм казвал, че не сме дорасли за неограничени планове.. Ганьо ще си тегли 4к филмите от мобилната мрежа и ще си спести 15лв за домашен интернет...
Страшни сме..

defierofodds

Мнение от defierofodds » 22 фев 2021, 15:58

radko89 написа:
22 фев 2021, 15:55
Xiaomi написа:
22 фев 2021, 14:58
Не се хабете с @Apple_fan и @radko89.

Те са или тролове на А1, или глупави хора. Дано е първото.
Не съм трол на а1, нито се смятам за глупав, не защитам или не подкрепям нито едните, нито другите..

Въпросът е, че масово не се ползват толкова голиме количества данни..
Някой обясняваше, че работи от вкъщи на село - ами в моето село с 60 жителя има бушсатком със 100 мегабита нет за тънки пари и е домашен..
На някои места съм съгласен, че няма такава опция - еми освен ако не работиш ютубър да качващ и сваляш 4к видео нон-стоп 50гб са напълно достатъчни за хоум офис.. какво правиш през това време - отварящ презентации, екселски таблици и т.н.. колко ще изхарчиш?
А относно коментара ти за 4к филм.. нямам думи, то си личи ти от кой тип хора си...
Ако мислите, че са за това мобилните мрежи ок, каквото и да изкарат винаги ще ви е малко...

Масово потребителите ползват 5-15 гб трафик, нормално е плановете да са съобразени с тази маса..
Ако имам план 50гб и ги изхарча веднъж за 2 години мисля, че ще ми е по-евтино и веднъж да си доплатя за разликата като си купя допълнителен пакет.
Не казвайте, че като знаеш, че е неограничен се чувстваш по-свободно.. с 50гб, които никога не харчиш трудно ще се чувстваш ограничен..
Просто пак си показахме българщината, поради което не веднъж съм казвал, че не сме дорасли за неограничени планове.. Ганьо ще си тегли 4к филмите от мобилната мрежа и ще си спести 15лв за домашен интернет...
Страшни сме..
Абсолютно си си трол след като продължаваш да пренебрегваш най-голямата разлика между плановете, а именно:
-Вива след изтичане - 39лв/неограничен трафик.
А1 - 39 лв с 8ГБ.
Така че, за Н-ти (И последен път, наистина няма смисъл с вас двамата да се занимава човек) път: Не е толкова важно точно колко ще е трафикът, а какво предлага в дългосрочен план.

championsleague
Регистриран: 07 яну 2021, 09:19

Мнение от championsleague » 22 фев 2021, 16:28

Това го отпускат А1 и то за момента нещо като типа скрити оферти!
Чакаме да видим ще стане ли масово достъпно!
Теленор все още пасува не знам защо?!!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

defierofodds

Мнение от defierofodds » 22 фев 2021, 16:32

championsleague написа:
22 фев 2021, 16:28
Това го отпускат А1 и то за момента нещо като типа скрити оферти!
Чакаме да видим ще стане ли масово достъпно!
Теленор все още пасува не знам защо?!!
Значи и това за скоростта е вярно. Тотални измекяри.
edit: Че и 40 стотинки/минута (0700) и 40ст/смс :lol: Тотално са изперкали. Пак ще разчитат на будалите, дето не четат дребните детайли, ама все си мисля, че те не са сред потребителите, които биха плащали 35/мес и повечето хора ще им се изсмеят.
Последна промяна от defierofodds на 22 фев 2021, 18:25, променено общо 3 пъти.

Xiaomi
Регистриран: 09 юли 2017, 14:17

Мнение от Xiaomi » 22 фев 2021, 18:06

@Apple_fan, @radko89, ще се повторя:

"Виваком:
44 лв.,
100 ГБ на ден,
18.75 МБ/сек,
висок приоритет в мрежата (коефициент 10 към 5),
48 лв. след 2 години.

А1:
55 лв.,
244 ГБ на месец,
неограничена скорост,
обикновен приоритет в мрежата (коефициент 5 към 5),
61 лв. след 2 години и 47 ГБ на месец.

Един филм с хубаво 4К качество е 100 ГБ.

Що се отнася до 5Г - 18.75 МБ/сек е повече от предостатъчен лимит с високия приоритет в мрежата (коефициент 10 към 5). 5Г мрежата се изгражда в света заради ниския пинг и големия капацитет. Не заради огромни скорости."

Тълкувайте плановете според вашите разбирания.

Един час 1080п видео в YouTube е над 1.5 ГБ.

Като ви устройват 20-30 ГБ на месец за 20-30 лв. - стойте си на това.

Не, не съм Ганьо, ако си изтегля филм с отлично 4К качество. 5Г мрежата е за това - за голям капацитет (за много потребители на клона). Ганьо съм, ако не си спазвам договора и надвишавам 100 ГБ на ден (инцидентно може, разбира се).

5Г мрежата не е да имате неограничена скорост и ограничение от 20-30 ГБ трафик на месец. 4Г мрежата е за това.

Добре изградената (с достатъчно клетки) 5Г мрежа е за това да ви замести кабелния интернет.

За какво са ви флагмани с хубави екрани, като ги ползвате с 20-30 ГБ мобилен интернет на месец... Един час 1080п видео в YouTube е над 1.5 ГБ.

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 22 фев 2021, 18:39

Много е смешно да се тегли 100гб филм за да се гледа на телефон , разликата е несъществена с филм от 20гб.Дори на 75инчов телевизор трудно се вижда разлика.

Xiaomi
Регистриран: 09 юли 2017, 14:17

Мнение от Xiaomi » 22 фев 2021, 18:57

STE1, съгласен съм, че е смешно. Да съм казал, че гледам 4К филми на телефона?

Ще се повторя:
"5Г мрежата не е да имате неограничена скорост и ограничение от 20-30 ГБ трафик на месец. 4Г мрежата е за това. Добре изградената (с достатъчно клетки) 5Г мрежа е за това да ви замести кабелния интернет."

5Г мрежата е за това да имате кабелен интернет във всеки град.

"Дори на 75инчов телевизор трудно се вижда разлика." Сам казваш, че се вижда разлика. Където попаднеш на 4К телевизор/монитор, ще си изтеглиш 4К филм и интернетът е в джоба ти.
Последна промяна от Xiaomi на 22 фев 2021, 19:07, променено общо 1 път.

Отговори