Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Чрез Виваком ставало отказването, току-що звънях; може по всяко време да се прекрати
Защо искате да го деактивирате? Хората ви го дават безплатно и е 99% като spotify.
-
-
Хм, като гледам ревютата, тези били някакви абсолютни мошеници и откачането от тях било трудно. Може да се окаже, че трябват повече опити.
Аз бях пуснал за 5-6 долара някаква промоция за 6 месеца за теста - не съм имал проблеми с прекратяването, както казах - не ми допадна.
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
Аз в събота минах на А1 , защото нямах нерви да ги чакам Теленор след като се уверих,че нямат намерение да пуснат оферти!
Плана е A1 Unlimited 50 Special същото е ,като на Виваком с изключение на смс-ите!
Плана е A1 Unlimited 50 Special същото е ,като на Виваком с изключение на смс-ите!
-
И цената на минута към 0700. И ъплоуд-скоростта (Не е дефинирана, но някой беше постнал, че ограничават на 25). И условията след изтичане. И "разумното потребление" не е дефинирано какво е. Пък 40-те стотинки отгоре при всеки смс за платено паркиране са си нищо работа също. Мда, съвсем "същото" е.championsleague написа: ↑02 мар 2021, 02:59Плана е A1 Unlimited 50 Special същото е ,като на Виваком с изключение на смс-ите!
-
- Регистриран: 02 дек 2009, 10:50
Само да попитам...плана на А1 е 35лв за първите 12месеца а после е 43лв така ли е..
Интересно, че вчера по обяд предадох договора на куриера разписан, а още не ми е активен плана...
Samsung GALAXY S22 Ultra