Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Абсолютно същото е и моето наблюдение за скоростите, имах и аз досега втора карта с нет от Теленор.
Отделно, че и извънградско покритието е категорично по-зле от на другите 2 оператора.
Отделно, че и извънградско покритието е категорично по-зле от на другите 2 оператора.
Личните ми оферти в Mytelenor са изчезнали,пише ми че ми изготвят нови,ще видим.
Готвят дръжки! Толкова са смотани в това отношение... пак ще са едни олигофренски пакети
Не е задължително да отговарят и Теленор, ако нямат загуба на клиенти. Операторите освен броя клиенти си гледат и приходите и печалбата, като специално от тези промото тя ще клони към 0. Другата причина да не отговарят, може би, е това, че преливането на абонати е предимно между А1 и Виваком.
Да, така е! Но нали се сещаш, че за един абонат на Теленор на такса пт 24 лева с 10гб нет, само разликте в таксите от една година ще му е по-изгодно да мигрира във виваком. Теленор няма да удържат още с тия пакети за данни. Доказаха своята непродуктивност и безсмисленост.
Появиха ми се личните оферти,с една идея по-зле от старите,ще се разделяме с Теленор.
-
Да ви питам, като вляза в Tidal и опитам да си спра абонамента, ми излиза следното:
Някой може ли да ме ориентира на какъв принцип е този абонамент, трябва да изчакам да ми изтече договорът ли, за да мога да го деактивирам?
Зачудих се дали ще може да се спре и след изтичането?
Някой може ли да ме ориентира на какъв принцип е този абонамент, трябва да изчакам да ми изтече договорът ли, за да мога да го деактивирам?
Зачудих се дали ще може да се спре и след изтичането?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ако не искаш да ползваш Тидал абонамента, не е имало нужда да инсталираш Андроид приложението Тидал, да активираш в него абонамента и после (сега) да го деактивираш. Можело е просто да не инсталираш Андроид приложението Тидал и да не активираш в него абонамента. След 2 години нямаше да плащаш такса за Тидал абонамент.
Щом сега от Андроид приложението Тидал ще си деактивираш Тидал абонамента, след 2 години отново няма да плащаш такса за Тидал абонамент.
Съветвам те да ползваш Тидал няколко месеца и ако ти хареса - деактивирай си абонамента чак след 2 години. Така след 2 години отново няма да плащаш такса за Тидал абонамент, но поне ще си го ползвал/а.
Щом сега не можеш да деактивираш абонамента автоматично от Андроид приложението Тидал, а трябва да се свържеш ръчно с отдел клиенти на Тидал, предполагам, че абонаментът е платен от Виваком за 2 години напред, а не месец за месец. Значи около 24-тия месец би трябвало да се появи опция в Андроид приложението Тидал да спреш абонамента.
Щом сега от Андроид приложението Тидал ще си деактивираш Тидал абонамента, след 2 години отново няма да плащаш такса за Тидал абонамент.
Съветвам те да ползваш Тидал няколко месеца и ако ти хареса - деактивирай си абонамента чак след 2 години. Така след 2 години отново няма да плащаш такса за Тидал абонамент, но поне ще си го ползвал/а.
Щом сега не можеш да деактивираш абонамента автоматично от Андроид приложението Тидал, а трябва да се свържеш ръчно с отдел клиенти на Тидал, предполагам, че абонаментът е платен от Виваком за 2 години напред, а не месец за месец. Значи около 24-тия месец би трябвало да се появи опция в Андроид приложението Тидал да спреш абонамента.
Последна промяна от Xiaomi на 01 мар 2021, 20:16, променено общо 1 път.
-
Там е работата, че приложението не дава опция за деактивиране, а излиза горното. Това приложение е ужасно, никаква функционалност. Дано след 2 години да дава опция за прекратяване като започне да начислява такса.Xiaomi написа: ↑01 мар 2021, 19:59Ако не искаш да ползваш Тидал абонамента, не е имало нужда да инсталираш Андроид приложението Тидал, да активираш в него абонамента и после (сега) да го деактивираш. Можело е просто да не инсталираш Андроид приложението Тидал и да не активираш в него абонамента. След 2 години нямаше да плащаш такса за Тидал абонамент.