Да, но трябва да може да се спре на 123.
Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Винаги, да - и ти пишат дата, номер и текст как да си го спреш като попиташ в офиса
Доколкото знам нямат опция да го деактивират в процеса на създаването на договора
Доколкото знам нямат опция да го деактивират в процеса на създаването на договора
-
Да, и на мен ми казаха изрично с обаждане на 123, но аз и не ги бях питал изрично точно за това, така че би трябвало да не лъжат, щом сами ми казаха.
Аз за Тайдал не разбрах дали има такса след изтичане ако не си го ползвал и как се спира (Не съм го ползвал никога това чудо, още по-малко с абонамент от оператор).
http://happycall.bg/Main/Terms8. Деактивиране на Happy Call услугата
Деактивиране на Happy Call услугата: При деактивиране на услугата всичките песни и настройки се изтриват.
8.1 Деактивация през SMS: За да се спре услугата, е нужно да се изпрати SMS с текст STOP (само с латински букви) на безплатен номер 1520.
8.2 Деактивация през IVR – Избиране на безплатен гласов номер 1520.
-
Супер, мерси, определено е по-добър вариант от обаждането.markata88 написа: ↑24 фев 2021, 17:14http://happycall.bg/Main/Terms8. Деактивиране на Happy Call услугата
Деактивиране на Happy Call услугата: При деактивиране на услугата всичките песни и настройки се изтриват.
8.1 Деактивация през SMS: За да се спре услугата, е нужно да се изпрати SMS с текст STOP (само с латински букви) на безплатен номер 1520.
8.2 Деактивация през IVR – Избиране на безплатен гласов номер 1520.
А, трябваше да е 50 mbit/s
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
Де факто би трябвало, според описанието, да постига същите скорости като всички останали планове с изключение на 150-мегабитовите, който единствен ще е с по-висок приоритет.
Последна промяна от defierofodds на 25 фев 2021, 11:06, променено общо 1 път.
Току-що си заявих през 123 SU50 по куриер, като преподписах текущият си договор. Вторник, най-късно сряда, ще го получа по куриер, като таксата ми остава 32.99, което е дори с 2лв по-малко от промоцията. Даваха ми SU150 за 39.99.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Значи ограничението по скорост при плановете Виваком Unlimited е индикативно, но не задължително.
Явно имат огромни мрежови капацитети и, спрямо натовареност по време и локация, чисто технически и/или договорни ограничения ще има, само по реална техническа необходимост.
Явно имат огромни мрежови капацитети и, спрямо натовареност по време и локация, чисто технически и/или договорни ограничения ще има, само по реална техническа необходимост.
Толкова народ преподписа, един не показа един спий тест на тея двата нови плана.alexandrov1 написа: ↑25 фев 2021, 11:17Значи ограничението по скорост при плановете Виваком Unlimited е индикативно, но не задължително.